Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בטח כבר קראתם בעיתונים שהצבא עומד לרכוש כ 40 יחידות פאג'רו חדשים (07), אותם יקבלו מחטים ומאוגים סדירים, לנסיעות מבצעיות בלבד.

אני במקרה נהג מחט סדיר, שאמור לקבל את הרכב מתישהו בשבוע הקרוב. מאוגים כבר קיבלו.

תמונה ראשונה!

מה אתם אומרים?

pajeroarmyzv5.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאני אומר שזה חתיכת חוצפה שבנוסף לסופות,לפורדים,ולרכבים הפרטיים שיש, צה"ל ירכוש גם פג'ארו שעולה 350 אלף שקל, בזבוז כספי ציבור אדיר בשביל כל בעלי הדרגות הפלצנים, לשימוש מבצעי "עאלק". מבטיח לך לכולם מניסיון שהסופה הרבה יותר "מבצעית".

פורסם

בעיתון היה רשום שמחטים יקבלו שלושה רכבים: אימפרזה, פג'רו, ודיפנדר.

לדעתי, עדיין לא שווה להשאר בצה"ל...

פורסם

tomshi, אתה כנראה לא קורא עיתונים... הפאג'רו (כ-300 אלף ש"ח, לנסיעות בשטח) מצטרפת לדיפנדר ממוגן (כ-500 אלף ש"ח בגלל המיגון - לנסיעות מבצעיות) ולסובארו אימפרזה (כ125 אלף ש"ח לנסיעות פרטיות והביתה)... לכמה הגענו? 925 אלף ש"ח למח"ט!!! וכמה יש לנו כאלה בצה"ל?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני זוכר היטב את הג'יפ של אודי אדם-טויוטה לאנד קרוזר שפיארה את חנייתו בקריה.

הנהג היה נוסע עליו כל היום ומתפנן והגדיל לעשות ושם על המכסה גלגל האחורי כיסויי של טוייטי-כן כן הדמות המצויירת כמו בג'יפים של החברים מצפון ת"א.

לא פלא שהפסדנו במלחמה האחרונה כי האלופים עסוקים בלרפד את ישבניהם ולפאר את לישכותיהם ומכוניתם.

אני בז להם!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אני זוכר היטב את הג'יפ של אודי אדם-טויוטה לאנד קרוזר שפיארה את חנייתו בקריה.

הנהג היה נוסע עליו כל היום ומתפנן והגדיל לעשות ושם על המכסה גלגל האחורי כיסויי של טוייטי-כן כן הדמות המצויירת כמו בג'יפים של החברים מצפון ת"א.

לא פלא שהפסדנו במלחמה האחרון כי האלופים עסוקים בלרפד את ישבניהם ולפאר את לישכותיהם ומכוניתם.

אני בז להם!

אמת, הצבא שלנו נהיה צבא של פוזאיסטים שאכפת לכל אחד רק מהכבוד והשם של עצמו.

צביעות נטו.

ובקשר לפג'רו, ראיתי אחד כזה השבוע בבסיס שלי, DAKAR, מדהים.

בזבוז כסף נטו.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

הנה, אודי אדם הוא דוגמא מצויינת למפקד.

נכון, לאודי אדם היה ג'יפ לנד קרוזר, ש"פיאר" את חנייתו בקרייה.

אבל אודי אדם גם היה אחד האלופים היחידים שסירב לקחת בנוסף לג'יפ גם קאמרי, בטענה שהוא לא צריך 2 מכוניות ושזה סתם בזבוז (את זה לא חשוב לומר נכון?).

אודי אדם היה "מבלה" ימים שלמים בסיורים ברחבי הארץ, חלקם נעשו עם הנהג, חלקם נעשו ללא הרכב.

אני לא יוסיף יותר מדיי, אני רק יכול להגיד כל הכבוד לאודי אדם, שאר האלופים לא מיהרו לוותר על אחד מהרכבים.

ד"א, אני לא מבין מה אתה מתלהם מהכיסוי לגלגל שהיה לו?

לכל מי שלא מבין על מה מדובר, לפראדו מאחור יש גלגל חשוף, והוא או הנהג שלו שמו כיסוי בד/גומי כזה לגלגל, כמו ששמים לכל הג'יפים, בד"כ זה עם פרסומת למוסך או משהו כזה. במקרה שלו הייתה דמות מצויירת, טאז אני חושב.

אני לא מבין מה הבעיה עם זה, באמת, כנראה קטרנות מיותרת של אנשים ששירתו בקרייה ואין להם מה לעשות כל היום חוץ מלהתבכיין, מצטער.

