Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לדעת מה מבין הרמקולים או המגברים שיש לי כדאי להחליףלשדרג על מנת שאני ישמע באוטו באיכות טובה ובעוצמה

זה המפרט שיש לי ברכב:

מערכת של פיניור דולפינים premium- 4X50watt

סט קומפוננט+טוויטרים+ קרוסאוברים MOREL PULSE 6.5 אינץ'- 270 watt

רמקולים אחוריים של חברה לא מוכרת לי(נקנה ביחד עם האוטו)- 450 watt

מגבר 4 יציאות של Cardinal 15v (זיוף של ALPINE)-

1500 watt

מגבר 2 יציאות של חברה גם לא מוכרת שקניתי מחבר יד שניה 300 watt

סאב 12 אינץ' kenwood 800 watt

המגברים מחוברים בגישור כך שיש לי בעצם 1800 וואט משני המגברים אבל רציתי להתייעץ בקשר אליהם אם כדאי להחליף אותם

או אחד מהם למשו יותר איכותי ואם יש למישהו הצעות לא למשהו יקר בשמיים אני מדבר על המגברים או על על הרמקולים האחוריים כי בקשר לסאב הוא דופק כמו שצריך ואני מרוצה ממנו.

המגבר של ה-300 וואט לא הכי איכותי אז חשבתי אולי אם אפשר להציע תחלופה אחרת גם 300 וואט או טיפה יותר כדי שהמצבר יוכל להחזיק את המערכת.

תודה ויומטוב::lol:

פורסם
הכל חוץ מהמורל:-)

+1 אולי להשאיר את ה-HU כמובן שיש את עניין התקציב שזה גורם חשוב וגם את הסיגנון שאתה מחפש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

למה להחליף הכל? אפשר להשאיר את מורל, סאב, רדיו דיסק.

המגברים למכור (אם תוכל) ולקנות 4 ערוצים, אליו תחבר את הסאב+מורל ואחוריים לרדיו דיסק.

למה אני אומר להשאיר את הסאב?

בבקשה:

" בקשר לסאב הוא דופק כמו שצריך ואני מרוצה ממנו"

מה אתם חושבים?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כן אבל לא כדאי גם להשקיע ברמקולים אחוריים למשל של מורל פולס או alpine

או כל חברה אחרת שאתם ממליצים..

יש לי את ה-jbl אחוריים שלי בבית 210 וואט 70 rms אבל לא חיברתי אותם כי יחסית למה שיש באוטו החברה הלא מוכרת הזאת

הם כבר לא משו..

אז אם יש הצעות למישהו על מה כדאי ללכת רמקולים אחוריים והצעות למגברים אני יודה לו מאוד

פורסם

קודם כל תן תקציב לרמקולים אחוריים ולמגבר.

ואתה אומר שמה שיש באוטו יותר טוב מה-JBL שיש לך בבית?

אתה טועה, כל רמקול שבא עם החברה הוא לא משהו, הם לא כאלה איכותיים וטובים.

אני בטוח שה-JBL יותר טובים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בנוסף, רמקולים אחוריים לא בטוח שיוסיפו לך "איכות" (תלוי באיך אתה מגדיר איכות, כמובן).

עוצמה אולי כן יוסיפו.

אגב, גם "לא יקר בשמיים" יכול להיות מאוד אינדיבידואלי. לכן תגדיר תקציב ואולי יהיה על מה לדבר.

נ.ב. "דגם דולפינים" לא אומר כלום. בדרך כלל דגם המכשיר רשום על הפאנל בפינה. אצל פיוניר זה DEHP ועוד כמה ספרות, או משהו בסגנון.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...