Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב טויוטה קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לקחתי רכב טויוטה קורולה 2005 (קילומטראז'-29,000)לבדיקה לפני קנייה והממצאים היו כדלהלן:

1. מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה - רעש מערכת שסתומים,מומלץ ניקוי בוצה במנוע,אין אחריות למערכת תזמון.

2. שלדה ומרכב - פגיעות פח ופגושים,תיקוני פח צבע,תיקון תאונה מימין תיקונים בסף תחתון ומשקוף, חיצוני הוחלפה דלת אחורית ימין וכנף קדמית

3. ליקויים בעל משמעות שולית - פגמים בריפוד

4. מערכת בלמים - לפרק גלגלים ולבדוק

5. צמיגים - צמיגים בינוניים קדימה(הבודק אמר שהם סדוקים)

6. מערכת תאורה(כולל מצבר) - מצבר ישן

7. העברת בכח - נקישה בשילוב הילוכים

השאלה שלי: בעל האוטו רוצה 1000 ש"ח יותר מהמחירון משום שלרכב יש קילומטראז' נמוך.

הבדיקה לא עושה לי רושם טוב.מה לעשות?

פורסם

מה המשמעות של הפגיעות בפח לפי דו"ח הבדיקה: גבוהה או נמוכה ?

האם היה דו"ח שמאי בעקבות התאונה שכתוב בו על ירידת ערך מסויימת לרכב ? צריך להיות כזה אם העלימו ממך אותו משהו בהחלט מסריח.

אם משמעות הפגיעה היא גבוהה,שלח את בעל הרכב לחפש את הפראייר התורן ואם יש משמעות נמוכה תתווכח על המחיר.

אם הוא מתעקש-שימשיך-פראיירים אף פעם לא מתים הם רק מתחלפים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלדה ומרכב - פגיעות פח ופגושים,תיקוני פח צבע,תיקון תאונה מימין תיקונים בסף תחתון ומשקוף, חיצוני הוחלפה דלת אחורית ימין וכנף קדמית

תראה, אשתי נוסעת ב- RUNX 2005 והמכונה מצוינת.

אבל, סעיף הבדיקה שהותרתי עושה לי כאב בטן לא קטן, ממליץ לך לקבל עליו חו"ד נוספת במידה ותחליט לרכוש את הרכב.

פורסם

דעתי בנושא, יש שתי אופציות לרכב הנ'ל

האחת או שהרכב עבר חיים קשים במיוחד ,

או ששיחקו במד אאו'ץ,

רכב 2005 שהחליפו חצי ממנו ? חבר לקח קורולה 99 לבדיקה , עם 159K ולא היה רבע מזה

next לרכב הבא, או שיוריד משמעותי מהמחיר

אני לא אומר הרכב גרוע , אבל רכב 2005 צריך להיות הרבה יותר שמור מזה!!

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...