Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גמגומים באפלאוז 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים...

- קניתי אפלאוז 92 מצויינת (עד כה) לפני כשלושה שבועות...

- לפני כשבועיים מילאתי טנק 96 מלא. דגש על 96 - כי לא ידוע לי אחרת (95)...

- כמה ימים לאחר שמילאתי את המיכל האוטו, בבוקר לאחר שהתחמם והצ'וק ירד התחיל האוטו לגמגם בנסיעה ובעמידה בצומת אף לכבות לאחר שירד הסל"ד לאיזור ה-500 ומתחת.... לאחר התנעה מחדש - הכל סביר

- קראתי לא מזמן נושא פה של אדם שהייתה לא בעיית גמגום, נסע למוסך קרבורטורים טוב בנתניה, טופל במחיר לא כל כך יקר - ומאז האוטו כמו בובה...

1. האם ייתכן שמצב זה נוצר עקב מילוי 96 במיכל, וחייבים רק 95 (איני יודע עדיין מה רצוי למלא...)?

2. האם ניקוז מיכל הדלק ומילויו ב-95, אם זו הבעיה יפתור לי את הבעיה או שמא צריך לטפל בקרבורטור?

אודה לכם מאוד...

סולל.

פורסם

מספר אוקטן לא משפיע על תיפקודו של הקרבורטור, יתכן שאתה נוהג לנסוע עד לקרקעית המיכל , תמיד ב-1/4 מיכל היכנס לתחנה ומלא דלק.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אצלי באפלאוז 91' כתוב בספר רכב למלא אוקטן 91 ומעלה, עם או בלי עופרת, ככה שאתה יכול להיות בטוח שמילוי 96 ולא 95 לא גרם לנזק. הרכב יודע להתמודד מצוין עם שניהם.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מכון קרבורטורים טוב, זה אכן המקום לטיפול בבעיה וראשית שיבדוק את טיב הבנזין שבמכוניתך, שיתכן ויש בו מיים עקב חדירת מי גשמים אל הצובר התת קרקעי שבתחנת הדלק.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למכון טוב כזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

כפי שכתבו קודמי, אין קשר לאוקטן שמילאת, אתה יכול בהחלט להמשיך לתדלק באוקטן 96, כל עוד הוא קיים.

אלא מה, בסבירות גבוהה, שבתדלוק האחרון מלאת דלק שמהול במים, או בכל נוזל אחר שאינו דלק, וזאת הסיבה לגמגומים , ולירידה בסלד.

אם רכבך ממשיך לעבוד עם סלד לא יציב, יש לגשת למכון קרבורטורים, לשם נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכם אנשים....

1. לשאלה היכן מילאתי, למקרה ומהלו - זה בתחנת דור-אלון בכניסה (בעליה) לזכרון יעקב, על כביש זכרון יעקב-בנימינה.

ולא - לא מילאתי במיכל ריק - היית ברבע מיכל... תמיד אני עושה את זה ברכב ישן... :)

2. מכון קרבורטורים טוב - אני גר באיזור בנימינה... ובכתבה ההיא שקראתי מזמן ואיני מוצא באותו עניין ואוטו, רשום על מכון קרבורטורים ממש טוב בנתניה ולא יקר. אשמח להוודע על כך...

אודה לכם מאוד... כי האוטו שקניתי יקר לי ואני רוצה להשקיע בו, בתור חייל שנכנס לקבע עוד חודשיים....

• תוכן חדש...