Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן ביום שלישי שעבר היה כאן שרשור עם תקלת חשמל שהסתיימה באבחנה שאין טעינה ואלטרנטור והמצבר הלכו לעולם שכולו טוב.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194447

האלטרנטור הוחלף למשופץ והמצב לחדש עם אחריות ל-18 חודשים.

היום בערב הגעתי הביתה, שוב נכבתה מערכת הסטריאו ברכב,האורות נכבו ויחד איתם גם המנוע.

כל ניסיון להתניע מחדש נתקל בהשתוללות של מערכת האזעקה עם אותם סימנים שהופיעו בתקלה באותו שרשור שהיה:

שוב מערכת-אורות -מנוע.

האם יתכן שאלטרנטור משופץ יחזיק מעמד 3 ימים בלבד ?

האם יש נזק למצבר החדש ? והאם כדאי לבקש לאחר החלפת אלטרנטור שוב את החלפת המצבר לחדש או להסתפק בהטענתו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתכן שהתקלה המקורית לא תוקנה כלל?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כמובן שגם שאלטרנטור משופץ יכול ללכת גם אחרי 3 ימים וגם אחרי שעה. הכל תלוי במצבו לפני השיפוץ והשיפוץ שנעשה. בארץ יש נטיה לעשות שיפוץ שהוא מתחת לכל ביקורת, כך שלא הייתי מתפלא. בכל מקרה יתכן שהתקלה האמיתית עדיין לא זוהתה.

במקום לעסוק בהנחות בדוק את מצב הטעינה, בפרט שהבעיה מופיעה.

פורסם
הייתכן שהתקלה המקורית לא תוקנה כלל?

קשה לי להאמין,פעם קודמת הטעינה נבדקה בנוכחותי ונמצא שהיא 0-כלומר אין טעינה.

מכיוון שעכשיו יש אותם מאפייני תקלה ולמרות שאיני מקצוען לדעתי התקלה חזרה שוב.

האלטרנטור הוחלף במשופץ אחר ולא שיפצו את שלי.

מחר בבוקר יבדקו שוב טעינה ואני מקווה שהמצבר שהוא חדש- לפחות הוא לא ניזוק.

פורסם

אין לו טעינה וזהו. צריך גם לבדוק שאין איזה מגע ראשי לא תקין, וכשנוגעים, הוא חוזר להעביר, עד לפעם הבאה.

סיכוי גבוה יותר, אלטרנטור תקול.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ובכן,העדכון הולך להפתיע ובגדול.

בבוקר הגיע חשמלאי והצליח להניע את הרכב.-ההתנעה הייתה בצורה רגילה לחלוטין ללא כבלים,הוא נתן גז כדי שהאלטרנטור יטען את המצבר כמו שצריך לכמה דקות.

בבדיקות הטעינה של מצבר ואלטרנטור נמצא שהכל תקין.

כרגע הוא ביקש ממני להמשיך לנסוע ולהיות איתו בקשר.

כששאלתי מה נראה לו שרה הוא אומר שאין לו תשובה חד משמעית אלא השערה על תקלה חשמלית אחרת שבאה מהסוויץ' או מפל מתח כלשהו שגורם לתופעה.

אציין שוב שבבדיקות פעם שעברה רב מודד הראה שאין טעינה כלל ולכן האלטרנטור הוחלף בצדק ולא סתם.

האם יתכן שישנו מפל מתח שיכול לגרום לשרשרת האירועים:קריסת מערכת-אורות -מנוע ואם קיים כיצד ניתן לאבחן אותו ?

• תוכן חדש...