Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בלי הרכבים של ההורים ומסביב לזה :)

הנה רשימה:

1. ג'אסטי 88

2. לגאסי 92

3. ג'אסטי 92

4. AX ספורט

5. ZX 1400

6. ZX וולקן

7. במוו E30

8. מצובישי L300

9. סיטרואן ברלינגו

10. פיאט בראבו

היה לי גם איסוזו טנדר 94 בין לבין.

רכבים של ההורים: הלגאסי הייתה משותפת, מאזדה 3 שנת 2004, פוקוס 2004

ועוד:

1. פאנסי 96

2. סופר דיוק 98

3. אטילה 2003

4. ג'וירייד 2006

5. טייפון

6. ג'וימקס 2007

מה יהיה הדבר הבא ? :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הקליאו הצהובה אכן הייתה בעלת הנתונים שצוינו, נקיה מתאונות כמו שבהתחלה נטען ועוד במחיר מחירון אני הייתי רץ לקנות אותה מחר על הבוקר ומוכר ברווח של 10 אלף לפחות עוד באותו השבוע.

אבל, כמו שנאמר TOO GOOD TO BE TRUE.

נ.ב

דיי בטוח ששיחקו לה במד האוץ.

בהצלחה בחיפושים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זה בלי הרכבים של ההורים ומסביב לזה :)

הנה רשימה:

1. ג'אסטי 88

2. לגאסי 92

3. ג'אסטי 92

4. AX ספורט

5. ZX 1400

6. ZX וולקן

7. במוו E30

8. מצובישי L300

9. סיטרואן ברלינגו

10. פיאט בראבו

היה לי גם איסוזו טנדר 94 בין לבין.

רכבים של ההורים: הלגאסי הייתה משותפת, מאזדה 3 שנת 2004, פוקוס 2004

ועוד:

1. פאנסי 96

2. סופר דיוק 98

3. אטילה 2003

4. ג'וירייד 2006

5. טייפון

6. ג'וימקס 2007

מה יהיה הדבר הבא ? :)

מה אתה אומר....

ואני נחשב במשפחה זה שמחליף רכבים בקצב הכי מהיר :

2001-2002 - פיג'ו 306 שנת 95 (ברוך שפטרנו)

2002-2006 פולו 16V שנת 97 (מצטער שמכרתי , הייתי צריך לשמור אותה במשפחה)

2006-2007 גולף ג'נריישן ידנית שנת 01

2007- ? גולף GTI...

בקשר לפולו GTI , אם היא עד יד 3 ובעלת ק"מ שקרוב ל100K , אז 49 הוא מחיר סביר בהנחה שהיא במצב מצויין.

בין הג'נריישן לגולף GTI, כמעט קניתי פולו GTI יד 1 עם 60 אלף ק"מ. הייתי מוכן לשים לו 55 (מחירון 45-44) ובסוף החליט לא למכור. (מדובר על רמות מחירים של סביבות אפריל 2007)

בתכלס- אני שמח שלא קניתי בסוף למרות שזה אחלה רכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרכב ממש מתוק, אבל נכון להיום המחירון שלו מתחת ל40 אלף, ולך תשיג חלקים לרכב שיש מעט ממנו בארץ, זה גם שיקול.

פורסם

אין בעיית חלקים לרכב הנ"ל, אז אם זאת הדאגה שלך....

הדבר היחיד שיש סיכוי שקשה למצוא הוא מנוע, אבל אם תקנה אחת שמורה, לא תצטרך מן הסתם להתעסק עם החלפת מנועים במוקדם או במאוחר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, פעם אחת תפסיק לזבל את המוח לשם שינוי.

לחבר קרוב יש פולו GTI. אין חלקים להשיג חוץ מצ'מפיון וגם שם צריך לחכות שבועיים לפחות לכל חלק.

רשימה חלקית ממה שאני זוכר שנדפק לו:

מנוע וישרים, קסנון, גיר, רדיאטור, מזרקים, מאווררים ועוד המון דברים.

דעתי האישית - הדגם לא שווה אפילו מחירון.

Veni Vidi Vici

פורסם

אגב,

גם לקליאו ספורט כמעט ואין חלקים שמקורם לא מקרסו, כך שאין הבדל בין הפולו לקליאו בקטע הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אייל, פעם אחת תפסיק לזבל את המוח לשם שינוי.

לחבר קרוב יש פולו GTI. אין חלקים להשיג חוץ מצ'מפיון וגם שם צריך לחכות שבועיים לפחות לכל חלק.

רשימה חלקית ממה שאני זוכר שנדפק לו:

מנוע וישרים, קסנון, גיר, רדיאטור, מזרקים, מאווררים ועוד המון דברים.

דעתי האישית - הדגם לא שווה אפילו מחירון.

ראשית, תירגע קח אוויר ואל תחשוב שאתה יודע יותר טוב מכולם, כי פעם בעוונותיי הייתי מכור לסצנת הפולו, ואין כמעט פרט שאני לא יודע,והכרתי לא מעט בעלים של כאלה.

