Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם חושבים על פונטייק sunbird קבריולט מנוע 2000cc??

ירין אלקיים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הפונטיאק המיושנת הזאת התבססה של שילדתה של אופל אסקונה של שנת 81 אבל עם פרוש אמריקאי מאוד לכיול שילדה. (וזה מרגיש רע כמו שזה נשמע). הסרת הגג פגעה קשות בקשיחות המבנית של הרכב וגרמה לרכב רע להיות אף גרוע יותר.בתור רכב הוא שוה משהו רק אם אתה אוהב את הפוזה של גג נפתח רק זכור לבדוק את שלמות הגג לפני הקניה כי תיקונו או החלפתו יקרה .לקנות כזה רכב???לא תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תזכור גם עוד משהו, אם אתה חושב לקנות, להנות כמה ימים ולמכור, אז תדע שמצב השוק של הרכב הזה לא שונה מכל אמריקאית אחרת, כלומר ח-ר-א !

לדעתי זו הרפתקה שלא כדאי להיכנס אליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובקשר לגג הגג שלה קרוע באמצע מילדים שלא היה להם מה לעשות, קיבלתי הצעת מחיר להחלפת הגג והיא 5000 שח אצל רון כאר בהרצליה פיתוח!

בקשר לשוק שלה אני לא מתכוון לסחור בה! יש לי האמריקאית אחת קבריולט ואני רוצה עוד אחת שאני חושב שקצת יותר יציבה ממנה!

יש לי שברולט קווליר קבריולט (היא שייכת לאחי הקטן) ואני רוצה עכשיו אחת גם לי!

נ.ב

כבר קניתי אותה רק רציתי לדעת איך היא מבחינת רכב! גם אם תסימו לב אין בארץ פונטייק sunbird קבריולט שנת 90, ובכלל פונטייק עם מנוע 2000 סמ"ק. הינה כמה תמונות שלה!

DSCI0010.JPG

DSCI0008.JPG

DSCI0006.JPG

DSCI0004.JPG

DSCI0003.JPG

DSCI0001.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהתמונות המצבשלה לא הכי טוב מבחינה חיצונית (חוץמהג'נטים )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובקשר לגג הגג שלה קרוע באמצע מילדים שלא היה להם מה לעשות, קיבלתי הצעת מחיר להחלפת הגג והיא 5000 שח אצל רון כאר בהרצליה פיתוח!

בקשר לשוק שלה אני לא מתכוון לסחור בה! יש לי האמריקאית אחת קבריולט ואני רוצה עוד אחת שאני חושב שקצת יותר יציבה ממנה!

נ.ב

כבר קניתי אותה רק רציתי לדעת איך היא מבחינת רכב! גם אם תסימו לב אין בארץ פונטייק sunbird קבריולט שנת 90, ובכלל פונטייק עם מנוע 2000 סמ"ק. הינה כמה תמונות שלה!

דווקא יש סנבירד 2000 סמ"ק בארץ, לא קבריולט, והיא דווקא הסנבירד הכי נפוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן

לדעתי עדיף שלא תיגע באוטו הזה מהסיבות האלו:

1. מנוע 2000 סמ"ק של פונטיאק הוא מנוע בעל 2 שסתומים לצילינדר (וכמעט כל מנוע אמריקאי) - כלומר: 8 שסתומים / 4 צילינדרים , כל מכונית נורמלית יש לה 4 שסתומים לצילינדר ואפילו כאלו עם 5 שסתומים לצילינדר ( ראה מקרה מנוע 1.8 של קונצרן פולקסוואגן), כתוצאה מכך ההספק של המנוע קטן וכנ"ל גם הכוחות סוס - המנוע הזה מפיק 115 כ"ס נמוך לכל הדעות למנוע כזה.