אודי אדם היה מפקד, לוחם ואדם גדול.

אופי נדיר בארץ ישראל של היום.

חבל שאתה עם חצאי אמיתות ושטויות כגון הכיסוי גלגל מנסה להכפיש שם של בן אדם.

טוב שלא האשמת את ההפסד במלחמה בזה שהוא מעדיף עץ ריח תפוח ולא אננס.

פורסם

מי שנהג בצה"ל ויצא לו להשבית רכב בצריפין , באלר"ם אם אני לא טועה (קנגו לדוגמא), להזדכות עליה,ולקבל במקומה רכב עם 0 ק"מ עליו כמו: אוואו/גטס/פוקוס/אקסנט/ריו/הילוקס וכו'..., ובוכים למה נהגו עליה 5 ק"מ "על חשבונם",

מבין במה הצבא משקיע, במקום להשקיע במיגון, אמל"חים, בחיילים, היום כל סרן/רס"ל שגר 10 דקות הליכה מהבסיס מקבל רכב חדש לגמרי /משומש , ועוד בוכה שיש לו מנוע 1.4 או 1.5, ידיות לא בצבע רכב, או קנגו שכבר מזמן לא מתפקדת,ונמצאת יום אחד במוסך ובוכים שהם חוזרים בתח"צ, עם כל הכבוד לא מגיע לכל קצין/נגד רכב,

לפחות ככה זה בקיריה, זאת דעתי.

Suzuki Jimny

פורסם

ואחרי זה תיתנו לחייל קרבי משכורת של 700 ש''ח, ותבכו שכולם מתחילים להשתמט.

כל רכב שיתנו וכל משכורת שיתנו עדיין אני מעדיף את האזרחות.

פורסם
מה שאני אומר שזה חתיכת חוצפה שבנוסף לסופות,לפורדים,ולרכבים הפרטיים שיש, צה"ל ירכוש גם פג'ארו שעולה 350 אלף שקל, בזבוז כספי ציבור אדיר בשביל כל בעלי הדרגות הפלצנים, לשימוש מבצעי "עאלק". מבטיח לך לכולם מניסיון שהסופה הרבה יותר "מבצעית".

הצבא לא משלם מיסים. ועל פי החוק קנה את הרכבים במכרז, כך שאל תצפה שהמדינה שילמה יותר מ50% מהמחיר לצרכן.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מסכים עם כל מילה!!:snipersmi

זה ממזמן לא צבא העם זה צבא פוזה

ובתור אחד ששירת 3 שנים ליד הגבול ידעתי שנפסיד במלחמה!

פורסם

לא הייתי מתנגד להיות מקובמן עם איזה מפקד אוגדה :-P

מה שכן, אישית, אני עדיין מעדיף את הפורד שליד.. זריקות תחת כאלו יהיה קשה לחקות עם הפאג'רו :lol:

פורסם
הנה, אודי אדם הוא דוגמא מצויינת למפקד.

נכון, לאודי אדם היה ג'יפ לנד קרוזר, ש"פיאר" את חנייתו בקרייה.

אף אחד לא בוכה-אני סיימתי את שירותי הצבאי בראש מורם ובהנאה רבה כי מה רציתי קיבלתי לפניי זמן רב מאוד.

הייתה לאודי גם קאמרי.היה לו גם רל"ש בדרגת רס"ן שדאג תמיד לסחוב לו את המחשב הנייד שבטעות הוא לא ייצטרך להרים אותו...ממש מסכן.

הדעה שלי גובשה בעקבות שרות ליד אלופים אלו.למי שלא יודע עוד מראשית שנות ה2000 לאלופים נרכשו מסכי מחשב דקים שעלו אלפים רבים מאוד של שקלים,הם יושבים על כורסאות עור איכותיות מאוד שמשמיעות רעשיי פססססס שיושבים עליהן,רכב שטח,רכב מנהלים,אוכל בשפע מבסיס מזון בלשכה מכל הבא ליד,לשכה ענקית בקריה בגודל של כמעט קומה שלמה,כל הלשכה מעוטרת במתנות ומזכרות שכל מיני לקקנים מסרו לאלוף בעת ביקורו פה ובעת ביקורו שם ושם.

הכל על חשבוננו משלמיי המיסים.

שהיה סוף סוף צריך הנהגה שתיתן בראש לאוייבים הם התמהמהו וחוסר המקצועיות שלהם נחשף וגרמו להפסד המביש במלחמה.

יש אנשים במדינה שאין להם מה לאכול והמדינה מבזבזת כסף על שטויות במקום לתת לחלשים ולמסכנים שיורקים שוב ושוב בפרצופם העגום!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...