Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2003, גטס 2005 או משהו אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין לקנות רכב בסביבות 60,000 ש"ח.

ראיתי שאפשר להשיג GETZ חדשה יחסית, או להתפנק על POLO 2003 בערך.

אני יותר נוטה ל-POLO, אבל אני לא מכיר את רמת האמינות שלה, מישהו מוכן להעיר?

כמו כן אם יש אלטרנטיבות טובות אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

כמה נקודות:

• הגטס שתקנה תהיה באחריות - הפולו לא.
  • כמות הזמן שהיא היתה על הכביש תהיה כנראה חצי מכמות הזמן שהפולו היתה.
  • תצרוכת דלק - אם מדובר בידני, הגטס יותר חסכונית (מהשוואת גטס 2004 מול פולו 2000 של חבר - שתיהן נקנו באותו מחיר).
  • בטיחות - כנראה שהפולו מנצחת. יותר כריות אוויר, וכדומה.

סתם סיפור, שהוא כמובן לא מקרה מייצג - אני וחבר קנינו לפני בערך שנה רכב ב50,000 ש"ח כל אחד. אני קניתי גטס 2004, הוא פולו 2000. במהלך השנה התקלקל הגיר, וגרם להוצאה של כ7000 ש"ח. הגטס היתה עדיין באחריות בתקופה הזו.

מהצד השני, הפולו היא רכב הרבה יותר 'מסיבי', ואתה מרגיש כאילו אתה בטאנק, ולא בפחנוע. מצד שלישי - צורך יותר דלק.

פורסם

אופציה טובה מהשתיים הנ"ל:

טויוטה יאריס, בתקציב של 60K נכנסת יאריס משנתון 2003 לערך.

בצע חיפוש, נכתב עליה רבות בפורום.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

גטס תהיה יותר חסכונית מפולו? אני ממש בספק.

הפולו שהייתה לי (דור 3 00) עשתה 14.5 מעורב כאשר בסביבות ה-40% בעיר - אני יכול לומר, בביטחון רב, שהגטס ממש לא עוברת את זה.

פורסם

הגטס זה פשוט פחנוע. אין לי מלה אחרת לכנות אותו.

חסכוני הוא בוודאות לא.

אם זאת גטס שעברה באחד מציי הרכב אז אפילו אין לה ABS, ויותר מכרית או שתיים.

אין לי מושג מה עלויות האחזקה של הגטס, אבל דבר אחד בטוח : גטס 2005 כבר לא באחריות...! (אלא אם כן תפסת כמה ימי אחריות אחרונים)

ההשוואה לפולו 2000 היא לא במקום, כי 2003 הוא דגם חדש ושונה לחלוטין.

אני הייתי מחפש פולו או יאריס ולוקח את זאת שאני מוצא ראשונה ובמצב טוב יותר.

אנשים אולי לא יודעים, אבל פולו 2003-2004 הוא רכב סופר מבוקש, כמעט ברמות של היאריס,

לפני כחצי שנה מצאתי לאחותי (בעזרת חבר פורום) אחת שנת 2003 יד 1 עם 70 אלף ק"מ אחרי חיפוש לא קצר,

המודעות עלו וירדו במהירות האור עוד לפני שהספקנו ללכת לראות את הרכב.

בזמנו שולם עליה מחירון משוקלל של 58 אלף ש"ח (אוטומטית).

בינתיים הבעיה היחידה שהיתה היא חלון נופל : הוצאה של איזה 800 שקל להחלפת כל המנגנון קומפלט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על התגובות.

למרות שהגטס היא באמת פחנוע, מנסיוני הרכב די אמין. לגבי הפולו אין לי מושג - יש מידע כללי על זה?

אקח בחשבון את היאריס. בינתיים נכנס עוד רכב לתמונה - מה אתם חושבים על סוזוקי איגניס בתוך השקלול הזה? איזה שנתון? עדיף/לא?

