Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לאחר קריאות חוזרות ונשנות בפורום על בעיית גירים אוטומטיים בגולף מנוע 2000 אני מתחיל לדאוג.

יש לי גולף 99 מנוע 1800 אוטומטית,האם הגיר שם כמו בגיר של מנוע 2000?האם הוא "ידוע"בתור אחד שעושה בעיות?

והאם צריך ללכת למוסך שיבדקו אותו?כי 4 חודשים מאז שהרכב נקנה,לא בדקתי אותו.תודה לכולם.

פורסם

כן, התברכת עם אותה תיבה - ה-01M.

לעומת מה שיספרו לך במוסך מורשה, לא כל בעיה בגיר צריכה להיפתר על ידי שיפוץ גיר, דבר שיכול לעלות 12,000 ש"ח. ולא כל תיבה שובקת חיים ב150,000 ק"מ. מה שכן, אולי שווה להחליף נוזל ATF אם זה לא נעשה כבר.

פורסם

זה מה שנכתב לי לגגבי הגיר בבדיקה.שחיקה פנימית בגיר,השהייה+נקישה בשילוב הילוכים,רעש מתיבת הילוכים,נזילות שמן במערכת הנעה,גומיות מגן לציריות פגומות.

האם יש סיבה לדאגה?ואיך אני אמור לטפל בליקויים?תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

גבר אל תבהל,לפורום הזה מתנקזים אנשים שיש להם בעיה ברכב ,

אם תכנס לפורום של רופאים תוכל לחשוב שכולם חולים ככה זה .

לעיניין התיבה של הגולף מסוג 01M כפי שמותקנת ברכבך ,התיבה הזאת

בעיני היא לא פחות ממצויינת ואני מאד אוהב לנהוג איתה ,מבחינת האמינות

היא לא שונה מרכבים אחרים וב 90 אחוז מהמיקרים התיבה תעבור 150K

ללא שום בעיות .

בבדיקה של מכון תמיד יופיעו המשפטים הרגילים ,בלאי דיסקיות החלפה לקויה

שמן כהה(אף כי לא ראו אותו)סימני שחיקה וכו .

מה ציפית שבישביל 500 שח הם יתנו לך אחריות על הגיר ,עולם כמנהגו נוהג .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני לא יודע מה אומרים, אבל זה נכון,

אחד שאני מכיר מהשכונה החליף בבורה 2002 מנוע 2.0L, את הגיר אחרי 65 אלף קילומטר, 13 אלף שקל.

אחר כך בבורה שנת 2001 מנוע 1.6L, עם 120 אלף קילומטר, רכב של אח של חבר שלי.

וחודש אחר כך אחרי 125 אלף קילומטר בפולקסווגן וונטו 97, 1.6L הרכב שלנו, היה רכב נדיר וזה היה סיפור ארוך עם בעיה ניגררת.

ואח שלי עם פולקסווגן TDI 99, החליף פעמיים, השני במסגרת האחריות,

והרכב שלנו השני פולקסווגן TDI 00, עם 265K שבוע לפני שקנינו החליפו את הגיר.

וזה פורום של דוקטורים לפולקסווגן ? לא.

חוץ מיזה שזה רכב עם מנוע טוב, ומחלה רצינית בריפודים בדלתות וצבע בפלסטיקה בדור 4, אני כול הזמן בחששות בנהיגה ברכב הזה עם ההתנהגות של הגיר.

וכולם עם אותו גיר.

אני נוהג הכי עדין שיש ברכבים האילו ויש לי חרדות לגבי גירים אוטמטיים.

ואני חיי עם סיטרואן סקסו 2001 דיזל ידנית ניפלאה.

תמיר

פורסם

מה שבמיוחד הפתיע אותי שהלך לי הגיר הידני בגולף שהיית לי ב-150.000 ק''מ, למרות ששמרתי על הרכב ולא נהגתי באגרסיביות. קניתי את הרכב כי הוא גרמני, כנראה זה לא עזר.

עוד שני מקרים שקשורים ל- VW במשפחה:

1) בורה 1.6 אוטומטית: כבר ב-100.000 היה צריך להחליף גיר, מכרנו את הרכב

2) בורה 1.9 דיזל אוטומט: 280.000 ק''מ ללא בעיות בגיר, עד שהרכב נגנב

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ידניים כמעט נטולי בעיות.

תמיר

פורסם
ידניים כמעט נטולי בעיות.

הבעיה שאין להם סונכרוניזטור להילוך אחורי וקל מאוד לשבור אותו. חוץ מזה היו לי מספר בעיות שהופיעו ביחד, מה שדרש החלפה של הגיר או נסיעה עם רעשים (בלתי נסבל). החלפתי לגיר של סיאט טולדו בסופו של דבר.

פורסם

גם אני השארתי בפורום המון הודעות לגבי הגיר בגולף שנת 2001.במוסך נאמר לי שצפויות בעיות עם הגיר,ואני גם כן דואג לגבי זה.

כשעימתתי את אנשי המוסך המורשה עם העובדה שישנן לא מעט פולקסווגנים מהשנים האלה עם בעיות בגיר הם הכחישו בכל תוקף ואף נעלבו...

פורסם

הכי מעצבן שכל כך הרבה מוסכי שירות צ'מפיון אינם מצליחים לעלות על הבעיות ולהגדיר מה יהיה התיקון ההכרחי. זה מעליב אותי, כלקוח.

אני לא בא פתאום לרדת פה על VW וכד', אבל זאת הייתה הסיבה העיקרית לרכישת יפנית בינונית מינוס.

• תוכן חדש...