Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ושבוע טוב.

אתמול חיברתי מגבר של חבר ברכב שלי, המגבר התשחרר מהברגים ונפל, קצר קטן הלך פיוז לא נורא (:

בקיצור, היום חיברתי את המגבר הכל טוב ויפה.

יש לי סאב + סט קומפוננט קידמי.

הסאב חיברתי ראשון, עובד הכל טוב ויפה.

חיברתי את הקומפוננט, צד ימין עבד, צד שמאל לא.

אווקי אמרתי, ננסה להשאיר את המינוס של צד שמאל מחובר ואת הפלוס נעביר לצד ימין- עבד. הסט עבד ימין ושמאל,

לאחר מכן חיברתי, לחיבורים המקוריים כל אחד במקומו ועבד, לכמה שניות הגברתי את המערכת ושוב נפל. לא עובד צד שמאל,

מה עוד אפשר לעשות ? אולי נשרפה היציאה ?

תודה רבה.

אור.

פורסם

יש לך סלט בהסבר.

אבל אני מנחש שאולי יש לך קצר בחיווט. (הוא נמשך)

או שיש לך תקלה במגבר בגלל הנפילה!

אתה צריך לעשות את בדיקה של כל יציאה.

תחבר את מגבר. ותחבר את הסאב כל פעם ליציאה אחת. ותראה עם היציאה תקינה.. לא ל דקה. ל5 דקות. ותעמיס על המגבר בווליום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...