Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהעבודה דילמה...

mk2turbo
שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה אני מקבל רכב מהעבודה וקיבלנו היצע לא קטן אשמח לעזרה וטיפים בבחירת הרכב.

אז הרשימה היא ככה:

1)C4

2)פיג'ו 307

3)מגאן

4)מאזדה 3

5)מיצובושי לאנסר

6)סובארו אימפרזה (1500 סמ"ק)

7)יונדאי I30

תודה לכל העוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להעיף את ה-307, האימפרזה והלאנסר. כולן מוחלפות כבר.

קורולה - גיר רובוטי בעייתי (בצע חיפוש). חובה נסיעת מבחן לפני. מלבד זאת מכונית סבירה.

C4 - עיצוב יפה ותא נוסעים ייחודי, מלבד זאת מעט עצלה ועם תא מטען לא גדול עקב מרכב האצ'בק.

מגאן - בגרסת 4דלתות תא מטען ענק. בטוחה מאוד, נוחה, מרווחת - אופציה מצוינת.

מאזדה 3 - נמרצת, קצת צפופה, אין בקרת יציבות, יכולת דינמית גבוהה אבל נוחות בינונית.

לחובב הגה שלא צריך מרווח ענק - מאזדה 3, עדיף ב-5 דלתות.

לאיש משפחה - מגאן.

למישהו שמחפש משהו קצת שונה - C4.

למזוכיסט - קורולה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להעיף את ה-307, האימפרזה והלאנסר. כולן מוחלפות כבר.

קורולה - גיר רובוטי בעייתי (בצע חיפוש). חובה נסיעת מבחן לפני. מלבד זאת מכונית סבירה.

C4 - עיצוב יפה ותא נוסעים ייחודי, מלבד זאת מעט עצלה ועם תא מטען לא גדול עקב מרכב האצ'בק.

מגאן - בגרסת 4דלתות תא מטען ענק. בטוחה מאוד, נוחה, מרווחת - אופציה מצוינת.

מאזדה 3 - נמרצת, קצת צפופה, אין בקרת יציבות, יכולת דינמית גבוהה אבל נוחות בינונית.

לחובב הגה שלא צריך מרווח ענק - מאזדה 3, עדיף ב-5 דלתות.

לאיש משפחה - מגאן.

למישהו שמחפש משהו קצת שונה - C4.

למזוכיסט - קורולה :wink:

רוני

תודה על כל המידע...

המצב המשפחתי שלי לא מחייב תא מטען גדול או תא נוסעים מרווח, בהתחשב בעבודות האלו מה היית לוקח

(וחשוב לי יותר מהכל ביצועים בכביש)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולתמורה לא רעה בכלל הכוללת גם מע' בקרת יציבות כבונוס. נוחות נסיעה שעולה כמעט על כל החלופות שהצגת ומנוע 1.6 ראוי (אבל ללא תפעול ידני-למי שזה מעניין)-I30 אחלה תמורה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאף אחת מאלו לא תקבל ביצועים מי יודע מה. כולן דומות למדי ביכולת התאוצה בעולם האמיתי (שלא כולל אפס למאה על בסיס קבוע). המאזדה מרגישה נמרצת למדי למרות נתון הספק בינוני, וגם ה-I30 החדשה (שלא נמצאת ברשימה שלך משום מה). בחר אחת מהשתיים (מאזדה יותר מהנה לנהיגה, יונדאי יותר חזקה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרכב מהעבודה, הייתי הולך על האופציה הטובה ביותר מבחינה בטיחותית.

כלומר- המגאן או הסיטרואן C4, מבין השתיים, ה- C4 היא הבחירה שלי.

החסרונות של הנ"ל- אמינות, ירידת ערך וכו' לא מהווים שיקול מכיוון שמדובר ברכב מהעבודה.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו קטן להוסיף על הקורולה , חווית נהיגה אין בדבר הזה , תעשה 5 דקות נסיעה תרגיש איך הגיר מעביר הילוכים , היה קטע שכבר רציתי לעשות טוטל לוסט לרכב . אבל אחרי זמן מה התרגלתי , זרמתי עם הרכב .דיי חזקה (126 כ"ס יחסית לכל מנועי 1.6 הסטנדרטים) נראת לא רעה , מספקת אותי למרות הגיר שהייתי מתרגל לצערי .

המגאן נחמד עיצוב נחמד , בטיחותית מאוד (את זה עוד לא ניסתי רק מתוך ה5 כוכבים :)) אחלה של רכב בנהיגה .

מאזדה 3 - רכב נחמד , חוץ מהמקום הצפוף מעט מאחורה .

את היונדאי לא ניסתי אז אין לי מה להגיד חוץ מזה שאין הרבה כאלו וממה שהבנתי היא טובה+ שווה לנסות .

את השאר לא הייתי בוחר בגלל :

אימפרזה : מנוע חלש , איןמה לעשות .

307 : נסעתי בוא לא ממש עשה לי צמרורות , חסר לו משהו לטעמי חוץ מזה שהוא לא משהו ביופי .

C4 : רכב קטן ושונה לטעמי , גם אותו לא ניסתי , אבל בטוח לא הייתי בוחר בו .

לאנסר : דיי אין מה להגיד , לא בטיחותית , נראת פשוטה , חווית נהיגה לא גבוה במיוחד , ושוב לא בטיחותית !!!

