Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה שקית של סופר? שלם שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הזיהום הסביבתי? זאת הבעיה? אז שבסופר יחלקו שקיות נייר כמו בארה"ב!

אפילו אם אני אצטרך לשלם אגורה בשביל שקית ניילון עדיין יעשו עליי רווח נאה בכמויות הנצרכות. אז שקל???

ויטלי היקר (הופה! זכרתי לא להוסיף א' בשם שלך..),

בארה"ב שקיות הנייר עולות כסף, הן לא בחינם (25 סנט אם אני זוכר נכון).

הרעיון בגביית שקל עבור שקית היא לא לעשות עליך רווח (דבר שייעשה בפועל) אלה למנוע ממך לקחת 20 שקיות על קנייה של 10 פריטים.

כשכל שקית תעלה לך שקל, אתה תנסה להכניס כמה שיותר פריטים בכל שקית שכזאת או לחלופין,

תקנה ב3-5 שקל שק/שקית איכותי/ת ורב פעמי/ת וככה תחסוך את הזיהום שנוצר ממאות מיליונים של שקיות פלסטיק שנזרקות מידי שנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לשם שינויי כתבת את השם נכון. קבל ח"ח.

ואם המטרה היא למנוע צריכת שקיות בקצב מטורף אצל הקונה הישראלי, עם טיפת הגינות בארץ היו מקציבים לך את השקיות ניילון לפי כמות הקניות שלך, ולא שמים לפניך סטוק של 1000 שקיות ויאללה תתפרע. קח 10 בשביל הקניות, עוד 50 בשביל הזבל לחודש הקרוב ויאללה, אם אתה כבר פה קח עוד 20-30 שיהיה בבית.

*כל זה מתייחס לקניות פעמיים בשבוע.

שים לב, שלא משנה מה קורה, תמיד כשיש בעיה מסויימת בארץ הפתרון שישר עולה זה לגבות כסף. תמיד!

GS300.

פורסם

רוב הדיון הזה נראה כדיון של אנשים שלא יצאו בחיים מהמדינה הזאת...

סעו לאירופה אין היום מדינה אחת באירופה שבה שקיות איכותיות לא עולות כסף. השקיות הרגילות, אלו שאנחנו מכירים בתור השקיות שנקרעות אחרי 2 בקבוקים ממשיכות ליהיות מחולקות בחינם. והתשלום הוא עובר שקיות איכותיות יותר שמגיעות בכמה גדלים שהשקית הזולה ביותר עולה 4 שקלים. ואני מדבר על מדינה במזרח אירופה,שאצלהם להרבה אנשים לקנות שקית במחיר כזה זה נחשב להרבה כסף... והנה אף אחד לא צורח ואף אחד לא חושב על איך "דפקו" אותו, מי שצריך משלם.

ולכל אלו שנשמעים כמו מסכנים, שאוי אוי אוי לקחו להם את השקיות לזבל שעד עכשיו היו להם בחינם, כמה שקלים ויש לכם חבילה של כמות שקיות זבל שתספיק לכם להרבה זמן.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

ולכל אלו שנשמעים כמו מסכנים, שאוי אוי אוי לקחו להם את השקיות לזבל שעד עכשיו היו להם בחינם, כמה שקלים ויש לכם חבילה של כמות שקיות זבל שתספיק לכם להרבה זמן.

לא אכפת לי לא לקבל שקיות בחינם, העניין הוא שאם אני לא יקבל שקיות בחינם אני פשוט אקנה שקיות אחרות (שהן גם עבות יותר) ועדיין אזרוק זבל בשקיות ניילון, כלומר מכל הצעד הזה ירוויחו רק הסופרים שגם יקצצו עלויות וגם ימכרו יותר סחורה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
לא אכפת לי לא לקבל שקיות בחינם, העניין הוא שאם אני לא יקבל שקיות בחינם אני פשוט אקנה שקיות אחרות (שהן גם עבות יותר) ועדיין אזרוק זבל בשקיות ניילון, כלומר מכל הצעד הזה ירוויחו רק הסופרים שגם יקצצו עלויות וגם ימכרו יותר סחורה

