Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן וואנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הרבה שנים, היית לאבא שלי מכונית כזאת חדשה (ניסן וואנט 94) שבזמנו היית יופי של מכונית...כמובן בתור מסחרית, בלי לצפות ליותר מידיי....

אשמח לדעת מה אתם חושבים על הרכב היום??!

*אמינות

*שכירות

*איכות נסיעה וכו'

פורסם

5 תוים

*אמינות מצויינת יחסית לגיל, אבל הגיל עושה את שלו. בקניה הבהמות האלה היו עוברות באש ובמים - פשוטו כמשמעו - וממשיכות ליסוע.

*שכירות סחירות - מלשון סוחר

*איכות נסיעה אף פעם לא היתה טובה'

פורסם

מדובר ברכב, שמיוצר משנות ה 70 ללא שום שינוי, ואפילו הסתובבה בתל אביב ניסאן ואנט עם מספר רישוי 6 ספרות, זהה לגמרי לדגמים שנמכרו בשנות ה 90.

כל המכוניות מהסוג הזה כבר גמורות ומרוסקות לגמרי, כולן משום מה עם שקיעה מוגזמת של החלק הקידמי,

לדעתי כבר אי אפשר למצוא אחת נורמאלית היום, כולן, פחות או יותר, עברו ליד אחרונה, שמטפלת בהן בשיטת "אחזקת שבר", וממנה הן ילכו לפירוק. על איזה סחירות אתה מדבר ?

מנוע דיזל עם 60 ומשהו כ"ס, מהירות מירבית (לפי היצרן) 113 קמ"ש.

מנוע נמצא בתוך תא הנוסעים, וכל הרעש/חום/רעידות גם.

אתה באמת מתעניין באחת כזאות, ואם כן, לאיזה מטרה ?

פורסם

זועה מוטורית.

לא סחירה (ואת זה סיפר לי מישהו חרדי ששירת איתי, והייתה למכר שלו אחת כזו. ובשוק החרדי כמעט כ-ל רכב מסחרי ב-10K שקל הוא סחיר. ודי לחכימא ברמיזא ;-)).

חלפים עשויים להיות יקרים עקב מיעוט רכבים. לא סתם ה-L300 שרדו יותר טוב.

יש אופציות טובות יותר.

אביעד

פורסם

אכן, כפי שנאמר, יש אופציות טובות יותר - זה פשוט רכב נדיר מדי.

קאיה BESTA ? :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...