Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 7 וחצי חודשים (ואני עד היום אומר שעשיתי טעות שמכרתי אותה) עם הפולו, ואחרי שהיה בידיי ספר הטיפולים

המלא של הפולו מיומה הראשון על הכביש עקב כך שאני הייתי היד השנייה (בעלים 01) של הרכב + קריאת אין-ספור

מאמרים/ביקורות/בעיות ופיתרונן/טיפולים, אני יכול להגיד שיש לי את הידע והניסיון הדרוש, או לפחות המינימאלי

בלתת חוות דעת על הרכב. והיא תהיה חיובית מאוד.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מגוחך מה שהולך פה ..

כמעט כל דיון יש עקיצות של אייל על הקליאו ספורט ("תכף יגיעו כל בעלי הקליאו ספורט וימליצו על קליאו ספורט" וכו') שאני משער שהוא אפילו לא נסע עליה

די רד מזה, הרכב עצמו לא מושלם אבל כמו בכל דבר יש חסרונות ויתרונות, לכשעצמו הוא מעולה.

תפסיק לנסות לעקוץ בגלל שאתה עצמך לא מסוגל לקבל ביקורת (גם מבעלי קליאו) על ה GTI שברשותך (ובגלל זה אתה עוקץ!)

גם ה GTI זה רכב לא מושלם אבל מתאים לסוג אחר של אנשים, בחרת שלך זה מתאים - לבריאות, זה לא אומר שהרכב לא טוב, זה אומר שהוא טוב בשבילך.

פורסם

רק בשביל להוסיף (קצת) שמן למדורה שלכם:

נהגתי על גולך GTI, ועל קליאו שפורט. לא מעט.

לא הייתי קונה (היום) אף אחת מהן, אבל אם הייתם מצמידים אותי לקיר עם אקדח, סביר להניח שהייתי בוחר בקליאו.

אייל, אני מבין שאתה מאוד אוהב "ללכת נגד העדר", אבל לפעמים (גם) מיליון פרות לא טועות,

והקליאו באמת טובה יותר באי אילו פרמטרים בעלי חשיבות למי שקונה אותן (כמו התנהגות) מאשר הבחירה הקדושה של סופי... הא, של אייל.

גולף GTI טובה מבחינתי בשני דברים - היא SLEEPER (יחסית) והיא פוטנציאל ענק לשיפורים.

כסטנדרט - אני לא רואה מה ההתלהבות. אוטו שמורכב טוב, קצת נוח, עם מנוע סביר.

הקליאו - SLEEPER, פוטנציאל לשיפורי התנהגות, לא ממש למנוע (לא בתקציב שפוי), מחיר קנייה נמוך, מחיר אחזקה גבוה (יחסית),

מנוע נפלא ליומיום, התנהגות... טוב, בואו לא ניכנס לפינה הזו. :wink:

יש מי שיעדיפו את אופצייה א' ויש מי שיעדיפו את אופצייה ב'.

זה שאתה ברחת (הא, בחרת) לכיוון מסויים, לא אומר שכל הועלם ואחותו צריך לעשות את זה.

תחשוב כמה היה משעמם אם היינו פורום גולף GTI סטנדרטיות :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תחשוב כמה היה משעמם אם היינו פורום גולף GTI סטנדרטיות :lol:

תחשוב כמה העולם היה משעמם את הינו נוסעים רק בGTI.:-)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

כל אחד קונה מה שהוא יכול להרשות לעצמו (פולו ,גולף וכו') או מה שההורים יכולים להרשות לעצמם (מיאטה דנדשה ולתפוס תחת על כל העולם אחרי נסיון קודם על פונטו)

מה לעשות, אתה ירדת לפסים אישיים. השרשור לא עוסק בגולף GTI.

אני מציע לחסל חשבונות בהודעות פרטיות במקום ללכלך את הפורום בויכוחים טיפשיים.

זה מגוחך מה שהולך פה ..

כמעט כל דיון יש עקיצות של אייל על הקליאו ספורט ("תכף יגיעו כל בעלי הקליאו ספורט וימליצו על קליאו ספורט" וכו') שאני משער שהוא אפילו לא נסע עליה

די רד מזה, הרכב עצמו לא מושלם אבל כמו בכל דבר יש חסרונות ויתרונות, לכשעצמו הוא מעולה.

תפסיק לנסות לעקוץ בגלל שאתה עצמך לא מסוגל לקבל ביקורת (גם מבעלי קליאו) על ה GTI שברשותך (ובגלל זה אתה עוקץ!)

גם ה GTI זה רכב לא מושלם אבל מתאים לסוג אחר של אנשים, בחרת שלך זה מתאים - לבריאות, זה לא אומר שהרכב לא טוב, זה אומר שהוא טוב בשבילך.

בהחלט לא מדוייק.

לצערי אני לפעמים נגרר לפרובוקציות של בעלי קליאו שדואגים לעקוץ היטב ולהעיר אותי משנתי :)

אבל כן, אתה צודק. כל רכב מתאים לסוג מסויים של אנשים.

