Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מציע לך לעשות "סיבוב" על המורל , היום שוב שמעתי אותם , פשוט נשמעים יפה מאוד מאוד!

גם אני כמו הרבה פה חושב שהם הכי טובים לקטגוריה הנ"ל

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מניח שמדובר על מורל פולס. הם נשמעים טוב גם בלי הגברה? ההספק שלהם 150 וואט, נשמע לי מאוד גבוה. אני מדגיש שוב שהגברה אין לי ולא תהיה בעתיד הנראה לעין. על ה JBL לעומת זאת שמעתי (גם מהשרשור הזה, וגם ממקומות אחרים) שהם נשמעים טוב גם בלי הגברה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
אני מניח שמדובר על מורל פולס. הם נשמעים טוב גם בלי הגברה? ההספק שלהם 150 וואט, נשמע לי מאוד גבוה. אני מדגיש שוב שהגברה אין לי ולא תהיה בעתיד הנראה לעין. על ה JBL לעומת זאת שמעתי (גם מהשרשור הזה, וגם ממקומות אחרים) שהם נשמעים טוב גם בלי הגברה.

זה לא משנה מה תקנה אז , כי ההגברה שיש לך היא בטח 25 RMS מה HU או משהו כזה . (ככה אני מניח)

כל רמקול שיש לו מעל 25 RMS לא יגיעה לעוצמות אחרות עם אותה הגברה נמוכה , אבל כאן זה תלוי יותר באיכות .

1RMS של חברה אחת = אותו 1RMS של חברה אחרת (כמו הדוגמא של ה1קילו) .

לטעמי ה MOREL הכי טובים בעניין .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אז הבנתי שבלי הגברה, לא משנה מה ההספק של הרמקול. האם הבנתי נכון? הגיון אומר שרמקול עם הספק יותר נמוך יפיק צליל יותר טוב בלי הגברה. אני טועה?

עוד דבר: המורל הם 2-WAY, ה- JBL 3-WAY. האם האיכות הגבוהה יותר מפצה על זה שהם לא 3-WAY?

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...