אבל בוא נסכים על זה שלפחות ככה לא נראה סתם שקיות זבל שחורות גדולות שעולות כמה שקלים מתעופפות במרכז העיר... מה שקורה עכשיו די הרבה עם השקיות שמחולקות חינם בכל מקום ואנשים פשוט מעדיפים להשאיר אותן איפה שהם עצרו לסדר את הקניות במקום לזרוק בפח.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

בחיים לא ראיתי ערימות של שקיות זבל מעופפות ברחובות ואני לא גר בכפר שמריהו.

איפו אנשים מסדרים את הקניות חוץ מאשר בבית?

יותר פשוט לאכוף את חוק איסור השלכת הפסולת (כדי שכמו שאתה אומר לא יזרקו שקיות ברחוב) מאשר לחוקק חוקים חדשים, זה גם יותר רווחי לקופת המדינה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם אני לא טועה אני זוכר שצפיתי בתוכניות טלויזיה מאחת מערוצי המדע, נאמר שם כי ניילון מתפוגג ונעלם משהו רק אחרי 5,000 שנה או אפילו יותר לא זוכר את המספר המדוייק, אבל העובדה שברגע שרק מייצרים ורק זה נאגר אנחנו נמצאים בבעיה.

בתוכניות גם הוכיחו את זה ע"י כך שמצאו שקית ניילון מ1935 - השנה בא הומצא הניילון.

ככה שאולי המאמצים לשקיות ניילון הוא די אקטואלי ולגיטימי יותר עדיף ללכת לסופר עם כמה שקיות רב פעמיות שלא נקרעות ופשוט ולקחת הבייתה.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

חוק דפוק!

נראה לכם הגיוני שעבור כול המוצרים שרכשתם בסופר תשלמו למעלה מ15 ש"ח רק על שקיות?!

אתם יודעים מזה אומר?...תתחילו לקחת שקיות מהסופר לפני שהחוק יכנס:roflmao:

פורסם

חוק מעולה, ושיצא כבר לפועל כמה שיותר מהר.

נמאס לראות את כל השקיות המעופפות בחוף הים והורסות את הטבע.

:-) just smile
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע מה הסטטוס של החוק הזה ?

יוצא ? כן ? לא ?

כל ביקור בסופר מרתיח אותי, איך שאני מעמיס עגלה שלמה ל 3-4 שקיות ואנשים משתמשים בפי 3-4 מזה ועוד לוקחים עשיריה שיהיה להם בבית.

שיטוט על חוף הים שנחרש כמעת כל יום מראה את המצב העגום של הסביבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כשגרנו ברוסיה לא היה בכלל שקיות אשפה לבית. היה דלי שהיו זורקים בו את הזבל, יוצאים עם הדלי לפח ברחוב. מרוקנים את הדלי עם האשפה ושוטפים את הדלי בבית. והינה לא צריך בכלל שקיות אשפה.

פורסם

רעיון מעולה!

סוף סוף הכנסת מחוקקת חוק מודרני ויעיל. צר לי לאכזב אבל אף אחד פה לא מנסה לשלשל את השקל שלכם לכיסו, לא רשתות השיווק ולא הכ"חים. סה"כ לשמור על איכות הסביבה. אגב, ישראל חייבת לישם חוק זה ועוד כמה כחלק מההסכמים שהושגו בוועדת קיוטו (מקווה שאני לא מתבלבל בשם) לאיכות סביבה עולמית. חוק זה יעודד המון אנשים להשתמש בשקיות רב פעמיות ובכך יפחית באופן ניכר את זיהום האדמה. מי שכל כך דואג לזבל שלו שפשוט יתצייד בהמון שקיות עוד היום או יעשה כמו שהבחור מעלי אמר למרות שזה מאוד רוסי :) ולא רגיל. ומי שדואג לתשלום של שקל שיקנה שקית רב פעמית בעלות סמלית וירגיש טוב עם עצמו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...