אין לי בעיה לקבל ביקורת, ואין לי מניות ב VAG (דווקא חבל), ואני לא מחפש להעלות את ערכו של הרכב שלי מעל גבי הפורום כפי שנעשה לגבי רכבים מסויימים אחרים, אבל הביקורת בגנות הGTI היא לא עניינית אלא עוקצנית, ברוב המקרים הקצנה של ציטוטי כתבי רכב או חברי פורום, ונסיון לנגח אותי אישית על כך שאני מעיז לא להשתייך לקונצנזוס הצרפתיות (על רקע דומה הודחתי מהנהלת הפורום בתחילת דרכו - שהעזתי לקטול את הקונצנזוס התורן - ה106 ראלי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צודק, בזה נגמר הויכוח.

אבל,

עדיין לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בפולו GTI.

אז נכון, העיצוב הסולידי עם הג'אנטים 15 המקוריים הוא באמת יפייפה והבנתי שהרכב עצמו גם די חזק (1.6 125 כ"ס), אבל כאן זה מסתיים לא?

פורסם

כן. רכב חמוד.

מאובזר למשעי , נראה טוב, זריז, תזזיתי ויחסית אמין .

עושה לאוהבי הפולו , מה ש106GTI עושה לאוהבי ה106 ראלי.... (אם נעשה השוואה )

(לא ממש קפיצה גדולה, מפולו 16V או 106 ראלי בהשוואה, אבל מהווה את הגרסא החזקה)

טל (כ"ס), דווקא מתגובתך המתלהמת הקודמת היה ניתן להבין שדעתך הפוכה לגמרי.

ספר לבחור מעליי מה עוד יש ברכב הזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כל אחד קונה מה שהוא יכול להרשות לעצמו (פולו ,גולף וכו') או מה שההורים יכולים להרשות לעצמם (מיאטה דנדשה ולתפוס תחת על כל העולם אחרי נסיון קודם על פונטו)

מה לעשות, אתה ירדת לפסים אישיים. השרשור לא עוסק בגולף GTI.

אני מציע לחסל חשבונות בהודעות פרטיות במקום ללכלך את הפורום בויכוחים טיפשיים.

מכיוון שהגבת בשרשור עצמו ולא בפרטי אני אעשה אותו הדבר:

אתה באמת חושב שאם היה להורים שלי כסף לקנות לי מיאטה - הם היו נוסעים בפונטו !?

האוטו שלי עולה יותר משתי המכוניות של שני ההורים שלי ביחד.

תראה לי הורה אחד שהיה קונה לילד שלו רכב שעולה יותר מ-2 המכוניות של שני ההורים.

המיאטה שלי, מהכסף שלי.

ותראה לי מקום אחד בקארז פורום שבו תפסתי תחת על מישהו (חוץ מעלייך, אתה לא נחשב).

לא זכור לי אפילו שכתבתי יותר מדי איזה רכב יש לי בכלל, אלא אם זה היה רלוונטי לשרשור מסויים.

נעלבת? נפגעת? קבל את זה ברוח טובה. אולי גם תלמד משהו על הדרך.

וגם אם ההורים שלי היו קונים לי 911 מהניילונים - זה עניין שלי, לא שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תזכירו לי מה הייתה המטרה שלשמה נפתח השרשור הזה בכלל?

ולענינינו. :-P

חבל שאתם מוציאים עצבים סתם. הרי לא תשכנעו אחד את השני גם בעוד 100 שנה.

לכל אחד יש את ההעדפות שלו, וכל אחד מחפש משהו אחר ברכב.

פורסם

אתה לא צריך להצטדק, העניין ייסגר בהודעה פרטית.

כנראה שאני לא יודע הכל, כפי שגם אתה לא יודע הכל.

מתנצל שירדתי לרמה כזאת, אבל הצליחו להכעיס אותי קצת בשרשור הזה. (גם אתה)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה לא צריך להצטדק, העניין ייסגר בהודעה פרטית.

כנראה שאני לא יודע הכל, כפי שגם אתה לא יודע הכל.

מתנצל שירדתי לרמה כזאת, אבל הצליחו להכעיס אותי קצת בשרשור הזה. (גם אתה)

אני אשמח אם תראה לי איפה הכעיסו אותך בשרשור הזה.

אני לא מבין למה אתה נכנס וכותב בשרשורים כאלו, הכותרת היא עם קליאו ספורט...מה אתה מבין בזה?

בשביל מה אתה כותב בשרשור הזה?

איזה מידע איכותי אתה יכול לתרום?

אולי אתה נכנס לכל שרשור שעוסק בקליאו ספורט כדי להציק ולחפש איפה אפשר לקטול את הצרפתיות?

שים לב שאתה מחריב שרשורים.

