Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לך

לא המצאתי פה את הגלגל בסך הכול אצלנו מקפידים להצמד להוראות היצרן ודרישות משרד התחבורה.

אני מאמין שמקצועיות והגינות הן הדרך הנכונה לניהול עסק ומקווה ללקוחות כמוך שידעו להעריך את איכות הטיפול שקיבלו לרכבם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WONDERD אם נהריה לא רחוקה בשבילך, יש במושב הצמוד לנהריה בשם שבי ציון מוסך שלדעתי הוא מציע פחות או יותר את מה שמר "שרותי רכב" כתב. הייתי ממליץ לך ולאחרים שגרים באיזור לקפוץ לשם ולראות בעצמם. מדובר במוסך "אחים זינה".

ביצעתי שם ישור קו ל205 וכמה טיפולים ברכבים אחרים ויש לי רק מילים חמות לומר על המוסך הזה.

בהצלחה.

פורסם

וואלה הגזמתם, יותר ויותר מוסכים יטפלו לכם ברכב ללא דופי. תרימו את הראש ותחפשו את המוסכים האלו כי הם שם.

זה קורה בישראל וזה לא חלום ורוב המוסכים הללו הם מורשים ולא תחשבו שהטיפול שם יהיה זול.

פורסם
האמת-אני מרגישה שניצלו את חוסר הידע שלי בגלל שאני בחורה. הלכתי למוסך מורשה של סוזוקי (הרכב הוא יורוסוויפט שנת 1999) ולקחו ממני 500 שקלים על שמן, מסנן שמן, מסנן דלק ובדיקת בלמים. רק על השמן הם לקחו 100 שקלים כשהם בכלל לא שמו שמן חצי סיננטטי אלא שמן רגיל של 15W-40 כי זה מה שרשום בהמלצת היצרן למרות שאני ראיתי שאפשר לשים גם 10-40. האם זה בסדר? האם כזה שמן, שהוא לא חצי סינטטי אלא רגיל יכול להחזיק שנה או 10

שלום, לדעתי המחיר ששילמת סביר !, לגבי השמן...השמן הזה מעולה ויחזיק שנה/10000 ק"מ ללא שום בעיה.

סעי לשלום....

דוד ברזילי :-D

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אנחנו בישראל, לא עושים את כל מה שציינת.

אישית אצלי באוטו כשהכנסתי את הרכב להחלפת נוזל בלמים במורשה, לקח להם 4 שעות להחליף נוזל, וכל זה למה? כי שכחו את האוטו שלי על הליפט. אם היתי לקוח שלא מבין עניין, היתי סופג עלות טיפול של 4 שעות עבודה בטענה מצד המוסך שזה משהו מסובך.

במוסכים מורשים על כל פעולה יש שעתון עבודה, כמה היא דורשת זמן. ולא משנה טם יעבדו לך על האוטו יום, או 5 דקות, אם הם ביצעו את הטיפול שהיו אמורים לבצע, זה מה שתשלם.

פורסם

לאחר זמן רב של רתיעה ממורשים, הבנתי שהרכב שלי מצריך יד מבינה וחלפים מתאימים.

מאז אני מטפל במורשה.

(רון רחוק מדי).

בהחלט נראה ששם לוקחים את העניינים יותר ברצינות. כדוגמא, בטיפול האחרון, אותרה נזילה ממשאבת מים, נזילה מחלק נוסף שמעביר מים, ושני בלמים שבורים מאחור.

במוסך רגיל שהייתי הולך אליו לא היו מפרקים את הבלמים האחוריים לבדקם, ונכון, הייתי יוצא במחיר נמוך יותר. אך אני מעדיף לדעת מה המצב ברכב, וגם לוקח על עצמי את ההחלטה אלו מהמלצות המוסך לבצע ואלו לא. (בטיפול האחרון החלטתי שהמשאבת מים למרות הנזילה הקטנה תוכל לסחוב עד הטיימינג הבא, מתוך ידיעה שהדבר מצריך ממני מעקב אחרי מפלס נוזל וחום מנוע.)

בנוסף , בסיום טיפול הם שוטפים את הרכב, מנקים את המנוע עם ספריי כלשהוא שנראה כמו מים אך בסיומו המנוע יבש, עושים הצלבות גלגלים ללא בעיה ומתקנים תיקונים קטנים (בורג חסר, דלת מתקתקת) ללא תשלום.

סה"כ אני מרוצה , ומודע לכך שאני משלם יותר על כך.

ושאלה קטנה :

מה משמעות החלקים "צ'מפיון " בטיפול? האם אלו התחליפים הסיניים הפשוטים , או שיש להם ערך מוסף?

ושאלה נוספת: מישהו יודע איזה שמן הם ממלאים מהצובר והאם הוא מומלץ?

פורסם
מה משמעות החלקים "צ'מפיון " בטיפול? האם אלו התחליפים הסיניים הפשוטים , או שיש להם ערך מוסף?

ושאלה נוספת: מישהו יודע איזה שמן הם ממלאים מהצובר והאם הוא מומלץ?

אני מעריך שהמשמעות היא שהחלקים מקוריים.

מהצובר הם ממלאים לך שמן שהוציאו מהמכונית שלפניך, אבל אל דאגה, זהו סוג שמן שמומלץ ע"י היצרן.......סתם, לא להיבהל (או שכן?) הם בטח מקבלים שמן בכמות גדולה מפז או חברה שמספקת בכמויות גדולות יותר על מנת להוזיל את העלות (שלהם).

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...