2. איכות החומרים ברכבים של פונטיאק הם נמוכים מאוד - בגלל זה המחירים של הרכבים בארץ כ"כ נמוכים - אפילו ממשפחתית 1.6 רגילה, קח לדוגמא את הפונטיאק טמפסט המקבילה לשברולט קורסיקה - מנוע 3.0 נשמע מפוצץ? נכון

3. צריכת דלק - הצריכה של האמריקאיות בשמיים , האמריקאים אף פעם לא ניסו לשפר את צריכת הדלק של הרכבים שלהם, הרי ידוע שבארה"ב הדלק יחסית זול, אז למה להם להשקיע על פיתוח מנועים עם צריכה יותר נמוכה? הרי האמריקאי ידוע בתור אחד שקונה רכב בשביל לנסוע ולא משנה לו מה צריכת הדלק וכו' .

4. אמינות - ראה סעיף מספר 2 , ובכללי הטכנולוגיה של המנועים מאוד ישנה, המנועים לא מודרנים בכלל , וגם יש תקלות חשמל , התנעות , הרכבים נתקעים הרבה ועוד.

5. שוק! , ידידי לאמריקאיות אין שוק בכלל! ספק אם תצליח למכור את האוטו וגם אם תמכור זה יהיה מתחת למחירון והרבה!.

6. כדאי? במלה אחת - לא!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן

1. מנוע 2000 סמ"ק של פונטיאק הוא מנוע בעל 2 שסתומים לצילינדר (וכמעט כל מנוע אמריקאי) - כלומר: 8 שסתומים / 4 צילינדרים , כל מכונית נורמלית יש לה 4 שסתומים לצילינדר ואפילו כאלו עם 5 שסתומים לצילינדר ( ראה מקרה מנוע 1.8 של קונצרן פולקסוואגן), כתוצאה מכך ההספק של המנוע קטן וכנ"ל גם הכוחות סוס - המנוע הזה מפיק 115 כ"ס נמוך לכל הדעות למנוע כזה.

2. איכות החומרים ברכבים של פונטיאק הם נמוכים מאוד - בגלל זה המחירים של הרכבים בארץ כ"כ נמוכים - אפילו ממשפחתית 1.6 רגילה, קח לדוגמא את הפונטיאק טמפסט המקבילה לשברולט קורסיקה - מנוע 3.0 נשמע מפוצץ? נכון

3. צריכת דלק - הצריכה של האמריקאיות בשמיים , האמריקאים אף פעם לא ניסו לשפר את צריכת הדלק של הרכבים שלהם, הרי ידוע שבארה"ב הדלק יחסית זול, אז למה להם להשקיע על פיתוח מנועים עם צריכה יותר נמוכה? הרי האמריקאי ידוע בתור אחד שקונה רכב בשביל לנסוע ולא משנה לו מה צריכת הדלק וכו' .

4. אמינות - ראה סעיף מספר 2 , ובכללי הטכנולוגיה של המנועים מאוד ישנה, המנועים לא מודרנים בכלל , וגם יש תקלות חשמל , התנעות , הרכבים נתקעים הרבה ועוד.

5. שוק! , ידידי לאמריקאיות אין שוק בכלל! ספק אם תצליח למכור את האוטו וגם אם תמכור זה יהיה מתחת למחירון והרבה!.

6. כדאי? במלה אחת - לא!

יאוזה כמה שטויות:

1. בא לך לדבר על מנועים של הקונצרן? מנוע 2 ליטר הפופלרי, שנמצא בכול גולף/ פאסאט גם הוא בעל 8 שסתומים ומפיק 115 כ"ס!

רק עכשיו ב-2003 ניזכרו להוציא מנוע הזרקה ישירה מרובה שסתומים שמפיק 150 כ"ס.

80% מהמכוניות בזמנו היו בעלות 8 שסתומים, היפניות הקדימו והציאו דגמים מתקדמים בתחילת שנות ה-90 עם 12 ואפילו 16 שסתומים, דבר שהיה נדיר אז.

זה כמו להגיד לו שלא יקנה עכשיו, בזמננו, רכב שאין לו 8 צילנדרים ושש הילוכים.

