Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב מיני חדש מדגמי 2008, פולסוואגן פולן, סיטרואן C3, סיאט איביזה וכו', עם תיבת הילוכים ידנית ומנוע בנזין.

אני גר במושב באיזור הצפון ולכן עיקר הנסיעה שלי היא בינעירונית בשטח הררי למדי. כרגע המועמדת העדיפה היא הפולו, אם כי הבנתי שהמנוע מעט חלש... חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני, אבל שזה לא יבוא באופן בוטה על חשבון הכוח שלו.

אשמח להמלצות בנושא,

תודה רבה.

פורסם

מה התקציב?

איביזה ידנית = 1.6 16 שסת', 105 כ"ס, רמת גימור "SPPORT".

זריזה, אך אינה חסכונית במיוחד.

חכה לפביה MK2, בגרסת ה-1.4 16 שסת', 86 כ"ס.

אמורות להגיע חודש הבא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפולו והאיביזה כבר מיושנות.

סיטרואן C3 צריך לבדוק עם הייבואן מוכר אותה גם עם גיר ידני כי במחירונים היא מופיעה רק עם גיר אוטומטי.

לדעתי תברר אצל סקודה מתי מגיעה הפאביה החדשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה רבה.

נגיד שנוציא את הפולו החוצה, וניקח בחשבון גם גיר אוטומטי.

התקציב הוא בערך 100K, חשוב שיהיה חסכוני מבחינת דלק וטיפולים, אבל שייקח את העליות כמו שצריך.

פורסם

מזדה 2, סוזוקי סויפט או דייהטסו סיריון. כולם אוטומטיות, אמורות להיות אמינות . הכי בטיחותית-מזדה (5 כוכבים). לכולם בגאז' מצומצם.

הכי חיסכונית סיריון אבל המנוע שלה פחות חזק.

לפני שבוע מישהו מהמשפחה הזמין הונדה ג'אז חדשה מודל 2007 (נשארו כמה רכבים בודדים שלא נמכרו מהשנתון הקודם) בהנחה גדולה (101K במקום 114K). רכב מרווח יותר מאחרים, חיסכוני מאוד ובעל בגז' סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פולו 1.4 ידנית נמכרת החל מ87,000... ישאיר לך הרבה עודף בכיס.

אני ביצעתי נסיעת מבחן ברכב הזה. בדקתי תאוצות ביניים ועקיפות - הרכב הגיב יפה.

כמו כן, הרכב בין היחידים שמגיע עם ESP כסטנדרט ברמות המחיר האלה.

המנוע לא חלש. 80 כ"ס במנוע 1.4 זה סביר בהחלט.

פורסם

הפולו 1.4 הידנית שלי עולה יום-יום לירושלים בלי שום בעייה. לא חסר לה כח (לפעמים נראה לי שחסר הילוך שישי - מה שקיים בטיפטרוניק)

האוטו מרגיש יצב ובטוח, צריכת דלק עדיין לא בדקתי אחרי סיום ההרצה, בהרצה עשתה יותר מ16 ק"מ\ליטר.

הפולו עדיין לא מוחלפת, בינתיים יצאה רק הפאביה החדשה וממבחן של "אוטו" עולה שאין שינויים גדולים מהישנה כך שכנראה שגם הפולו החדשה שתגיע לא תהייה שונה בהרבה.

• תוכן חדש...