Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי ממליץ ללכת על זה רק מסיבה אחת-כדי לראות מזה הפסיכומטרי,איך נראית הבחינה,איך היא מתנהלת וכדומה.

מבחינה סטטיסטית,אחוז ניכר מאלה שעושים פסיכו' במהלך הלימודים עושים שוב בחינה לאחר הצבא,עם או בלי קשר לציון מהבחינה הראשונה.

אני אישית עשיתי בתיכון,כמובן שנרשמנו ביחד כל החברים הכי טובים,וכך בערך נראה כל מהלך הקורס:

שכונה.

לימודים לא היו בקורס כי לא היתה אוירה ללימודים (בכל זאת ילדים בחופשת קיץ..).

למרות שהוצאתי בסופו של דבר ציון לא רע,החלטתי דבר מאוד עקרוני,שלא רק שאני לעולם לא אעשה את הבחינה הזאת שוב, אני גם לא מוכן ללכת לשום מוסד אקדמאי שמקבל ללימודים רק על סמך הפסיכומטרי.

הבחינה לא משקפת כלום בערך, למעט היכולת של התלמיד לעבוד בתבניות קבועות מראש כמו גולם.

אני מכיר לא מעט אנשים פשוט מבריקים שנפלו בפסיכומטרי פעם אחר פעם,ואני מכיר אנשים שלא הייתי נותן להם להיות שרת בבית ספר מרוב שהם טיפשים,אבל הצליחו יופי בפסיכומטרי.

בקיצור,בחינה סטמית,שבשאיפה תבוטל באיזשהו שלב (שוקלים את זה כבר בערך 19 מליון שנה).

ARILOU,

הייתי יכול להשבע שהתמונה בסמלון שלך היתה שייכת לי פעם........אני אפילו מכיר את המצולמת :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במשפט אחד קצת לא מסכים איתכם:

"אני הייתי ממליץ ללכת על זה רק מסיבה אחת-כדי לראות מזה הפסיכומטרי,איך נראית הבחינה,איך היא מתנהלת וכדומה."

פה לא מדובר ב-5 שקל או 100, מדובר פה ב-1500 שבכסף כזה אני יכול להשקיע במשהו אחר.

השאלה היא האם זה שווה, אני יכול לעשות את הפסיכומטרי ולקבל ציון, ולראות אם זה מתאים למה שאני רוצה ללמוד.

אם מתאים אז אחרי הצבא אני לא אעשה אם אני לא אהיה מרוצה אני אעשה שוב אחרי הצבא.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
בצפר - קיצור סלנג ידוע למילה בית ספר

וגם "אחי" היא מלת פנייה מקובלת וגם "חחחח" זה סימן מקובל לצחוק ושניהם לא מקובלים פה...

חוצמזה, פותח השרשור, אתן לך דוגמא למה לא- חבר שעשה פסיכומטרי בי"ב, התגייס לצבא ושירת 6 שנים. תוקפו של פסיכומטרי הוא 7 שנים (הוא היה צריך לעשות שוב פסיכומטרי), אז תנסה לחשוב קצת איפה תהיה 7 שנים מהיום (אני יודע שזה קשה) ותתייחס גם לעובדה הזו.

בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, תראה, אני חושב על להישאר בצבא.

אם אני אהיה במקום טוב ויציעו לי להיות קצין או כל דבר אחר, אני אשאר (תלוי מהם התנאים).

אם לא, אני אצא מהצבא ואלך ללמוד.

ככה שזה לא ממש רלוונטי.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

זוהי כוונתי בדיוק.

אם אתה לא שולל אפשרות של להישאר בצבא, תחשוב האם תוכל לנצל את הפסיכומטרי בזמן שהוא תקף, שלא יווצר מצב שתשתחרר מהצבא בגיל 25 ותצטרך לעשות שוב את הבחינה. ברור שאי אפשר לדעת מה יקרה אבל צריך לקחת את כל אפשרויות בחשבון.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ממש לא ממליץ. אני יודע שאני וכל מי שעשה איתי את הקורס "קידום תיכון" מתחרטים על זה עד היום. פשוט ביזיון הקורס הזה. מבזבז לך חצי מהחופש הגדול (לנו) וחודש וקצת מתחילת הלימודים, היה לנו גם מדריך על הפנים (הגיוני. לקורס של 1500 שקל הם לא יביאו את המדריך הכי טוב שלהם. אותו הם שומרים למי שמשלם יותר...) וגם שעות לא נורמליות של לימודים. פשוט חבל על הזמן ועל הכסף.

חכה לאחרי הצבא. אם תהיה לוחם תקבל הנחה משמעותית יותר מזה, יכול להיות אפילו בחינם. אם תהיה תומכ"ל אז הנחה קרובה לזה, אבל זה עדיין שווה.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

דיברתי עם בת דודה שלי, היא גם המליצה לא לעשות.

דיברתי איתה והיא אמרה שלא מומלץ, עדיף להתמקד בבגרויות ובנושאים שיהיו בבגרויות (בגרויות חורף).

לקבל בגרות מלאה וטובה ורק אחרי צבא לחשוב על זה.

תודה לכולכם על העזרה והעצות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

עזוב שטויות, לך תלמד לבד שבועיים ותראה מה זה בכלל פסיכומטרי. אני עשיתי פסיכומטרי 3 פעמים, פעם ראשונה בלי ללמוד 550, פעם שניה למדתי קצת הוצאתי 600 וקצת, פעם אחרונה הייתי על סף קורס ורציתי לעשות מועדון 700 וכל החארטות הללו, לקחתי את עצמי ושיננתי את המילים בעברית איזה שבוע, הוצאתי 639 (לא שזה הספיק לי, אבל בסוף עברתי מקום לימודים, ככה שזה כן הספיק). אם הייתי לומד כמו שצריך ומשקיע עוד קצת בעברית הייתי בכיף עובר את ה700. לכן אני מציע לך, קח ספרים של קידום\ או כל השאר ותנסה ללמוד לבד. בתאכלס הפסיכומטרי הזה זה חרטא אחד גדול (ציונים באוניברסיטה זה לא משקף, במיוחד שאצלי אחרי שנתיים לימודים וצינוים לא רעים ביקשו פסיכו') , וזה מודד רק כמה אתה יושב ולומד, ואת זה אתה יכול לעשות בלי קורס. הקורס זה רק מקום שאתה משלחם לו כסף וע"י כך אתה מעין מכריח את עצמך לשבת וללמוד.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, יכול להיות שאתה צודק, אני לא יודע.

בכל מקרה, אני מעדיף לעשות אחרי הצבא, בלי נדר!

אם אני אראה שהחומרים קלים ואוכל ללמוד לבד, לי אין בעיה, מקסימום נקח כמה מורים פרטיים וזהו.

אם אראה שזה די קשה, אלך לקורס.

שבת שלום.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...