Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה - אפשר עזרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התאור שלך מדובר במעבר נתיב כאשר הנתיב לא היה פנוי.

אני חושב שיהיה קשה לך להוכיח שאתה לא אשם, אלא אם תשקר ותגיד שהיית לפניה ברמזור, וגם במקרה כזה אם זה יגיע למשפט אז כנראה שהיא תהיה אמינה יותר ממך...

אני אומר - אם היית מנייק - תשלם

פורסם

יכול להיות גם שיש לה עדות מנהגים נוספים שהיו מאחוריה ואתה לא יודע על זה אפילו ובמידה שתהיה תביעה אתה תצא שקרן במשפט וכנראה שיהיה לך נזק גדול יותר.

לפי דעתי ,חשבת שאתה חוכמולוג,ביצעת עברת תנועה וגרמת נזק למישהו אחר אז לכן קח אחריות על המעשים שלך ותלמד מהם להבא,יכול להיות שהנזק שלה בסך הכל 200 300 שקל ולכן גם לא שווה לך לערב ביטוח(בטח ובטח כאשר אתה נהג חדש-הפרמיה בשנה הבאה תהיה גבוהה בהרבה),ותתקן את הנזק מכיסך.

פורסם

אפילו שאתה אשם, עולה מכאן שאלה נוספת.

הנהגת הבחינה בך, צפצפה מספר שניות ולאחר מכן נכנסה בך.

אני מאוד לא אוהב נהגים חוצפנים, במעט הפעמים שכן יוצא לי לעשות שטות כזו אני חותך את הרכב שפשוט ישן על הכביש ומעכב אותי (לא חוקי וכולי אבל מי שעייף ורוצה לישון שישאר בבית ולא ינהג תוך כדי סיכון ו"עיצבון" נהגים אחרים).

לא משנה כמה ומי חתכו אותי, לעולם לא הייתי נכנס בהם כדי להראות שאני צודק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לפי דעתי אם נכנסה בך בכוונה בגלל שחתכת אל תשלם ואפילו תתבע אתה תשלום על הנזק שנגרם לך. אבל אם הנהגת נכנסה בך מבלי לשים לב ובגלל טעות שלך אז תשלם.

פורסם

מניסיון,

לא תמיד פגיעה מאחור - הפוגע אשם.

זה גם לרוב לא יגיע לבית משפט - ברגע שאתה אומר לחברת ביטוח שלך את הסיפור שלך (בתור הפוגע מאחור) ואומר שאתה מוכן ללכת לפוליגראפ, והנפגע לא מסכים (כי יהיה לו קשה לשקר לפוליגראפ). החברת ביטוח של הנפגע תתנער ממנו.

כך קרא למי שחתך אותי, בנוסף החברת ביטוח פתחה עליו חקירת הונאה של חברת ביטוח (כולל תלונה למשטרה על נסיון הונאה) סיפור לא נעים בכלל.

לסיפור שלך, אם יש לה עדים - אכלת אותה אם תנסה לשקר. זה ייקח זמן - אבל בסוף אתה תשלם ביוקר!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בקיצור אתה איזה ילדון שחושב שהוא מלך הכביש, דפקת עקיפה על כל הטור, ובסוף שרצית לקחת ימינה, אז חסמת לבנאדם את הנתיב, ואז הוא נכנס בך, ואתה רוצה להתחמק גם מזה.

אז זהו - שאתה אשם לגמריי, ביצעת עקיפה וחזרת לנתיב לא פנוי, עקפת טור, והלוואי וההשתתפות העצמית שלך תהיה במינימום 2000 שקל !

פשוט לא יאמן החוצפה שלכם היום. "עקפתי טור" ועוד בטבעיות.

מזל שלא היה שם אופנוען. כי אז לך לא היה קורה כלום, אבל לו הייתה נשברת הרגל.

פורסם

אם היא ציפצפה לפני שנכנסה בך,למרות שאתה חוצפן,היא אשמה,כי היה לה זמן לבלום,במקום לצפור.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אין לה עדים היא נסעה משם והיא הייתה לבד אני הייתי עם חבר באוטו

רילטי אקזקיוטיב-רשת לשיווק תיווך ויזמות נדל"ן בינלאומית

פורסם

איפה זה היה?

יש לך את מספר הרכב שלה?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
קרא לי אתמול בערב 14.1.08 תאונה המקרה ככה

ברחוב דו סיטרי היה שיירה של רכבים ורמזור אדום שאני הגעתי לשיירה הייתה מולי משאית אז עקפתי אותה

אמרתי עם אני עוקף אז אני יעקוף עד הסוף עקפתי עד הסוף של הצומת ואז לפני שהגעתי לצומת הרמזור התחלף

לירוק ויש פניה רק לימין אז פניתי ימינה בעיקוף אז הרכב שהיה בשיירה והיה אמור לפנות ימינה במקומי לא אהב את זה

צפצף לי לכמה שניות ונכנס בי בחלק האחורי הימני של הרכב ...מי אשם?

מעניין איך זה היה נשמע אם אתה היית בראש הטור והיית נעקף:

"קרה לי אתמול בערב 14/1/08 תאונה המקרה ככה:

ברחוב דו סיטרי היתה שיירה של רכבים ורמזור אדום, אני הייתי בראש הטור, אידיוט שעקף משאית והחליט לעקוף את כל הטור ולא להמתין לתורו לרמזור נכנס לי לנתיב הנסיעה, צפצפתי ולא הספקתי לבלום ונכנסתי בחלק האחורי ימני של הרכב... מי אשם?

נכון שהנהג שחתך אותי?"

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב מאוד, למניאקים כמוך מגיע שיכנסו בהם. עושה עבירת תנועה במודע, ועוד אח"כ שואל שאלות ומנסה להתחמק.

גם אני הייתי נכנס בך בכוונה אם היית חותך את כולם, ואח"כ עוד הייתי מסדר פרונט חדש לעצמי, ממילא צד שמאל שלי כולו חבוט, אז למה לא לשפץ אותו קצת?

ROOONEEYY

• תוכן חדש...