Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם לקוח במכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה שבועות ידידה טובה שלי שאין לא מושג בעולם הרכב, מכרה רכב לאדם שלדעתי סוחר, קיבלה תשלום ראשוני עבורו ולא עשתה העברת בעלות, הקונה הבטיח ביחד אם חוזה שמתאריך הנ"ל הכל על אחירותו וגם התשלום הסופי של הרכב.

עד עכשיו היא לא קיבלה את הכסף ולא עשתה העברת בעלות, אתמול היא סיפרה לי שהקונה התקשר ואמר שהוא מתחרט והרכב לא מוצא חן בעיניו (סובארו ג'אסטי 93) והוא מוכן להחזיר לא את הרכב ולא לקבל את התשלום הראשוני עבור 1000 שקלים שקיבלה.

היא בינתיים קנתה רכב אחר ואין לא מה לעשות בחזרה עם הרכב.

האם הוא יכול להחליט להחזיר את הרכב אחרי כמעט חודש?

מה היא יכולה לעשות כדי למנוע זאת?

רצוי לציין שהיא הסכימה לעשות העברת בעלות ולקבל את התשלום הנוסף אחר שלושה שבועות אך הם מראש סיכמו על מחיר.

החוזר היה רק פרק הזמן שהרכב אצלו לגבי תאונות קנסות וכדומה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הוא ביקש את הרכב ממנה ליום אחד "כדי לבדוק אותו" היא הסכימה, והם רשמו חוזה שמתאריך והשעה שהרכב אצלו הכל על אחריותו.

אחרי יומיים הוא התקשר ואמר שיקנה את הרכב אבל רק בעוד שבועיים, היא הסכימה ועכשיו הוא מתחרט, מוכן להחזיר את הרכב ולהשאיר אצלה את התשלום הראשון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
הוא ביקש את הרכב ממנה ליום אחד "כדי לבדוק אותו" היא הסכימה, והם רשמו חוזה שמתאריך והשעה שהרכב אצלו הכל על אחריותו.

אחרי יומיים הוא התקשר ואמר שיקנה את הרכב אבל רק בעוד שבועיים, היא הסכימה ועכשיו הוא מתחרט, מוכן להחזיר את הרכב ולהשאיר אצלה את התשלום הראשון.

אני לא מבין פה מה הבעיה?

לדעתי, היא רק הרוויחה. היא גם מקבלת את הרכב + התשלום הראשון.

תבדקו שהרכב תקין, ושחזר כמו שהיה.

אם כן? היא תוכל למכור את הרכב למישהו אחר .

אני לא רואה פה בעיה ... :|

פורסם

כל העסק לא מריח טוב, אחרי חודש הרכב לא מתאים לו ? בעיה שלו.

לעניות דעתי יש לבקש את יתרת הכסף ואו לחלופין שהוא ימכור את הרכב ויעביר לבעלת הרכב את התמורה על פי המחיר אשר הוסכם..

שוב, משהו פה לא מריח טוב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בכל תלוי בחוזה שהם כתבו ביניהם, הוא יכול להציע לה את ההצעה הזו אבל אם כתוב שהוא מתחייב לקנות ניתן לדרוש זאת ממנו.

לפי דעתי הוא עשה כאן תרגיל, היה צריך רכב ל 3 שבועות, לשכור היה עולה לו 3000 ש"ח, ופה הוא השיג את זה ב1000.

הוא גם השתמש בביטוח שלה כל התקופה הזו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אינני עו"ד והתגובה שלי מבוססת על מה שאני זוכר מהקורסים בנושא באוניברסיטה.

חוק החוזים קובע שחוזה נכרת בדרך של היצע וקיבול. היצע היה מצד המוכר וגם קיבול ישנו מצד הקונה ולפי התיאור שלך גם נכתב חוזה.

לכן, להבנתי יש כאן הסכם מחייב משפטית.

הבעיה היא ברמה המעשית:

- אם תתעקשו על קיום החוזה, הרכב עלול להשאר אצל הקונה, להפוך לגרוטאה ואתם תאלצו לרדוף אחרי הכסף בדרך של תביעות משפטיות.

