Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שראגמן, תן לי לשאול אותך שאלה (ברשותך):

אתה נוסע תמיד במהירות החוקית ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי,

מדבריך משתמע כאילו המשטרה תופסת רק את אלו שנוסעים מעל המהירות המותרת,

אבל זה לא כך.

חשבתה אולי שאת הגבלת המהירות קבעו כל כך נמוך, כיוון שידעו שכל אחד הוא תותח בנהיגה, וינסע תמיד 10-15 קמ"ש מעל המותר.

אז אם היו מאפשרים לנסוע שם 100 קמ"ש, נכון שהייתה נוסע 110? כי תנאי הדרך מאפשרים?

חוץ מיזה, יש להפריד בין מסלול המירוצים (שכל כך חסר בארץ) לכביש, ולדעתי, גג מתאים שם לנסוע 80.

(ואני חושב שאם הייתה נוסע שם 80 אף אחד לא היה עוצר אותך).

בנוסף לכך, כל עוד יש הגבלת מהירות, ולעבור אותה זה לא חוקי, אני לא רואה שום סיבה שלא יאכפו את החוק הזה,

ולא משנה אם הוא מציל חיים או לא.

אם לדעתך החוק הזה מיותר, אתה מוזמן לנסות ולשנותו.

יום טוב.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
יוסי,

מדבריך משתמע כאילו המשטרה תופסת רק את אלו שנוסעים מעל המהירות המותרת,

אבל זה לא כך.

חשבתה אולי שאת הגבלת המהירות קבעו כל כך נמוך, כיוון שידעו שכל אחד הוא תותח בנהיגה, וינסע תמיד 10-15 קמ"ש מעל המותר.

אז אם היו מאפשרים לנסוע שם 100 קמ"ש, נכון שהייתה נוסע 110? כי תנאי הדרך מאפשרים? דווקא לא, אני נסעתי לא לפי התמרור, אלא לפי התנאים בדרך, ובאותו רגע הם היו מתאימים ל100, לא יותר.

חוץ מיזה, יש להפריד בין מסלול המירוצים (שכל כך חסר בארץ) לכביש, ולדעתי, גג מתאים שם לנסוע 80.

(ואני חושב שאם הייתה נוסע שם 80 אף אחד לא היה עוצר אותך). סביר להניח אבל אף אחד לא נסע במהירות הזאת אז עצרו נראה לי מאות אנשים.

בנוסף לכך, כל עוד יש הגבלת מהירות, ולעבור אותה זה לא חוקי, אני לא רואה שום סיבה שלא יאכפו את החוק הזה,

ולא משנה אם הוא מציל חיים או לא.

אם לדעתך החוק הזה מיותר, אתה מוזמן לנסות ולשנותו.

הוא ממש לא מיותר אבל כן טיפה מרוחק מהמציאות. תראו לי באותו מקום תאונה אחת שנגרמה בגלל מהירות ואני אסע שם תמיד אפילו מתחת למהירות המותרת.

יום טוב.

12345

פורסם

קונדסון כבר עניתי על זה ואמרתי שלא תמיד

אבל ההבדל הוא שאני עושה עברה אני לא בא להתלונן שהחוק לא בסדר אלא יודע שאני לא בסדר

אני רק אומר שאם בן אדם נוסע מהר שידע את הסיכונים וההשלכות גם מבחינה חוקית וגם פיזית

יוסי כנראה חושב שלא אנשים כמוהו צריך לתפוס במכמונת מהירות כי הוא לא מאלה המסוכנים, והסברתי לו שכולנו יכולים להוות סיכון על הכביש.

חבל שאתה קורא לי סגור יוסי רק כי אני לא מסכים איתך, אתה רוצה לשנות את החוק תעבוד על זה

אבל אל תגיד את זה רק אחרי שתפסו אותך

תאונה לא נגרמת ממהירות נטו , זה שילוב של גורמים כמו מהירות וגשם או מהירות וטיפה חוסר תשומת לב, או מהירות ובלימה, מהירות משנה את הנהיגה

אז מה אתה אומר יוסי, הפתרון שלך זה לבטל את מגבלת המהירות, הרי אף אחד לא באמת מסוכן?

ומה עם נהגים בני 17 שנוסעים איתך על אותו הכביש?

ואנשים שלא ממש יודעים לנהוג טוב?

ואנשים שנלחצים מהר?

וגשם בכביש?

אתה צריך להבין שלא כל אחד שרואה תמרור של מאה יודע שמדי פעם צריך ליסוע מתחת למאה.

לא כולם מתאימים עצמם לתנאי הדרך, ובגלל זה יש חוק, אז אומנם הדרך מתאימה ליותר, אבל החוק לא מבחין בין בני אדם במקרה הספציפי, וקובע מגבלה אחת לכולם שלוקחת בחשבון את תנאי הדרך הקיצוניים כמו גשם חושך וכו'

פורסם

טוב, נתחיל מזה שאני לא נוסע 110 בכביש החוף (באמת, אני פשוט פוחד מהמצלמות).

נמשיך בזה שאני אסביר לך למה לא משנים את מגבלות המהירות:

בגלל שאנחנו חיים בארץ הקומבינה, שאנשים כאן נוסעים ברכבים שלא נעים לאמר אבל באופניים שלי הייתי משקיע יותר, וזה אומר ברקסים מתים, צמיגים שחוקים, כל מיני דברים בטיחותים כאלו ואחרים.

מעבר לזה, נניח שהיו מתירים מהירות מותרת של 110 בכביש החוף, אז אני יכול לחתום לך על כל מסמך שתביא, שהמהירות הממוצעת בכביש תעלה ל130-140 מ120 כיום, בגלל החשיבה ה"חכמה" של הישראלים "זה רק 20 מעל למותר, לא נורא"

בקיצר, החיים קצרים, תתחיל להפנים איפה אתה חי, אם יש לך בעיות מהירות אז תמכור את האוטו, תקנה מרצדס לסופ"ש בלי לוחיות רישוי, טייפון לאמצ"ש שככה או ככה לא עובר 60, ואתה פטור מהבעיה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
חוץ ממקום אחד (מחלף חבצלת והפניה המזעזעת שיש שם), בכל כביש החוף אפשר לנהוג בלי בעיה על 120 בלי סכנה ממשית.

טעות, גם בסיבוב של חבצלת אפשר לנסוע במהירות שציינת ללא דרמות מיותרות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יוסי גם אם קשה לך לשים לב כל הנושא הזה התפתח בגלל שאתה "בוכה"(כן כן בוכה) על זה שנתנו לך אזהרה ואיך זה שהם לא ראו לפני שהם עצרו אותך שאתה אחד שיודע לנהוג.

עם כל הכבוד לך שראגמן צודק. אף אחד בארץ לא חסיד של ההגבלות מהירות המטומטמות שעשו אבל בגלל האופי המיוחד של העם שלנו(אני מבטיח לך שאם בארץ היו אוטבאנים כמו בגרמניה אתה היית רואה שפה יש יותר תאונות) חייבים את זה.

אתה צריך להבין שנכון שיש עבירות תנועה יותר חמורות מזו אבל בכל זאת אם תעצור מישהו שגם נוהג ליסוע מהר וגם לא לעצור בעצור(או לעבור באדום) אולי תוכל קצת להרתיע אותו גם דרך זה.

חוץ מזה בלי קשר המשטרה צריכה לעשות כסף:-)

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...