פורסם

נצל"ש. אייל, לא הייתה קריאת תיקון או תיקון על חשבון היבואן לגבי סיפור החלונות הנופלים?

מצטרף להמלצה של אייל, לגבי בחירת רכב שמצבו הכי טו, מבין היאריס והפולו.

בהצלחה.

פורסם

תלוי כמה אתה צועק.

לא היה ריקול רשמי. אם אתה צועק מספיק , אז משתתפים איתך ב50 אחוז.

אני פשוט קניתי את המנגנון המקורי והתקנתי אותו במוסך שאני עובד איתו.

הסוזוקי איגניס לדעתי לא מתקרב לאף אחד מהרכבים שהוזכרו כאן.

אני אישית מתעב את הצורה של הרכב, וגם עושה רושם שהוא פונה לקהל של נהגות מבוגרות שאוהבות להתקע בנתיב שמאל על 70 קמ"ש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממליץ בחום על הפולו. לפי דעתי זו האלטרנטיבה הטובה ביותר , במחיר הזה.

אני אישית ,מכרתי את שלי (2001) והבעיה היחידה היתה הבית מצערת.

הזמנתי את החדשה והיא גם לפי דעתי הכי כדאית בקבוצת המחירים שלה.

בהצלחה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

מה לגבי הפאביה?

לדעתי מדובר בתמורה מעולה למחיר, ובתמורה מעולה לכשעצמה בכלל.

וכמובן שהפאביה והפולו חולקות מספר רב של מכלולים זהים.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מעניין לא חשבתי עליה. היא משמעותית יותר זולה, וקצת פחות יפה...איך הגימור בפנים הפאביה, בהשוואה לפולו?

עוד שאלה: האם המחירים באמת יורדים בינואר?!

פורסם

איגניס אינה מתקרבת לא לפולו ובטח שלא ליאריס.

האיגניס הינה פחנוע מקפץ ומיושן, שעקב מרכב "דמוי/מיני ג'יפ עם שני פסי גגון על הגג, זוכה למוניטין וסחירות גבוהים.

כפי שכבר ציינו בפניך, התמקד (לפי הסדר) ב:

1. יאריס

2.פולו.

3. אופציה נוספת, טובה וסחירה- סיריון.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אם מדברים על פאביה כבת משפחה של פולו אז יש עוד שתיים והן האיביזה והקורדובה.

בעיית החלונות הנופלים לא הופיעה בשתי הקורדובות מהדור האחרון שהיו בבעלותי . ככלל, הדגם האחרון של האיביזה/קורדובה טוב יותר מזה שלפניו והוא מקביל לפאביה שיוצרה עד השנה. "יתרון" של הספרדיות הוא במחיר הנמוך יותר מזה של הפולו כאשר מדובר על אוטו רכב.

זה רכב מעולה, בטוח ונח מאד לנהיגה.

מנסיון קצר עם גטס מושכרת באירופה, לא הייתי ממליץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היתרון של גטס היא האמינות, אומרים שהיא לא חסכונית, ולא יפה, ועגלה ועוד הרבה, אבל אי אפשר להגיד שהרכב לא אמין.

והתחזוקה זולה. בנוגע לפולו, אני בספק בקשר לאמינות. לפי דעתי בין הרכבים של צ'מפיון הפולו הוא רכב הפחות אמין.

הדבר הנוסף שתיקח בחשבון הוא שפולו תוכל למצוא מבן אדם פרטי, יד ראשונה, שמורה ומטופלת וגטס רוב הסיכויים תהיה מהשכרה או במקרה הטוב מליסינג.

והאיגניס, זה פשוט מטוס קטן, הרכב מאוד קל והשילוב של המנוע 1.3 עם תיבת הילוכים אוטומטית עם תגובות טובות.

הצלחתי לעשות גלגלים כשרכב נסה 40 קמ"ש!!!.

מצד שני רוח קטנה מעיפה אותך מהכביש, ובפנים אתה מרגיש כעילו אתה נוהג בקלנועית מהירה

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...