Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים אישתי ריסקה לי את הRANX 07 בת 10 חודשים:-(

אישתי יצאה עם זעזוע מוח קל וללא שריטה.

את הרכב הורידו מהכביש.

הלכתי לחפש חלופות.

קורולה גם אחרי 3 נסיעות מבחן לא הסתדרתי עם ההילוכים.

סוברו לא משכה אותי.

נכנסתי להונדה, 1800 LS עלתה 133000 ש"ח.

ואז הם הציעו לי הצעה מעניית ההייבריד מחיר מחירון 152000ש"ח רמת פאר של הES, במחיר של 133000 ש"ח על מודל 07.

ולבסוף הלכתי על ההצעה הזאת.

ביצעתי נסיעת מבחן עליה,רכב פשוט מעולה.הסחיבה כמו של 1600 רגילה.

נסעתי באזור הצפון, עליות וירידות, בכמעת חצי שעה של נסיעת מבחן צריכה ממוצעת היתה כמעת 18 ק"מ לליטר ולא ריחמתי עליה.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אני לא ממליץ לקנות

אהה, אבל כבר קנית

חבל

תתחדש

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בבדיקה של "אוטו", הסיוויק צרכה כמו אוטומטית רגילה בנסיעה מעורבת.

בנוסף התלוננו על רעש מנוע חזק תחת עומס, ומנוע חלש כאשר נגמר המצבר (והוא נגמר מהר).

אשרי המרוצה...

פורסם

תתחדש!

מתי זמן האספקה?

המחירים אמורים לרדת בינואר.

P.S: אני הזמנתי פריוס ומחקה כבר 3 חודשים. אמורה להגיע בינואר..

פורסם

לשכן שלי יש ההיברידי,אז בדקתי גם אצלו.

על מד מרחק רשום אצלו כ2400 ק"מ

וצריכה ממוצעת 17.88 קמ"ל.

הרכב נוסע מצויין כמו כל 1600 אחר.

לא היה יותר רעש מ RANX 07 הישנה שלי.

רכשתי בהונדה נצרת ובנוסף גם קיבלתי:

חיישני רוורס

סגירת חלונות עם שלט

קודנית מקורית

כל זה ללא תוספת תשלום.

ההספקה עד סוף דצמבר.

נ.ב.:הרכב נוח מפואר ברמת ES . היי-טקי .אולי הוא עצל ביחס ל1800 ,אבל מול 1600 אין לו שום נחיתות.

וכמובן אתה מקבל בונוס של צריכת דלק נמוכה+הסוכן שלי אמר לי שעל רכב היברידי חברת ביטוח נותנת 10% הנחה על מקיף.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

צריכת הדלק מאוד תלויה באופי הנסועה. אם נוסעים הרבה בתוך העיר הצריכה צפויה להיות טובה משמעותית משל הסיוויק הרגילה. גם הביצועים העירוניים טובים עם תגובה זריזה לדוושה. מחוץ לעיר הצריכה הופכת סטנדרטית הרבה יותר בגלל שמנוע החשמל פחות בא לידי ביטוי, והביצועים גם לא מרשימים (חלשים יותר משל רוב ה-1.6). בנסיעה עם הרבה עליות המצבר נגמר מהר והמכונית מסתמכת רק על כוח המנוע (שהוא לא מרשים, כאמור).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...