Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קוסם, אני מניח שאתה מדבר על הצהובה ?

אם כן אז תודה רבה על החסכון

ומי שיודע איפה אפשר להשיג קליאו טובה אני בפרטי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי, נשמע לי מאד מוזר הנושא של הקליאו מהצפון, אני מאוד אשמח אם מישהו יבדוק או בדק אותה מעבר לשיחת הטלפון, במידה והיא לא תחטף עד לשישי הבא בבוקר, אז אני יגיע איכשהו לצפון.

אגב, המוכר הוא מבני דודינו ? (לא מגזענות, פשוט לדעת אם זה 50% חרא או 70% חרא)

תודה.

מה זה משנה של מי האוטו ? גם שיהיה של קוקסינל, אפ האוטו טוב , מספרי השילדה והמנוע תקינים ומקורים ומופיעים ברישיון , יש נירת , הכל נבדק במשרד הרישוי הבן אדם עם תעודת הזהות שלו , איפה פה הבעיה לקנות ?

אותי לימד אבא שלי , כל בן אדם שאתה עושה איתו עיסקה תמיד תחשוד ותבדוק אותו !

בהצלחה ,

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
קוסם, אני מניח שאתה מדבר על הצהובה ?

אם כן אז תודה רבה על החסכון

ומי שיודע איפה אפשר להשיג קליאו טובה אני בפרטי :)

להגיד לך את האמת, אם אני אשמע על קליאו ספורט נחמדה במצב טוב לא נראה לי שאני איידע אותך.

למה? כי המכוניות האחרונות שעברו תחת ידך לא ממש ראו נחת.

אני לא בטוח שקליאו ספורט (או כל ספורטיבית מודרנית יחסית) זה רכב שאפשר להתייחס אליו ולטפל בו כמו שנהגת במכוניות הקודמות שלך.

אין לי משהו אישי נגדך ואני בכלל לא מכיר אותך, אני רק מתאר לך איך זה נראה לי מהצד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מה זה משנה של מי האוטו ? גם שיהיה של קוקסינל ,

יש לזה פוטנציאל לשנות את נושא השרשור8)

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לסוחר שלנו:

מזה משנה ? כלום

פשוט ברכב האחרון שהיה לי (פיאט), התעניינו רק בני דודינו, זה מראה ומצביע על המכוניות שהם רוכשים.

כמובן שאין לראות את הדבר כהכללה, גם מכרתי קטנוע ח-ד-ש !!! לבן דודנו פעם, וראיתי גם מכוניות שמורות שהם מחזיקים.

לגבי ההודעה של גיא:

זה נכון, ב5 שנים שאני בכביש, היה לי 12 מכוניות ועוד 6 קטנועים.

גיא, את ההסבר תקבל בפרטי לכל הנושא.

פורסם
הקליאו ספורט המדוברת נקנתה מהוצל"פ + תאונה.

רצוי לבדוק היטב את הרכב ולשלם מחיר בהתאם למי שמעוניין בכל זאת.

והנה הקוסם פתר לנו את התעלומה :-D

גם מהוצאה לפועל (למרות שאין שום דבר רע בזה) וגם עברה תאונה (המוכר טוען שבחיים לא עברה תאונה או החלפת חלקי פח).

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אצל סוחרים זה הולך ככה :

תאונה שהיא ללא פגיעת שילדה = ללא תאונות.

תאונת שילדה שבה האוטו התעוות לחלוטין= קצה שילדה (אצל סוחרים שהם חצי נוכלים) / הוחלפה כנף ואין לי מושג אם היו תאונות.(אצל סוחר נוכל)

רכבים ספורטיביים טובים ושמורים, אף פעם לא יגיעו למקור מפוקפק (כגון כפרים ערביים בצפון, סוחרי רכב, וכו'...)

אור ס. , מהיכרותי איתך אתה תמיד מחפש מציאות מתחת למחירון. קליאו ספורט טובה ושמורה הולכת מעל המחירון ,

והבררה נמצאת אצל סוחרים ועברה דברים רעים בחייה, שגם אם תקנה אותה במחיר טוב -תגרום לך להוצאות אדירות, אז אני לא בטוח שזה בשבילך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי, אני לא מחפש יותר מציאות, לפחות לא אחרי "ה-מציאה" האחרונה שהייתה אצלי.

אפילו הלכתי לראות פולו GTI יד 2 המוכר מתחייב על הכל וגם רוצה להציג לי את הבדיקה כשהוא רכש את הרכב ב2004, אבל הוא דורש בכל תוקף 49, זה מוגזם לדעתי, אני עדיין מנסה לרכוש ממנו את הרכב.

פורסם

מה אני מחפש ?

ברמת העקרון רכב קטן דוגמאת 206, פולו גיטיאי, קליאו.

הייתה לי פזילה קלה לכיון גולף שנת 2000-2002 מנוע 1800 אוטומט אבל לא נראה לי כ"כ...

תקציב ? בעקרון סביב 50, אבל יש לזה אפשרות מתיחה בהתאם לצורך.

יצויין שהפעם אני מחפש רכב עד יד 2, בסביבות ה100K ק"מ לכל היותר, יותר חשוב מהכל שהרכב חייב להיות נ-ק-י מתאונות !!!

פורסם

אם אתה מחפש רכבים שמורים אתה צריך להתאזר בסבלנות, בעיקר ברכבים עם זיקה ספורטיבית

יהיו לך הזדמנויות לקחת רכבים לבדיקה ותעשה את זה אבל הכי חשוב זה שלא תיהיה לחוץ כי זה יכול לעלות לך בסופו של דבר!

פורסם

כן, אני הבנתי את הבעיה של מציאת אוטו יד2 שמור, אגב זה לא רק בספורטיבי, זה גם בגולף ופוקוס, אנשים פשוט הורסים רכבים סתם.

בנתיים כדי להתמודד עם המצב יש לי ביטוח לקיא פרייד של סבא :(

• תוכן חדש...