שנית,

תגיד לו שהגיע הזמן למכור, אם זוהי רשימת החלקים שהוא מחכה להם :)

גם הגירים שמחליפים לאיביזות כמו גרעינים לא נמצאים במלאי, בדרך כלל לא מחכים גירים במלאי על המדפים של צ'מפיון !

מנוע וישרים לא זהה לפולו הרגילה? אני 99 אחוז בטוח שכן, כי כבר יצא לי להתעסק בחיפוש מנוע כזה.

כמה זמן הרכב אצלו ? בפעמים האחרונות שהתעניינתי ברכישת פולו GTI, בדקתי קצת את הנושא של חלקים ועשה רושם שאין יותר מדי בעיות.

ייתכן שהרכב חצה את מספר השנים שהיבואן התחייב להחזיק עבורו חלקים במלאי, מעניין לבדוק את זה.

דעתי האישית, עדיף לנסוע בפולו GTI בלי קסנון, וישרים, גיר רדיאטור ,מזרקים, מאווררים ועוד הרבה דברים, מאשר לשלם רבע מחירון על קליאו....

SO WHAT? מה זה תורם בדיוק לשרשור?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דעתי האישית, עדיף לנסוע בפולו GTI בלי קסנון, וישרים, גיר רדיאטור ,מזרקים, מאווררים ועוד הרבה דברים, מאשר לשלם רבע מחירון על קליאו....

SO WHAT? מה זה תורם בדיוק לשרשור?

וואלה, כמעט הצלחת...

בסוף התפלקה לך איזו עקיצה על הקליאו.

שא ברכה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בקיצר אתם מחזירים אותי בכלל לחיפוש אחר פוקוס 1600 שנת 2003-2004, יש חלקים כמו זבל, האוטו נוח, אוטומט, לא מעניין בכלל.

ואכן, נסעתי על הפולו, לא מרגש בכלל (בזמן הנסיעה היה לי את הוולקן).

בקליאו עוד לא נסעתי.

פורסם

עזוב גיא, זה כבר מתחיל להיות מגעיל. גם הבנאדם וגם סגנון ואופי התגובה שלו.

אייל, צר לי ואולי לא יהיה נעים לך לקרוא, אבל את מתנהג כמו ילדה בת 4 ואתה מתחיל להחליא פה אנשים בתגובתייך חסרות הטעם והערך.

לי פשוט נמאס לקורא את מגוון השטויות שאתה רושם ואת אוסף החירטוטים ו"הבולשיט" שאתה מציג עקב נסיונך הגדול והעשיר בתחום.

אז אני יחדש לך- אין לך את זה. לא את סגנון התגובה המקובל והמבוקש בשירשור ולא את הניסיון שהינך חושב שיש ברשותך.

בתור בעלים של קליאו ספורט כיום ובעבר של פולו GTI, אני רק יכול להגיד לך שדברייך חסרי דקויות ואפילו אינם נכונים כלל.

יתר על כך, אתה מטעה אנשים בתגובתיך עקב חוסר נסיונך, ואני ירשה לעצמי לצרף את המילה הזאת- המובהק.

אני יסכם את דבריי בכך שאקח 2 מילים מתגובותו של גיא שנכתבה מעליי:

"שא ברכה"!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אייל,

נשבעתי שבחיים אני לא אקנה יותר פולו, אבל ה-GTI לא זזה לי מהראש ואני מפחד לפזול :lol:

בכל זאת,

10,000 מעל המחירון? לא לכזה רכב, זה בטוח.

נ.ב

אני זוכר שבאחד השרשורים דווקא ציינת שלא היית מוכן לשלם לו עשר מעל המחירון, אלא בסביבות ה-5.

פורסם

לכל אוהביי... קשה לכם לקבל דיעה מנוגדת, אני מבין את זה...

מעניין שכשאני קוטל צרפתייה מתפרקת, אני לא יודע על מה אני מדבר, אבל כשאחרים קוטלים רכבים שלא נהגו בהם - זו תורה מסיני.

(שימו לב מה משותף לכל המגיבים נגדי... רמז: 172 סוסי פוני)

היחיד שבאמת יכול לספר לנו משהו על פולו GTI הוא טל כח-סוס, למרות שבמהירות שהוא מחליף מכוניות, קשה לי להאמין שהוא צבר מספיק נסיון עליה. במיוחד בהתחשב בכך שנהג על הפולו GTI בגיל 17-18 (לפי החישוב שלי) , גיל שגם אני לא הבנתי בו יותר מדי.

בלק ג'וקר:

נכון, לא שווה לשלם 5 מעל, אבל אם מדובר באקזמפלר מדהים - אפשר להתגמש כלפי מעלה.

הכל תלוי בלחץ בו נמצא הקונה לקנות והמוכר למכור.

אני לא יודע על איזה מהפעמים שבדקתי פולו GTI אתה מדבר : היו לי 2 הצטלבויות בהן כמעט קניתי פולו GTI, פעם אחת אחרי הפולו 16V , ופעם שניה אחרי הגולף הקודמת , אחת היתה שווה 5 מעל,

השנייה היתה שווה עשירייה, כי מדובר היה בהחלט ברכב במצב שבפירוש אין להשיג.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...