Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה שקית של סופר? שלם שקל

TOMY7
שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הכנסת אישרה בקריאה טרומית הצעת חוק של חברי הכנסת דב חנין (חד"ש) אסתרינה טרטמן (ישראל ביתנו) ואחרים, שלפיה יחויבו חנויות לגבות שקל בעבור כל שקית ניילון עם ידיות.

קישור לכתבה:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20080103_987511.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=

לי פשוט נמאס מכל השטויות של חברי כנסת שהמחשבה שלהם זה כמה שיותר לעשות כסף מהאזרח הקטן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

*נמאס.

חוק דפוק, טיפשי, צריך לפטר את הח"כ האלה!

מה, מה?! אין לי מילים לבטא את השטות הזאתי.

צריך להחליף את הממשלה, היא אוהבת "לדפוק" אותנו.

עוד כסף שיבוא להם לכיס.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי כתבה שהיתה בערוץ 2 שבוע שעבר דווקא נראה שהרעיון הזה עובד מעולה!

הכתבה התרכזה בקיבוץ עברון אם אני לא טועה שיישם את החוק הזה עוד לפני שהוא עבר , והתוצאות היו מעולות , פחות שימוש בשקיות ניילון ומעבר לשקיות רב פעמיות.

GOT סחוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטמטום גובר במדינה הזאת מרגע לרגע.

על פאק*נג שקית ניילון של סופר אני אצטרך לשלם שקל? על מה ולמה?

הנה עוד דבר שהממשלה 'מחייבת' אותנו לקנות כדי להזרים עוד כספים! הרי אף אחד לא יצא מהסופר אחרי קניה עם הדברים בידיים!

GS300.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מילים.

:shock:

ניתן ליראות שהשיעמום בכנסת גובר אז הם מנסים לימצוא דרכים לשעשע את עצמם.

לדעתי, יש צורך בכמה הפגנות, כתבות בעיתון וכו'

כדי להעיף פעם אחת ולתמיד את כל חברי הכנסת שסתם מקבלים משכורת,

להעיף את כל החוקים המפגרים שהם הספיקו לחוקק, ולארגן את המדינה שלנו,

כי זה כבר מתחיל באמת לעלות על העצבים,

מה הם חושבים שאנחנו מפגרים ולא רואים מה קורה כאן?

בכל מיקרה, זאת רק דעתי, ואני בסך הכל בן 17 :roll:

המשך יום נעים :mm_yeah:

I :inlove: MY Mitsubishi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל שאותה שקית ניילון נזרקת לפח בסופו של דבר ואותה שקית ניילון (ויש מיליארדים כאלה) מזהמת את הארץ ברמות מטורפות.

עכשיו ברור למה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא חדש ובטח שלא המציאו את זה בכנסת. זה פועל כבר באירופה, כשהייתי בצרפת בכל סופר שנכנסתי אליו הייתי צריך לשלם על השקיות (אבל שלא כמו בארץ- אלה לא שקיות זולות אלא איכותיות בהרבה) בכל מקרה הרעיון שעומד מאחורי זה הוא הגיוני.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ס, ככה נהוג באירופה - זה חדש לכם?

מחזק, ככה נהוג באירופה, לדעתי רעיון מעולה חבל שלא נכנס לשימוש לפני הרבה זמן כבר בארץ, אין בית בישראל שלא יכול לפתוח חנות שקיות נייליון מהסופר. (אם יהיה זיכויים זה יהיה בכלל פצצה :-) )

עמרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לכם מושג כמה זמן לוקח לניילון להתפרק בטבע? 100 שנים.

עדיף שכולנו נפסיק כמה שיותר מהר להשתמש בחומר הזה ו"נסבול" קצת מלבוא לסופר עם שק בד כמו שמוכרים היום בשופרסל.

לפחות ככה לילדים של כולנו יהיה עולם לא מזוהם ובריא יותר לחיות בו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף שכולנו נפסיק כמה שיותר מהר להשתמש בחומר הזה ו"נסבול" קצת מלבוא לסופר עם שק בד כמו שמוכרים היום בשופרסל.

מסכים (אני מסכים יותר מידי היום :roll:).

שקית בד כזאת עולה כ-2 ש"ח, אם איני טועה... אחלה פיתרון.

Abarth 595 Turismo BiColor 2017 :twisted:

Seat Ateca XCELLENCE 2017 :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שחלק כבר אמרו, זה בהחלט רעיון מבורך, שנועד להגן על הסביבה.

בהתחלה אולי יהיה קצת קשה להתרגל לשינוי, אך עם הזמן אני חושב שכל אחד יתרגל לבוא לסופר עם השקיות בד שלו, להכניס לעגלה ולגשת לעסק.

הבעיה היא כאשר מגיעים לסופר במקרה, ללא הכנה מוקדמת, צריך לחשוב על איזה שקית מתקפלת שאפשר לדחוף לכיס :-P

דרך אגב, עוד בעיה שחשבתי עליה היא "השאלת" שקיות מאחרים.. אתם באים לסופר עם שקיות הבד שרכשתם במיטב כספכם, מסובבים לרגע את הראש והופ, הרימו לכם את השקיות. אני אומר כדאי לחשוב על סטרט-אפ למניעת התופעה :idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שעבור השקל הזה שנצטרך לשלם בסופר לא נקבל את אותה שקית הבד הכה משובחת הזו? למה שנקבל שקית ניילון שנקרעת תחת משקלו של בקבוק שתיה קלה?

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל העניין הוא שאם היינו משלמים כסף, ומקבלים את אותן השקיות באיכות גבוהה אז בסדר,

אבל ככה אנחנו נבוא, נשלם כסף, ונקבל את שקית הניילון הרגילה.

אז מה עשינו בזה?

I :inlove: MY Mitsubishi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...