2. מה קשור?!?! המחירים של הרכבים נמוכים כי אין ביקוש.

כי בארץ כולם רצים לקנות 1.6 אוטומט.

עכשיו בקשר להמשך המשפט, אומנם הטמפסט היא גרסה של הקורסיקה.

ומנוע 3 ליטר (3.1 ליתר דיוק) נשמע מפוצץ, איפה הפואינטה קיבינימט?

3. וואלה צודק. הפיירבירד צורכת יותר מג'אסטי. אבל נראה לך באמת שמי שמחפש אוטו בסגנון הזה מעניין אותו צריכת דלק?

כמה קבריולטים חסכניים אתה מכיר שנת 90?

4. בלה בלה בלה, טכנולוגיה ישנה לא מעידה על תקלות (ראה פיאסטה) אולי ההפך או הנכון (307, C5, BX).

5. תראה לא נראה לי שהוא שילם משהו שמתקרב למחירון על האוטו הזה (בלי להעליב) ושתדע לך שזה אוטו נישה. אוטו מיוחד, קבריולט במינימום כסף, לא חסרים ערסים שירוצו לקנות אותו ממנו...

6. כדאי (שתמשיך לייעץ לאנשים)? במילה אחת - לא!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון של חבר מכונאי עם מספר לקוחות עם סאנבירד 2 ליטר - הבן אדם פשוט שונא את האוטו!

אז נכון - יכול להיות שזה לא ממש מדגם מייצג, אבל לדבריו לרכב יש המון בעיות אמינות, הוא מסובך לטיפול ומכונאים שונאים אותו, אבל הוא אוהב אותם...

המלצה שלו - לא לגעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נ.ב

דווקא יש סנבירד 2000 סמ"ק בארץ, לא קבריולט, והיא דווקא הסנבירד הכי נפוצה.

המשורר התכוון לסנבירד קבריולט מנוע 2000 ולא לסאנבירד הרגילה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן

6. כדאי? במלה אחת - לא!

בקשר לתשובה מס 1 שלך! אני לא הולך להתחרות עם אף אחד עם הרכב הזה!! מעניין את הסבתה שלי אולי כמה כוחות סוס יש לו!! אין לי שום כוונה לגרור איתו כלום, או לבדוק מה הוא מסוגל!.

בקשר לתשובה מ"ס 2. אני מסכים איתך רק בקשר לגג שלה שהוא מחומרים זולים כל השאר לפי דעתי אתה טועה! יש ברכב הזה ימבה של השקעה מבחינת איכות לדוג, מושבים מעור חשמליים, חימום בכסאות, וכו וכו וכו.....

בקשר לתשובה 3. מעניין את הסבתה שלי כמה דלק הוא שוטה. להזכירך יש לי קדילק דגם סאאב עם מנוע 8200cc אם אתה מעוניין לקנות שבימיים טובים שלה שהיא מרחמת עלינו היא שותה ליטר לשתי קילומטר.

4. כל רכב אם לא נותנים לו את התשומת לב שהוא צריך ישאיר אותך בדרך! החיסרון היחידי שחלקי חילוף זה umi השודדים!

5. בתור התחלה איך שהרכב הגיעה לבית שלי באו בערך 7 בני דודנו (ערבים) ורצו לקנות את הרכב!

6 קניתי אותו ואני לא מתחרת!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד ירין, יש לי שאלה אלייך.....

כמה מכוניות יש לך?

כול יומיים אתה מפרסם רכב אחר למכירה בפורום?

האם אתה "עוסק בתחום"?

בקשר לשאלה הזאת! הינה התשובה!!!

תלוי במצב רוח שלי.! בכיס שלי! בעצבים שלי. בשכנים שלי, בחברים שלי, ובדודים שלי,

זה אומר בערך 150-200 כלי רכב ש12 מתוכם שלי, ו10 מהם לא למכירה!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...