Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על RAINBOW SLK265

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,מה דעתכם על הקומפוננט?לא ראיתי לא שמעתי,לפי הנתונים ניראה בסדר גמור,ההגברה שיש היא JBL 75.4,חשוב לי מאוד האיכות,שומע בעיקר טראנסים,היפ הופ,ראפ לרוב.

http://car.rainbow-audio.de/products/details.php?lan=2&pro=1&lin=9&art=231505

כרגע יש לי פולס,שהטוויטרים שלו צורמים מאוד.

כעיקרון מחפש קומפוננט שיחליף את הפולס,פשוט ה-RAINBOW ניראים לי איכותיים מאוד והמחיר לא בשמיים,אך אם יש הצעות טובות יותר אשמח לישמוע,תקציב מדוייק אין,משהו כמו 1200 שקל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא שמעתי לא יודע .

לאומת זאת שמעתי סט שעולה בערך 1200 ש"ח אם לא פחות מורל אוביישן , סט מעולה סאונד מצויין , בהחלט רמה קדימה מעל הפולס .

ממליץ לשמוע .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה על התגובה המהירה,התכוונתי ל-1200 שקל לסט חדש,יש לי אפשרות ליקנות את הRAINBOW ב-700 שקל חדש.

עוד הצעות,תגובות יתקבלו בברכה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כמו שכבר הומלץ לך יש לך את הדוטק אובישן בנוסף יש לך את האנרג'י של הרץ יש לך את הפוקל וי 2 יש לך גם את DLS SR גם סט חביב

בקיצור לא חסר צריך רק לשמוע מה הכי מתאים לך ובסוף לקנות אותו

אני חושב שאתה עושה טעות בזה שאתה הולך לקנות סט שלא שמעת ולא ראית בחיים

לגבי הטוויטרים הצורחים של הפולס אני מהמר שהסט לא מכוון כראוי ולכן הטוויטר צורח

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

איך אני יכול לשמוע את הסטים שציינתם?

איך אני יכול לכוון את הטויטרים?

פורסם

לגבי מקומות שמיעה אני חושב שבחנויות סאונד מחזיקים את הסטים הנל ותוכל ללכת ולשמוע

לגבי הכיוון אתה יכול להפוך פאזות לשחק קצת עם הטרבל במערכת להנמיך טיפה את הגיין

גם כיוון הטוויטר משפיע אם הוא מכוון בידיוק לאוזן שלך או אם הוא מכוון לשמשה או אפילו במקומות האורגנליים

מקווה שזה עזר לך ואם לא תמיד תוכל להגיע למפגש ושם יעזרו לך ויכוונו לך את המערכת

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני חושב ששמעתי את הסט שאתה רוצה לקנות ואם אני לא טועה הם היו קצת צעקנים בטוויטרים , אבל אני לא זוכר בוודאות , אני יודע שיש אותם איפה שקניתי את הקומפונט שלי - חנות סאונדר ברחובות , אז אני ממליץ לך באמת ללכת לחנות ולשמוע אותם , חבל לקנות בלי לשמוע ולהתאכזב .

בהצלחה

פורסם

טוב תודה רבה לכול העוזרים בנתיים,אחזור אחרי שאשמע כמה סטים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון:::

היום הותקן הסט,הוא מחליף את הפולס,החוות דעת הראישונית שלי היא,סט מצויין,לא ממש עוצמתי,אבל מפגין איכות צליל ברמה יפה מאוד,כול זה עוד לפני האיטום שיעשה בשבוע הבא כניראה.

אחזור עם עדכוניןם אחרי האיטום.8)

פורסם

לא יודע אם זה קשור ,אבל אם אתם זוכרים,לפני שקניתי את הסאב של הJBL התלבטתי קשות בין הריינבו לבין הJBL.אומנם הוא לא היה חזק כמו הJBL,אבל לריינמבו יש דיוק פשוט מפחיד.הצלילים שלו כ"כ נקיים,רכים ויפים.החברה הזאת בהחלט איכותיות מאוד.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...