חוץ מהC4 & יונדאי ניסתי את כל השאר , אני אישית הייתי הולך על א. טויוטה(כן כן למרות הכל) ב. רנו ג. מזאדה.

אותו הדבר אני ממליץ לך עקב הדרישות האחרונות שלך הייתי בוחר ביונדאי הרנו לא ממש רלוונטית לך המאזדה קצת יותר ואם תעשה נסיעה על הטויוטה ותחליט שאתה יכול לסוע עם הגיר הנ"ל הייתי בוחר בטויוטה, רכב מהיר דיי מפנק אהבתי אותו (שוב חוץ מהגיר)

ד"א

אני יודע שלא חידשתי לך הרבה עקב ההודעה של סרוניס , אבל בתור אחד שגם מחפש רכב אני יודע שחשוב לקבל הרבה דעות .

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז הרשימה היא ככה:

7)יונדאי I30

תודה לכל העוזרים

רוני, היא כן ברשימה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרכב מהעבודה, הייתי הולך על האופציה הטובה ביותר מבחינה בטיחותית.

כלומר- המגאן או הסיטרואן C4, מבין השתיים, ה- C4 היא הבחירה שלי.

החסרונות של הנ"ל- אמינות, ירידת ערך וכו' לא מהווים שיקול מכיוון שמדובר ברכב מהעבודה.

בהצלחה

עידן

מסכים.

מבחינתי, או המגאן או הC4. מכיוון שמעולם לא יצא לי להיות בתוך C4, אך יצא לי להתנסות עם המגאן, אני אמליץ על המגאן. מרגישה מאוד איכותית לטעמי, נוחה מאוד ומרווחת מאוד. כמו שנאמר, בגרסת ה4 דלתות תמצא תא מטען לא קטן :)

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האפשרויות העדיפות הן המגאן והיונדאי, ובעדיפות השניה המזדה. אישית, אהבתי מאוד את הפינוק במגאן והמרחב הפנימי הגדול, למרות האבזור הדל. היונדאי, מכונית מצויינת, ויחסית מאוד מרווחת (מרווח מצויין מאחור, למרות שלא כמו במגאן). נעימה מאוד לנהיגה (חוץ מההגה הקל-מידי, שצריך קצת להתרגל אליו), סולידית ומאובזרת לא-רע בכלל. את המאזדה אני לא אוהב, באופן אישי, אבל זה עניין של טעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע למה ממהרים לפסול את ה307. אפילו שהיא מוחלפת השנה ב308... היא עדיין אופציה לא רעה..

בכל מקרה אני הייתי לוקח את הC4 הוא בטוח כמו המגאן ונוח לדעתי גם לפחות כמו המגאן..

אולי מעט עצל או מסורבל עקב התיבה האוטומטית המוכרת של סיטרואן פיז'ו ורנו אבל הוא בהחלט הרכב הכי מאובזר בקטגוריה.

בנוסף מבחינה בטיחותית המגאן והC4 מגיעות עם בקרת יציבות כסטנדרט כבר בדגם הליסינג הבסיסי. מה שהיפניות לא מציעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל , אין מה להשוות בין הנוחות של המאגאן לזו של ה C4 ולצורך העניין גם ל 307..

שתי האחרונות נוקשות הרבה יותר מהמאגן, ויכולת ספיגת שיבושי הכביש שלהם לוקה בחסר מול המאגאן.

לפותח השירשור, כיוון שאתה צעיר שלא נדרש למרווח פנימי וזוטות מעין אילו, אני הייתי לוקח את הפוקוס 5 דלתות או את ה 3 המקבילה עם 5 הדלתות.

הכול על פי נטיות הלב..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפור נפל....

דבר ראשון תודה לכל העוזרים.

החלטתי לקחת את הטויוטה, עשיתי נסיעת מבחן באמת הגיר קצת מעצבן (בכל העברת הילוך הרכב מאט ואז מאיץ) אבל זה בר הסתגלות.ומעבר לכל היתרונות הבולטים שלה, מה שכבש אותי הכי הרבה הוא מצב ההעברת ההילוכים הידנית כמו בפרארי (לא מכיר את המונח המקצועי)!t8_cor07_car_gal_19_prev_tcm280-514090.jpg

אז אני שולח מייל לקצין הרכב שלנו שאני רוצה את הטויוטה בצבע כחול כהה והוא שולח כתגובה: "עקב ביקוש רב לרכב הנ"ל זמן ההמתנה לרכב יהיה 6-8 חודשיים, האם אתה רוצה לבצע את ההזמנה בכל זאת?"

כמובן שלא ביצעתי את ההזמנה והלכתי על החלופה הלא פחות טובה ה-C4.

החלטתי על הC4 כם בגלל שהוא רכב קצת שונה שהרבה אנשים לא לוקחים גם מראה צעיר יותר משאר המתחרות וגם שאר תוספות קטנות שלא הייתי מקבל אצל היפניות!

מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה, ושוב תודה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתדש אותה הבחירה כמו שאני הייתי עושה =)

נכון שהגיר קצת מעצבן אבל אפשר להתרגל ולהנות , באמת אחלה של גיר טיפטרוניק כזה שיש בליד ההגה , כמו בלמבורגיני .

תהנה =) אחלה של רכב , חוץ מהגיר כמובן .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...