Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בדרך כלל בתחנה 2-3 מיכלים מאותו סוג של דלק.

בין המיכלים יש סיפון שמאזן את כמות הדלק בינהם.

לכן זה לא משנה מאיזה משאבה הוא לוקח את הדלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התכוונתי לכך שיש 91 , 95, 96, 98 , סולר .

למה הוא לא לוקח דגימה מכל סוג?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין לי מושג מה השיקולים ומדוע לוקחים רק סוג דלק אחד, אני מניחה שהוא מקבל הוראות ביצוע מהממונים עליו.

בעוד מספר שבועות נפגוש אותו שוב כאשר יקחו דגימה של סוג דלק אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מסיבה פשוטה - כי אכיפה מדוקדקת זה קשה, יקר ומתמשך מידי.

לא בודקים את כל הסוגים בתחנה, בדיוק כמו שלא בודקים במכה את כל התחנות, בדיוק כמו שלא עוצרים כל נהג לביקורת רשיונות.

בדיקות מדגמיות זה לא אופטימלי אבל זה מה יש..

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

מעניין אותי מאוד לדעת באיזו תחנה אתה מתדלק שיש 91 אוקטן. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה מסקרן גם אותי. תהיתי על כך כשרשמתי את זה ,אבל רציתי להיות "פוליטיקלי קורקט" ולכלול את כל הסוגים.

יש כזה דלק, 91, לא?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אותו הדבר לגבי נפט.

בעבר היו תחנות שמוכרות אך בשנים האחרונות מעטות התחנות שמוכרות את המוצר הנ"ל.

ל'

פורסם

אני מצרף תמונה של המדבקה המדוברת שתמיד אני רואה שהיא ישנה+תחנת דלק חדשה שביקרתי בה בישראל ועיצוב מקורי של המשאבות.

תמונה024.jpg

תמונה023.jpg

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מה תאריך הבדיקה שרשום על המדבקה?

אני מתקשה לראות לפי התמונה שצרפת.

ל'

פורסם
מה תאריך הבדיקה שרשום על המדבקה?

אני מתקשה לראות לפי התמונה שצרפת.

ל'

שנים קודמות...לא זוכר כמה.יותר מידיי בקיצור.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אני מצרף תמונה של המדבקה המדוברת שתמיד אני רואה שהיא ישנה+תחנת דלק חדשה שביקרתי בה בישראל ועיצוב מקורי של המשאבות.

הם שיחקו אותה עם המשאבה הזאת. יצא יפה לאללה!

פורסם

מצורפת מדבקה שנמצאת על המשאבות שבתחנות הדלק.

על המדבקה כתוב מתי פג התוקף שלה, שנה וחודש.

אנשי התעשיה והמסחר יודעים בדיוק מתי פג התוקף ופוקדים את התחנות על מנת לבצע בדיקות ולראות שהכל תקין.

לתשומת לבכם המשאבות והמדבקות לא מכוסות ונמצאות חשופות לפגעי מזג האויר השונים ולכן המדבקות מתבלות.

ל'

IMG_4701 (Large).jpg

פורסם
אותו הדבר לגבי נפט.

בעבר היו תחנות שמוכרות אך בשנים האחרונות מעטות התחנות שמוכרות את המוצר הנ"ל.

ל'

תלוי באיזור.

באיזור ירושלים לדוגמא יותר נפוץ למצוא תחנות דלק שמוכרות נפט עקב השימוש שלו בהסקה ביתית, בעוד שבאיזור המרכז לא משתמשים בזה.

ד"א, לא ממש קשור, פעם גם היו משתמשים בנפט ע"מ להוציא כינים מהראש, ע"י חפיפה עם נפט.

מחקרים מראים שאנשים שעשו זאת סובלים ממחלות עור שונות בקרקפת עד אפילו רמה של סרטן.

בקיצור, לפעמים תרופות סבתא גם יכולות להזיק.

• תוכן חדש...