Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי זקוק ליעוץ מאנשים המבינים בנושא.

לפני מספר שבועות אני והוא נסענו לחנות "הניצוץ" בנתניה והוא התקין ברכב שלו(מאזדה 626)קומפוננטים של מורל פולס.מספר חודשים קודם לכן הוא התקין ברכב רמקולים 6X9 של מורל טמפו אם אני לא טועה.

כאשר התקנו את הקומפוננטים הוא גם התקין מערכת חדשה(הייתה לו מערכת ישנה משהו מחריד) של פיוניר DEH-P5950.

הכל טוב ויפה.

והגיע היום,חברי החליט להתקין מגבר,שיעמיד את כל הרמקולים האלה במקום ויביא לתוצאות המיוחלות מזה מספר חודשים.

טווח המחירים הוא בין 1000-1500 ש"ח.100 ש"ח לפה ולשם אינו קריטי.

הוא מחפש מגבר שירים וינצל את הרמקולים בצורה הטובה ביותר שניתן בסכום הרצוי.

אני לא מבין גדול בחברות ומגברים כך שאני לא רוצה להטעות אותו.הוא ראה מגברים של לאנזר.ואני העמדתי סימן שאלה בלאנזר.הצעתי לו מגבר של אינפיניטי שלדעתי עמד בקריטריונים.

אני מבקש עצות ואם גם לגבי חנויות אז עדיף שיהיה באיזור חדרה ונתניה(אנחנו מחדרה).

בתודה,

גיא

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

• תוכן חדש...