Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני בעתיד הקרוב לשפר את ה'+' במערכת, אני מעוניין להעביר כבל 4 גייג' ולפצלו ל8 גייג' לקבל ולמגברים,

איפה ניתן לקנות את המפצל הנ"ל ושיהיה באיכות טובה ולא סתם ברזל.

ומה מחירו +\- .

תודה :)

פורסם

שלום לך.

קודם כל לפחות הייתה אומר מאיפה אתה כדי שנוכל להמליץ על מקום.

לפני שבוע קניתי מפצל עם פיוזים מ2 גייג ל2 של 4 גייג המחיר שלו נע בין 100 ל 150 לא יותר של חברת SCORPION.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מפצל עשוי זהב עם כניסות שתים של 4 גייג ואחת של 2 גייג ו4 יציאות של 8 גייג עם מקום לפיוזים רגילים עלות שלו בערך 60 -80 שקלים אני לא זוכר את שם החברה כרגע אבל אני יבדוק ויחזיר לך תשובה

החנות נמצאת ביבנה אם תרצה אני אבדוק לך על מס טלפון של החנות

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...