- לחילופין, באפשרותכם להסכים לביטול העסקה, לקבל פיצוי סביר (10%), לחפש קונה אחר ואולי אפילו להרוויח מהעניין.

כמובן שמסלול זה מותנה במצבו התקין של הרכב.

באיזה דרך תבחרו? יש לשקול יתרונות וחסרונות של כל מסלול.

פורסם

מה עוד נרשם בחוזה מעבר ל"שהרכב באחריותו"? האם יש איזכור להעברת בעלות? פרטים נוספים כלשהם? קצת קשה לענות לבעיה כזו אם אין את כל פרטי החוזה מול העיניים. הצעתי היא- או שתסרוק את החוזה לת'רד הנ"ל, או שתיוועץ בעו"ד.

פורסם

אם הרכב יקר,שווה להתייעץ עם עורך דין,אם הרכב זול לבדוק שהוא חזר תקין,להחתים את הקונה על טופס,שהרכב היה אצלו מתאריך-עד תאריך,ולמכור את הרכב במחיר הרצוי ואם היא לחוצה שתוריד מהמחיר 500 שקל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש חשיבות רבה למה שהיה כתוב בחוזה ביניהם. יש מלא חוזים בנוסח שונה או שהם ניסחו אותו באצמם?

ככלל היא עשתה טעות וכנראה מהסיפור היא גם תשלם עליה.

איפה הרכב כרגע?

כדאי גם לפנות לעורך דין ואם יש ריח מסריח אז גם למשטרה.

יכול להיות מצב שפורקו חלקים מהרכב או נגרם נזק שאי אפשר לראות כרגע.

לא לפחד ובעיקר הייתי ממליץ שמישהו קצת קשוח יהיה מעורב בסיפור כי הוא מנסה לסובב אותה!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

העסק מריח רע מאוד.

להבנתי הרכב היה אצלו כחודש במהלכו הוא נהג עליו ?

אלוהים גדול מה נשבר ברכב,שגרם לו לוותר על רכישתו גם בקנס של אלף ש''ח.

אני לא רואה אפשרות במידה ואכן זה התסריט,שהיא תצליח לשכנע מישהו שהנזק נגרם באשמתו...

porsche 914,2.0,1970

פורסם

נושא מאוד חשוב שיכול להוות בעיה קשה: עבירות תנועה.

רק השד יודע אילו קנסות ועבירות "הנהג המשאיל" צבר.

כל אלו יהיו על ראש בעלת הרכב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אתמול שוב שוחחתי איתה, היא אמרה שבחוזה איתו הם כתבו שהוא לוקח אתץ הרכב ליומיים ואז מחליט אם לקנות, אחרי יומיים הוא התקשר ואמר שהוא רוצה את הרכב הוא בחובות וגירושים, ולכן רק עוד שבועיים הוא יתן לה את החלק השני של הכסף ויעביר איתה בעלות, עכשיו כמו שנאמר הוא מתחרט.

הוא לא נסע על ביטוח שלה, ולא נצברו חובות וקנסות, הוא גם בקושי נסע איתו לפי מה שהבנתי ממנה.

אני אולי אלך לדבר איתו היום לראות מה לא בסדר אולי הוא יתחרט

פורסם

אנחנו כל כך ישראלים שישר אנחנו חושבים שמשהו מסריח פה :)

יכול להיות שהבנאדם התכוון לרכוש את הרכב ובאמת נתקע בלי מזומנים והוא הוגן מספיק לא לדרוש את הפקדון חזרה

אבל מצד שני, בכל זאת כולנו ישראלים..

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם
אנחנו כל כך ישראלים שישר אנחנו חושבים שמשהו מסריח פה :)

יכול להיות שהבנאדם התכוון לרכוש את הרכב ובאמת נתקע בלי מזומנים והוא הוגן מספיק לא לדרוש את הפקדון חזרה

אבל מצד שני, בכל זאת כולנו ישראלים..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1529219&postcount=6

תקרא את סוף התגובה שלי

• תוכן חדש...