Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי היום לפגישה השלישית עם מישהי.

כרגע היא נרדמה במיטה שלי (לא קרה יותר מדי) וחושבת שאני אמשיך לראות אותה.

אני החלטתי להפסיק עם זה, כי אני והיא ממש לא מתאימים.

הבעיה היא שהיא כבר הייתה קורבן פעמים רבות של ניצול על ידי גברים ואני לא רוצה לרסק לה עוד יותר את הביטחון העצמי.

איך אפשר להסביר לה שזה פשוט לא מתאים בלי לצאת מניאק?

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי היא במצב שביר ובכל דרך שתמצא לנסח את הדברים האלה היא תפגע (כמובן ביחד עם הביטחון העצמי שלה שגם ככה נמוך)

אבל עם זאת, לא מומלץ לדחות את זה כי ככל שהזמן עובר זה יהיה יותר קשה.

פורסם

תגיד לה ביי בצורה שאתה מכיר הכי טוב. אין מה לעשות, החיים קשים. תשבור את זה עכשיו ולא יותר מאוחר. אל תייחס חשיבות לכך שהיא תפגע, כי בין כה וכה היא תפגע כשתיפרד ממנה מתי שזה לא יהיה. בקטעים כאלה לא צריכים להיות רגישים :evil:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תגיד לה ביי בצורה שאתה מכיר הכי טוב. אין מה לעשות, החיים קשים. תשבור את זה עכשיו ולא יותר מאוחר. אל תייחס חשיבות לכך שהיא תפגע, כי בין כה וכה היא תפגע כשתיפרד ממנה מתי שזה לא יהיה. בקטעים כאלה לא צריכים להיות רגישים :evil:

- אמר שומכר - תשובה חכמה ונכונה -

יוסי - אמור לה, כי אתה מחפש מערכת יחסים פתוחה ... והיא בחורה רצינית, ויפה .. וכדאי לה מישהו רציני, שיקדיש לה

זמן, וכו'.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הבנת את זה רק אחרי שהיא נרדמה במיטה שלך?

יכולת לחסוך את הכאב ראש.

לפי דעתי תנסה להסביר לה הכי בגובה העיניים, לפעמים רק כשמדברים עם בן אדם בגובה העיינים מגיעים למסקנה הנכונה.

דרך אגב, "זה לא את זה אני" .

קל לכתוב - קשה לעשות.

פורסם

תעשה זה את בצורה הידועה, הטובה והמקובלת

שלח לה SMS.

בכל אופן לא הבנתי למה ניראה לך שתצא מניאק או שתישבור אותה אם אתה מתכוון על ההתחלה לאמר לה את זה בכנות שזה לא זה (פגישה שלישית זו אמא של ההתחלה)

זה לא שגררת אותה זמן מה וניצלת אותה וכאלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה אתה לא רוצה אותה בדיוק?

ספר לנו ונראה אם זה מתאים שתגיד לה את זה ואם כן נדע לסגנן לך את המילים העדינות.

אסור לפגוע בבחורה.מי שפוגע בבחורה הוא מנוול.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תביים את מותך :wink:

יוסי, כמו שאמרו חכמים לפניי (gsi16v) אתם רק בהתחלה, ככה שאין לך כל כך מה להרגיש רע כשתגיד לה שאתה לא מרגיש שזה זה ומעדיף לחתוך.

אגב, רועי, ומה אתה אומר על בחורה שפוגעת בגבר...?:roll:

יש בחורות שמגיע להן שיפגעו בהן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תגרום לה להפרד ממך.

בפגישה הבאה תסיע אותה הג'אסטי ותמציא תקלה במנוע, שבעקבותיה תצטרך לעצור באמצע הדרך.

לאף בחורה בשלבים הראשונים אין עצבים לכזה דבר - פגישה הבאה כבר לא תהייה.

• תוכן חדש...