Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמנים בDL 92

שרוןב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לפני כמה ימים גילתי מתחת לגלגל הרזרבי מד שמן עם האותיות DIFF עליו... מה זה? איזה שמן הולך שם? זה לא מנוע, גיר או הגה כי אני כבר יודע איפה אלה נמצאים.

2. השאלתי את האוטו לחבר לתקופה והאידיוט שם שמן מנוע איפה שצריך להיות שמן הגה, מאז יש רעש קליקים (מזכיר טיפה רעש של חריקה) בכל פעם שאני פונה פניות חדות. מה הנזק? זה קשור לשמן?

3. איך אני מרוקן את שמן ההגה?

תודה

פורסם

2. רשמת שמאז רעש קליק בכל פעם שאתה פונה פניה חדה. ולפני הזה התופעה לא היתה קיימת. אז סביר להניח שאתה באמת תצטרך לנקז את כל השמן היגוי שלך, ולמלא חדש ומתאים.

3. אני כמעט בטוח שרק במוסך זה אפשרי ואפילו מומלץ. "תן לאופה לאפות את הלחם"(משפט שבחור חכם מאוד אמר לי בהקשר כזה)

פורסם

כדאי ללכת למוסך ולבצע החלפה של שמן ההגה,

ולשמן הגיר (ידני בכל אופן ) 80W90

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...