Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פקדו את התחנה שלנו בפ"ת נציג ממנהל הדלק ודגם דלק.

לכל מי שמעוניין לדעת איך התהליך מתבצע.

אז איך מתבצעת הדיגמה?

הנציג מגיע לתחנה ומבקש ממנהל התחנה 1 ליטר דלק ממשאבה שהוא בוחר לתוך כלי זכוכית.

הכלי עם הדגימה נכנס לתוך קופסת מתכת ונסגר עם פלומבה חתומה.

לאחר מכן ממלאים טופס ובו מציינים את הפרטים:סוג הדלק, כתובת התחנה, שם התחנה כמות הדלק שנלקחה ופרטיו של מנהל התחנה ושל הדוגם.

הדגימות מכאן נשלחות לבדיקה, ובמידה ויש תקלה עם הדלק מתחילים בסידרת בדיקות האם התקלה היא מקומית נקודתית או תקלה רחבה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מספר תמונות של המיכל, הפלומבות החותמות אותו.

ל'

IMG_4605 (Large).jpg

IMG_4607 (Large).jpg

IMG_4608 (Large).jpg

IMG_4609 (Large).jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פלומבה חדשה לדוגמא, וטופס ריק למילוי הפרטים.

ל'

מינהל הדלק (Large).jpg

פלומבה (Large).jpg

פורסם

כדאי לשאול מה היו התוצאות של הבדיקה, או שזה מיותר לחלוטין? :lol:

תודה על העדכון, נחמד לשמוע שהחברה' במשרד התשתיות והאנרגיה אשכרה עושים משהו עבור הצרכן הפשוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבדיקות נעשות על מנת לראות שאכן הדלק נקי ותקין ואין בו חומרים חריגים.

ל'

פורסם
כדאי לשאול מה היו התוצאות של הבדיקה, או שזה מיותר לחלוטין? :lol:

תודה על העדכון, נחמד לשמוע שהחברה' במשרד התשתיות והאנרגיה אשכרה עושים משהו עבור הצרכן הפשוט.

מיותר לחלוטין!

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

רק אני שמתי לב לפרסומת הסמויה שהתנוססה על מכנסי המתדלק בתמונה הראשונה? :lol:

וברצינות: טוב לדעת שמתקיימות כאלה ביקורות לא רק באיזורי הספר. השאלה היא עד כמה לסנקציות המוטלות על תחנה שנתפסה בקלקלתה באמת יש שיניים, בעיקר כי ניסיון העבר מלמד שאולי השיניים קיימות, אבל יש צורך דחוף בביקור אצל השיננית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אותי מעניין למה שאני מגיע לתחנות דלק גם פז סביון/קרית אונו הבדיקת "אימות ודיוק" שנעשתה למשאבה הייתה לפניי כמה שנים טובות-המדבקה הזאת כל פעם מרגיזה אותי מחדש.יש מקרים שהיא כבר בלתי קריאה מרוב הקלח שעבר עליה מהבדיקה האחרונה.

למה זה לא נעשה על בסיס חודשי/חצי שנתי לכל המשאבות?? מה יש להסתיר? איך אני יכול להסתמך על משאבה שלא עברה בדיקה כזאת אחריי כל כך הרבה זמן?

:idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בדיקות של אימות ודיוק מטעם מנהל הדלק של המדינה נעשות אחת לכמה חודשים.

עלות של בדיקת משאבה שלמה היא 1500 ש"ח.

ומשאבות נבדקות ע"י טכנאים של החברה אחת לכמה חודשים.

ל'

פורסם

1500 שח זה מחיר אפסי ביחס לתרמיות האפשריות והמיסים שזורמים במשאבה...

בדיקות של אימות ודיוק מטעם מנהל הדלק של המדינה נעשות אחת לכמה חודשים.

עלות של בדיקת משאבה שלמה היא 1500 ש"ח.

ומשאבות נבדקות ע"י טכנאים של החברה אחת לכמה חודשים.

ל'

אחד, שתיים לבדיקה, שומעים?

פורסם

לא מכירה רמאים ולא יודעת מה הם בדיוק עושים.

אני בתחום הדלק כבר 7 שנים וראיתי את אנשי המנהל מספר פעמים מבצעים את עבודתם בצורה טובה.

במידה ובזמן הקרוב יגיעו לבדוק את משאבות התדלוק ולראות שאכן המשאבה מכויית אעלה תמונות והסברים.

ל'

פורסם
אותי מעניין למה שאני מגיע לתחנות דלק גם פז סביון הבדיקת "אימות ודיוק" שנעשתה למשאבה הייתה לפניי כמה שנים טובות-המדבקה הזאת כל פעם מרגיזה אותי מחדש.יש מקרים שהיא כבר בלתי קריאה מרוב הקלח שעבר עליה מהבדיקה האחרונה.

למה זה לא נעשה על בסיס חודשי/חצי שנתי לכל המשאבות?? מה יש להסתיר? איך אני יכול להסתמך על משאבה שלא עברה בדיקה כזאת אחריי כל כך הרבה זמן?

:idea:

+1

מרגיז ומעצבן.

אפשר לחשוב שמדובר על תחנה קטנה שבקושי נכנסים אליה אנשים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רק אני שמתי לב (ותוהה) למה הוא לוקח ליטר דלק בבקבוק ישן של מיץ ? (אני חושב שפריגת היו משתמשים בבקבוקים אלו).

ולמה, אם כבר הגיע לתחנה, הבודק לא לוקח דגימות מכל המשאבות, ורק מהמר על אחת?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...