Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3 2004

Guest OFFICE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לסיטרואן C3 מנוע 1400 שנת 2004, 50 אלף ק"מ, 52 אלף שקל.

מה דעתכם על הרכב? מבחינת הוצאות אחזקה ובטיחות. האם נכון שעדיף מיפניות מבחינת בטיחות?

תודה.

פורסם

לגבי הבטיחות-היא עדיפה על טויוטה יאריס מודל 2000 אבל פחות טובה מיאריס 2005 (הבדל של כוכב).

לגבי הבטיחות ושאר היפניות הן פחות או יותר זהות (הבדל של כוכב).

מנוע 1400 דיזל? אם כן חסכונית מאוד ועדיפה על כל שאר הסופרמיני, בכללי רכב זול וטוב.

פורסם

רכב טוב, שמשום מה לא זכה להצלחה בארץ למרות מחיר ותמורה טובה מבחינת איבזור שהרכב הציע בזמנו כחדש.

הרכבים הללו כיד שניה לאחר אובדן הערך המסיבי שלהם כחדשים מומלץ ביותר, מודל 2004 ב 50K .. מציאה של ממש.

אני מניח שמדובר על מנוע 1.4 הסטנדרתי של פיגו, רכב חביב בהחלט, יש לבצע בדיקה מדוקדקת לפני הקניה, לבדוק שימוש במי ברז ברדיאטור, מצב גיר אוטומט בנסיעה , ובדיקה כללית של עברו של הרכב.

על פניו במידה והרכב במצב טוב, מדובר על קניה טובה מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המנוע לא חזק. אם מדובר בתיבה אוטומטית הרכב איטי למדי וגם צריכת הדלק נפגעת - צפה לממוצע של 1:10 בנסיעה מעורבת.

גרסת PACK מומלצת יותר כי היא מוסיפה פריטי אבזור רבים ובכלל - מאובזרת מאוד ביחס לרוב המתחרות.

הוצאות אחזקה לא גבוהות מעבר לדלק. בטיחות - 4 כוכבים בניסוי הריסוק. עדיף מרוב היפניות מאותה התקופה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רכב טוב, שמשום מה לא זכה להצלחה בארץ למרות מחיר ותמורה טובה מבחינת איבזור שהרכב הציע בזמנו כחדש.

אולי בגלל שרק גמדים קטעי רגליים מסוגלים לשבת במושבים מאחור?

עד היום זכורה לי החוויה המזעזעת של לנסות להשתחל למושב האחורי הC3 הראשונה שהגיעה ללובינסקי... ואני 175 סה"כ (ביום טוב :wink:)

HFturbo

פורסם

כנראה שאתה זוכר לא נכון. הגובה שלי 1.80 (טוב, 1.78 וחצי, כמעט :wink: ) ואין לי בעייה לשבת מאחורי ב-C3 (מלבד כמובן הבעיה להיות בשני מקומות באותו הזמן :wink: ). מבחינת מרווח ראש היא מצוינת, ברגליים זה קצת צפוף אבל כמו שאמרתי - רק אם הנהג גבוה במיוחד או יושב רחוק מההגה באופן מוגזם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כנראה שאתה זוכר לא נכון. הגובה שלי 1.80

מצד שני, יכול להיות שאני זוכר מצויין ולך יש רגליים קצרות וגוף ארוך לא?:wink:

HFturbo

פורסם

ה C3 די מרווחת, במיוחד ביחס לקטיגוריה. החלל הפנימי גדול ונעים לשהייה, למרות הצפיפות הקלה בברכיים מאחור (כשהנהגים ארוכי רגליים וגוף). רכב חביב ואמין בגירסת הדיזל. בהצלחה

פורסם
מצד שני, יכול להיות שאני זוכר מצויין ולך יש רגליים קצרות וגוף ארוך לא?:wink:

ממש לא. אבל כפי שאמרתי זה מושפע משמעותית מתנוחת הנהיגה (לפחות בצד שמאל). אם תושיב מישהו בעל מידות ממוצעות במושב הנוסע, לא תהיה בעיה להושיב מישהו בעל מידות דומות מאחוריו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...