Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה כזאת: במחשב יש וירוס כלשהו המפעיל קישור לאתר להורדת אנטי ספייוור כלשהיא. מכיוון שמחשב לא היה אנטי וירוס עד עכשיו אלא רק אדאוור הווירוס כרגע מונע הורדת עידכונים לנורטון 2008 ששמתי עליו וכנ"ל גם לאדאוור 2007. אף תוכנה לא מזהה אותו כוירוס/ספייור.

נכנסתי לוינדוס בsafe mode with command pormat (דוס) אבל גם בדוס המחשב לא מצליח למחוק את הקובץ כי אחד המודולים שלו רץ במערכת ונטען בהפעלה. חשבתי להיכנס בדוס בצורה חיצונית ללא טעינת הוינדוס, נאמר דרך דיסק התקנה של וינדוס 98, הבעיה היא שאני לא בטוח שה98 יזהה את מערכת הקבצים בדיסק שהיא NTFS. איך אני יכול להיכנס למחשב בדוס ושגם יזהה מע' קבצים NTFS כדי לאפשר מחיקת הקובץ?

פורסם

תודה על העזרה! אבל לחפש בגוגל גם אני יודע:lol: אני צריך משהו ספציפי יותר, אני לא מעוניין לעשות דיסק איתחול בדוס אלא לטעון את המערכת בדוס עם אפשרות לבצע שינויים (פתיחת/מחיקת תיקיות/קבצים) במערכת NTFS.

פורסם

BART PE זו פלטפורמה שאתה מעלה ותכלס יש שם הכל

או שאתה יכול להתקין ב 98 תוכנה שניקראת NTFS-DOS ואז תוכל להיכנס לשם דרך שורת הפקודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GSI16V תודה! עשיתי חיפוש על המושג NTFS-DOS, למרות שלא חשבתי שיכול להיות שיש קשר בין שני המושגים הנ"ל, מצאתי הרבה ואחרי אינספור הורדות ויצירת דיסקי איתחול על תקליטון ששדדתי במבצע נועז ממוזיאון ישראל (סתם, אבל אל תחשבו שהיה קל למצא דבר כזה, הפכתי את כל הבית) הצלחתי למצא תוכנית אחת שנותנת גישה מלאה בדוס לכתיבה מחיקה. פיו... ניצלתי מפירמוט:|

פורסם

כתבתי לך את ההודעה מהעבדה

אם הייתי בבית הייתי מעלה לך

הנה:

פורסם

אם כבר, יש משהו אחר שיעזור: במנהל משימות מוצגות תוכניות שרצות ברקע, אני צריך תוכנה שתציג לא רק את התוכניות אלא את כל המודולים שרצים במחשב יחד עם התוכניות (DLLים וכו') קיימת תוכנה כזאת?

פורסם

התוכנה whats running

קלה ופשוטה

• תוכן חדש...