Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג הקריסמס מתקרב, ואני מעוניין לרכוש כמות קטנה של זיקוקים.

מישהו יודע היכן ניתן לקנות, ומה מחירם בערך.

תודה מראש.

:-) just smile
פורסם

איזה זיקוקים? כמו ביום העצמאות? בשביל להפעיל אותם, תצטרך אישור מהמשטרה, ואישור על כך שאתה גורם מוסמך להפעלה זיקוקיישן. במקרה ואלו הם הזיקוקים ששמים על העוגה, ביום ההולדת ה-100 של סבתא רבא שלך (סתם בצחוק, לא קשור אליך אישית), אז אתה יכול להשיג את זה בכל סופר זוטר. :wink:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שבשביל זיקוקין מקצועיים, הוא צריך אישור מפעיל מוסמך, ואישור משטרתי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא מקצעיים, אני זוכר שכשהייתי בן איזה 9 הביאו לשכונה זיקוקים כאלה שדומים לאלה שעל העוגה אבל ארוכים יותר, והיו מדליקים אותם והם היו יורים לשמים נורים צבעוניים כאלה.

ואם כבר מקצועיים אז איפה אפשר להשיג אותם?

פורסם

כל כפר ערבי, כנס לאיזה חנות תשאל איפה יש זיקוקים. יפנו אותך לבן אדם הנכון, שיכניס אותך לאיזה חדר אחורי, שיהיה מלא בציוד שלא יבייש את צה"ל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אחחח, בקריסמס אפילו פצצת אטום אפשר לקנות ללא צורך ברישיון ממשטרת ישראל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
כל כפר ערבי, כנס לאיזה חנות תשאל איפה יש זיקוקים. יפנו אותך לבן אדם הנכון, שיכניס אותך לאיזה חדר אחורי, שיהיה מלא בציוד שלא יבייש את צה"ל.

מעדיף פחות את המקומות האלה מטעמי ביטחון. הייתי בנצרת היום ולא מצאתי כלום. הם מביאים לי נפצים, ואני רוצה זיקוקים שעולים לאוויר.

פורסם
מעדיף פחות את המקומות האלה מטעמי ביטחון. הייתי בנצרת היום ולא מצאתי כלום. הם מביאים לי נפצים, ואני רוצה זיקוקים שעולים לאוויר.

תיקח בחשבון שהרוב גם אם יש להם ימנעו מלהגיד לך מהפחד שתלשין עליהם.

אם אתה מכיר אנשים מהכפרים אישית ואתה בקשר טוב איתם תבקש מהם והם יביאו אותך לבנאדם שמוכר.

פורסם

בעזה בטוח יש כמה.

עדיף גם שתשתמש בהם שם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תיקח בחשבון שהרוב גם אם יש להם ימנעו מלהגיד לך מהפחד שתלשין עליהם.

אם אתה מכיר אנשים מהכפרים אישית ואתה בקשר טוב איתם תבקש מהם והם יביאו אותך לבנאדם שמוכר.

למה? מה זה לא חוקי או משהו?

וברווז עזה כידוע לי זה דרום. שים לב לכותרת.

פורסם

רציני לא ידעת שזה לא חוקי בארץ ?

אם תופסים אותך מחרימים לך את זה ופותחים לך תיק במשטרה.

זאת עבירה.

ובתקופה הקרובה המשטרה בכלל חמה על כל הנושא הזה בגלל ששבוע שעבר כמה אנשים נפצעו כשניסו להפעיל את הזיקוקים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
למה? מה זה לא חוקי או משהו?

בוקר טוב אליהו.

מזכיר לי ימים טובים מבית הספר היסודי,

ושוטטות מעניינת בין (או מתחת ל)כל מיני דוכנים בשוק מחנה יהודה,

ומחירים מופקעים לכל חזיזון קטנטן.

הוראות מלאות ליצירת כל רקטה בעולם מצויות כמובן בשפע באינטרנט.

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Fireworks

תהיה בעיה להשיג חומרים מסוימים, כמובן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...