Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני צורב מדיה מוזיקלית על הדיסקים האלה הם טובים לשתיים שלוש פעמים של השמעה במערכת ולאחר מכן הם נהרסים לגמרי, הם מפיקים מאין הד זוועתי כזה של תרדים גבוהים ונמוכים יחדיו ומבטלים כל אפשרות לשמיעת מוזיקה

גם חבר שלי חווה אותה בעיה בדיסקמן שלו עם הדיסקים האלה (אני דיברתי על המערכת ברכב)

רצתי לשאול אם עוד מישהוא נתקל בתופעה הזו?

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

לא נתקלתי בתופעה הזאת כי אני לא משתמש ב GPT.

תתרחק מכל הדיסקים הזולים האלה... תקנה משהו טוב למוסיקה. כמו TDK למשל, הם מעולים.. טיפה יקרים 50 שקל לקופסא.

אבל על מוסיקה אני לא מתפשר.

זה קשור גם לצבע של הדיסק מאחורה ולמספר השכבות.

הדיסקים הטובים ביותר לרדיודיסק של רכב הם אלה הכסופים/כחולים מאחורה, כמו TDK ו Verbatim, בגלל שהדיודת לייזר של הרדיודיסק (הרכיב שקורא את המוסיקה) מכויילת לספקטרום האור הזה.

צבע זהב לדוגמה, או צבע כסוף שעשוי משכבת כסף/זהב מותאם טוב לשמירת נתונים להרבה מאוד זמן.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

תודה רבה לך

פשוט לא הסתדר לי איך דיסק יכול להיות טוב לדאטה וגרוע למוזיקה

התשובה שלך היתה במקום.

תום

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

dodo טעות.

הדיסקים של GPT לא טובים לא למוזיקה ולא לדאטא.

עכשיו אתה רוצה לדעת עד כמה זה מפחיד ?

תיקח 2 דיסקים שלהם

תשים את שני הצדדים של ה"דאטא" אחד על גבי השני

ותנסה להחליק אותם - כימעט בכל דיסק שני אתה תגלה שה"דאטא" מתקלף ותתחיל לראות חורים בדיסק - זה לא סתם סריטה של צבע - פשוט חסר לך חתיכה - כן כן

היו לי סטוקים מהחברה הזאתי בזמנו בהתחלה הם היו מצויינים לכל דבר. אחרי כמה זמן הם ממש הגזימו..

קיצור לא צריך לשלם בשביל GPT יש לך את SILVER LINE

זולים טובים והכי חשוב - אמינים

פורסם

עכשיו תורי...

GPT זאת בהחלט החברה שאתה ל-אאאאא רוצה לקנות.

אחרי הנסיון העלוב שלהם לייצר דיסקים של 900 מגה שנחל כישלון (והם עדיין הגיעו בכמות מסויימת לאופיס דיפו ונמכרו להרבה אנשים ולי כמובן) - ראיתי שהחברה הזאת פשוט שווה לתחת. אני לא מבין איך הם לא פושטים את הרגל!

כמו שלאודגאי אמר... עדיף צבע כחול... לך תקנה עוגה של אופיס דיפו

לא נשרף לי אפילו אחד כזה והם עובדים אחלה

הם ירוקים... אבל שווים את ה1.20 שאתה משלם על כל דיסק.

ואם אתה רוצה לצרוב דיסק איכותי באמת... תקנה חבילה של TDK ותשמור אותם למקרים מיוחדים.

פורסם
עכשיו תורי...

GPT זאת בהחלט החברה שאתה ל-אאאאא רוצה לקנות.

אחרי הנסיון העלוב שלהם לייצר דיסקים של 900 מגה שנחל כישלון (והם עדיין הגיעו בכמות מסויימת לאופיס דיפו ונמכרו להרבה אנשים ולי כמובן) - ראיתי שהחברה הזאת פשוט שווה לתחת. אני לא מבין איך הם לא פושטים את הרגל!

כמו שלאודגאי אמר... עדיף צבע כחול... לך תקנה עוגה של אופיס דיפו

לא נשרף לי אפילו אחד כזה והם עובדים אחלה

הם ירוקים... אבל שווים את ה1.20 שאתה משלם על כל דיסק.

ואם אתה רוצה לצרוב דיסק איכותי באמת... תקנה חבילה של TDK ותשמור אותם למקרים מיוחדים.

הייתה פה פעם המלצה חמה להתרחק מדיסקים של אופיס דיפו, נדמה לי שי ושלומי (SHAYS שלוMI) היו בעלי ניסיון עם אופיס דיפו - שניהם אמרו שזה דיסקים שגרמו להם הרבה צרות.

TDK בהחלט מומלצים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...