Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קונקט 2005 בעיות גיר ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי פורד קונקט שקניתי חדשה ועד היום היא עברה 60 אלף , הבעיות החלו ב- 17 אלף עם בעיות החלפת הילוכים 1+2 ולאחר מכן גם 3 במוסך טענו כרגיל שהם לא רואים או מרגישים שום דבר חריג ובאמת הם צדקו ! 2000 ק"מ לאחר מכן נשבר לי הגיר בנסיעה בכביש מהיר - מאותו יום ועד היום התחלתי מסכת יסורים שכוללת 4 החלפות גיר + משאבת גיר + תושבות ועוד , הכל כמובן במסגרת האחריות אבל את מי זה מעניין כל יום שאני נכנס לרכב זה סיוט מחדש והכי גרוע שחברת דלק מוטורס אינה מאתרת את הבעיה ומעדיפה להמשיך להחליף גירים ולא את הרכב , הרכב אגב בילה 8 ימים במוסך המרכזי ועדיין לא אותרה הבעיה . אני עובד עצות ולא יודע מה לעשות כי החוק לצידי החברה והצרכן חייב להחזיק 1 ק"ג וזילין ע"פ חוק .

חלק מהשאלה הוא האם מגיעה לי פיצוי עבור ירידת ערך (במקרה ואמכור) אחרי כלכך הרבה החלפות חלקים וגירים , ובכלל מה אפשר כן לעשות על מנת לסיים את הסיוט .

תודה

פורסם
מאותו יום ועד היום התחלתי מסכת יסורים שכוללת 4 החלפות גיר + משאבת גיר + תושבות ועוד

תגיד בבקשה מה בדיוק הוחלף.

האם הוחלפה משאבת קלאצ'?

האם הוחלף הקלאצ'?

האם הבחנת בשינוי של גובה נוזל בלמים?

האם היו הזעות או נזילות של נוזל בלמים?

יותר נשמע כבעיות של קלאצ', ולא הגיר עצמו (שהוחלף כמה פעמים על פי דבריך). בקונקט יש חסימה של הכנסת הילוך במקרה והקלאצ' לא דרוך מספיק, כנראה שהמשאבה לא מתפקדת כראוי. הגיר עצמו מחזיק 200 אלף ללא תקלות.

מנהלים, תעבירו ל"טכנני"

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...