אני על הגבול מלמחוק לך הודעות, פשוט לא הצלחתי להחליט מה עדיף...שאתה מחריב שרשורים או שאתה עושה צחוק מעצמך וכך הופך כל מילה שכתבת פה בעבר למגוחכת ולכזו הזוכה ליחס לא רציני.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ראשית, תירגע קח אוויר ואל תחשוב שאתה יודע יותר טוב מכולם, כי פעם בעוונותיי הייתי מכור לסצנת הפולו, ואין כמעט פרט שאני לא יודע,והכרתי לא מעט בעלים של כאלה.

שנית,

תגיד לו שהגיע הזמן למכור, אם זוהי רשימת החלקים שהוא מחכה להם :)

גם הגירים שמחליפים לאיביזות כמו גרעינים לא נמצאים במלאי, בדרך כלל לא מחכים גירים במלאי על המדפים של צ'מפיון !

מנוע וישרים לא זהה לפולו הרגילה? אני 99 אחוז בטוח שכן, כי כבר יצא לי להתעסק בחיפוש מנוע כזה.

כמה זמן הרכב אצלו ? בפעמים האחרונות שהתעניינתי ברכישת פולו GTI, בדקתי קצת את הנושא של חלקים ועשה רושם שאין יותר מדי בעיות.

ייתכן שהרכב חצה את מספר השנים שהיבואן התחייב להחזיק עבורו חלקים במלאי, מעניין לבדוק את זה.

דעתי האישית, עדיף לנסוע בפולו GTI בלי קסנון, וישרים, גיר רדיאטור ,מזרקים, מאווררים ועוד הרבה דברים, מאשר לשלם רבע מחירון על קליאו....

SO WHAT? מה זה תורם בדיוק לשרשור? תגיד לי אתה כי אתה זרקת הערות רק כדי להצית את הנושא.

אני מאוד רגוע בתור התחלה. מעולם לא טענתי שאני מבין היטב בפולו אלא רק ציינתי את מה שאני מכיר. עניין הגיר לא קשור למלאי אלא לעובדה שהוא נדפק כל שני וחמישי גם בשימוש רגיל.

לגבי השורה האחרונה שלך - אין לי אפילו חשק לכתוב מה אני חושב על זה.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני חושב שמזל שקיימות קליאו ספורט בישראל,אחרת כבר ממזמן אנשים היו שוכחים מה זה נהיגה.

כבר אין רכבים עממים,בשנתון מתקדם,שנותנים כזאת הנאה,פשוט אין.

גולף GTI זה אוטו נחמד,חזק יחסית,וגם נראה חיצונית יפה מאוד.

אבל פשוט לא שווה את הכסף,יש תחלופות עדיפות.

זה לא רכב רע,פשוט לא מספיק טוב.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הלוווווווווו (בכוונה הרבה מהאות ו, נסיון "לצעוק")

אולי אייל, קונדסון, כל השאר, פשוט תעופו לי מהשרשור ?

אני חושב שבנתיים הכסף לרכב הוא שלי, לא גנבתי אותו מאף אחד, אז אם נראה לי שזה מטומטם לשלם מעל המחירון לפולקסווגן פולו, שלדעתי היא פחות או יותר כמו הפוקוס של אמא שלי (אוטו משעמם), אתם לא צריכים לרצוח את האף אחד בגלל שלמישהו שמו באוטו מנוע 1800 עם 150 כ"ס ולשני יש מנוע שהיה לאמא שלי בלאנטיס לפני 10 שנים כבר (טוב אני יודע שלא, אבל בכל זאת...) וגג נפתח.

כל הרעיון של השרשור הזה היה להבין את השוק של הקליאו, להבין מזה האוטו, ולנסות להחליט אולי על כיון בחיפושים אחרי אוטו.

בנתיים הגעתי למסקנות: יש הרבה אנשים שאני הייתי מגדיר בתור "מפגרים", מזה השטות הזו "אוטו מדהים" ? מאיפה אתם מביאים את זה.

אני מצטער לאמר את זה, אולי גם ינדו אותי מהפורום הזה, אבל הקיא שמשרתת אותי במשך השבוע, במקביל לטויטה היילקס 4*4 מהעבודה, משרתות אותי בדיוק כמו שיהיה עם קליאו או פולו או כל דבר אחר.

למה ? כי אנחנו חיים במדינה עם תרבות מטופשת, אנשים שנוהגים כאילו אבא שלהם סלל את הכביש ורק להם יש אפשרות כניסה, פקקים, ומה לא, אז כן, אם אני מרגיש מסופק מהקיא, כנראה שאני ממש יכול לחפש לעצמי ג'אסטי 1200 או פשוט ללכת לקנות ג'וירייד.

חבל שככה נראת ה"תרבות מוטורית" שלנו.

וכדי להרגיע את אייל:

זה בסדר אני גם לא אשלם 10000 ש"ח מעל המחירון לקליאו, אפילו אם היא תהיה יד ראשונה מאיזה קאשיש בן 92 שחולה מאוד ונסע באוטו רק 50 אלף ק"מ משנת 2001.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...