Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שהתקנתי קומפוננט מקדימה אני נתקל ברעש מוזר שבה מהדלת שיש באסים חזקים ועמוקים כאלה

זה נשמע כאילו הפאנל של הדלת ממש זז וזה עושה רעש כזה , בטח אתם מבינים על מה אני מדבר

עכשיו איך אני יפתור את הבעיה? האם אני צריך איטום?

פורסם

יש לך גרף הענות של מכלולים?

אם תיכנס לאתר של יצרן הרכב שלך תמצא גרף הענות של מכלולי הדלתות והברגים, העלה אותם לכאן על מנת שיהיה קל יותר לסייע

חפש תחת שירות ללקוח

פורסם

אבנר. ראיתי את הגרף של הידית. והוא לא יפה. אז עבדתי עליו בפוטו שוף ועכשיו הוא ורוד. לקטע המקורי

וברצינות.

איזה רכב זה?

ומאיפה מקור הרעש. מהפלסטיק שמכסה את הדלת? הוא רועד.? חיבור בין פלקטיקים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

וזה השתיק לה את הצורה ? אתה נוסע בגולף נכון ? לרכב הזה יש איטום יחסית טוב בדלתות אבל הפלסטיק לעומת זאת מקרקש בלי הפסקה, מה הפתרון שלך ? מה שהמלצת ?

תודה

פורסם

אם זאת דלת נקרא לזה "עלובה" אז הייתי מחזק אותה בפיבר ועליה שיכבת איטום ואם אתה רוצה להתפרע אז הייתי מוסיף גם ספוג רק קח בחשבון שתהייה בעיה לסגור את הדלת עם כל כך הרבה שכבות אבל גם לזה יש פתרון.

פורסם

דלת של גולף, ככה ברגיל היא בסדר אבל שהוופר של הקומפ' מפגיז לה איזה פיק עצבני ב70 הרץ היא רועדת ורועשת כאילו אין מחר

פורסם
דלת של גולף, ככה ברגיל היא בסדר אבל שהוופר של הקומפ' מפגיז לה איזה פיק עצבני ב70 הרץ היא רועדת ורועשת כאילו אין מחר
מה שהייתי ממליץ לך לנסות בשלב ראשון וזה מוריד הרבה רישרושים וקיקושים זה להוסיף איטום על הריפוד דלת ולהקפיד שאתה מצמיד את האיטום כמו שצריך ולא "מניח" את האיטום.
פורסם

סבבה חשבתי כבר בכיוון הזה, ומה עם לדחוף צמר אקרילי בנפח שבין הדלת לכיסוי הפנימי ? זה יעזור לדעתך (בנוסך לאיטום כמובן)

פורסם

זהו שאני מתכוון לבצע איטום על הפח החיצוני הפח הפנימי והדלת עצמה ובנוסף לדחוף צמר אקרילי - אני מקווה שכל ה"מבצע" הזה ישתלם,

פורסם

אם יש לך אפשרות לשים את שניהם מה טוב בהחלט ישפר אם אתה שואל מה משניהם אז הייתי אומר שחומר האיטום יתן תוצאה טובה יותר.

• תוכן חדש...