Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT X1/9 -VS- GSXR1000-VS-ZX10R-video

doront5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעשה טיפשי , עברה חמורה על החוק , ודינו של שירשור זה להינעל ולעוף מהאתר.

המקרים האילו בדיוק מרחיקים אותנו יותר ויותר מתרבות מוטורית נורמאלית, יתרה מזו, זה החומר שהמשטרה מפיצה בכול ערוצי הטלויזיה בהציגה את חובבי הנהיגה בארץ כסיכון הגדול ביותר על הכביש ..:evil:

CX25GTI

אמרתי קודם" אוברחוכם".

אין לי עניין להתנצח איתך, אבל:

אם ברצונך לפתח את העניין

בוא ניכנס לג'מקאנות- לא זה לא חוקי.למרות שיש אישור מפעיל.

בוא נכנס ל "ראלי"- לא זה (עדיין לא בדיוק) חוקי.

בוא נכנס לאין ספור תחרויות מוטוריות משונות

שההגדרה המשטרתית שלהן ע"פ בקשת מארגן היא:

אירוע רב משתתפים+ רישום סיבה ומטרת האירוע.

ועל סמך זה מקבלים אישור משטרתי.

ואם נכנס לנושא הת'רד, נגלה כי אותם אלה

שעורכים דראג רייסינג, הלכו בטוב ודרשו ממשטרת ישראל

אישור מסודר לקיום אירוע דראג ע-נ-ק בדרום

אך בסופו של דבר המשטרה התקפלה.מישהו דאג לפוצץ את האירוע.

ומעבר לכך נערכים מרוצים במקומות מרוחקים מן הציבור

באירגון, בסדר, ובחשאיות.

עוד יש להוסיף כי בכל תרבות יש תת תרבות. או אם תרצה עשבים שוטים.

ודווקא אלה המארגנים מרוצים , וחלק ניכר מהמשתתפים לא עשבים שוטים.

אני לא מעוניין לומר מי כן, שכן לא תאשימו אותי בגזענות.

מעבר לזה

ידוע בעולם שמסלולי מרוצים , לא מנעו מרוצי רחוב.

REMF1

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה- חפשו את הסרטון על מפלצות התאוצה 5- הפיאט נותנת שם בראש כאילו אין מחר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

REMF1, אני לא ממש מכיר אותך, אבל הדברים שכתבת היו קצת מטרידים בעיני.

באירגון, בסדר, ובחשאיות.

זה לא ממש נראה כמו כביש/מנחת נטוש, בטח שלא מרוחק מהציבור.

זה יותר נראה כמו השתוללות מסוכנת בכביש ציבורי.

עוד יש להוסיף כי בכל תרבות יש תת תרבות. או אם תרצה עשבים שוטים.

זה אומר שזה בסדר? ממתי תת-תרבות היא שם נרדף לחלק האפור והלא-חוקי של נורמה חברתית?

מעבר לזה

ידוע בעולם שמסלולי מרוצים , לא מנעו מרוצי רחוב.

אז רגע, אתה מצדיק מרוצי רחוב?

זה בסדר לסכן אנשים חפים מפשע בשם "הספורט המוטורי"?

עם כל הכבוד למפלצות התאוצה, לרכבים ולאנשים שמשתתפים ומארגנים, מירוצי רחוב מהסוג הנ"ל הם מסוכנים ומיותרים, ולא מקדמים במאומה את הספורט המוטורי בארץ.

פורסם

אני מזכיר לכולנו שכאן זה פורום רכב ולא פורום "אור ירוק".

מי שאוהב מכוניות כדי לשפץ אותן ולבהות בהן שעות - שיהיה לו לבריאות.

מי שאוהב לנהוג - שיהיה לו לבריאות.

CX25GTI, אני מניח שאתה לא מחובבי הנהיגה, אז כמו שאף אחד לא צוחק על חובבי סיטראון ישנות ומגודלות...תשלים לבד.

בקיצור באו והראו לכם סרטון שבו רכב מצליח לעמוד עם אופנוע מהמהירים שיש.

במקום להגיד "איזה טורבו מטורף יש לו" אתם צועקים שהוא מסכן אנשים.

לא מדובר פה על ילדים, אני סומך על החברה האלה שהם יודעים מה הם עושים.

נ.ב.

למי ששאל - אאל"ט הפיאט עומדת על כ580 סוסים. והאיבו בסוף הסרט - יותר מ800 (עוד פרטים בפורום סקאלה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מזכיר לכולנו שכאן זה פורום רכב ולא פורום "אור ירוק".

מי שאוהב מכוניות כדי לשפץ אותן ולבהות בהן שעות - שיהיה לו לבריאות.

מי שאוהב לנהוג - שיהיה לו לבריאות.

הבנתי, כיוון שמדובר על פורום רכב מותר להטיף לעברינות לשמה ומאוצים בדרכים ציבוריות תוך סכנה מוחשית לנהגים עצמם ולציבור הרחב, להזכירך מירוצים אילו הביאו להרוגים.

CX25GTI, אני מניח שאתה לא מחובבי הנהיגה, אז כמו שאף אחד לא צוחק על חובבי סיטראון ישנות ומגודלות...תשלים לבד.

אתה מניח הנחות מוטעות, אני חובב נהיגה מושבע, בוגר קורס של גים ראסל באנגליה עוד ב 89 , הסיטרואן היא סטיה לא מוסברת אצלי, כנראה שרק נהיגה על רכב כזה גורמת להבין מהי סיטרואן אמיתית.. , לצערי הרכב נמכר לפני שנים והושבת בתאונה .

בקיצור באו והראו לכם סרטון שבו רכב מצליח לעמוד עם אופנוע מהמהירים שיש.

במקום להגיד "איזה טורבו מטורף יש לו" אתם צועקים שהוא מסכן אנשים.

לא מדובר פה על ילדים, אני סומך על החברה האלה שהם יודעים מה הם עושים.

נ.ב.

למי ששאל - אאל"ט הפיאט עומדת על כ580 סוסים. והאיבו בסוף הסרט - יותר מ800 (עוד פרטים בפורום סקאלה).

למרות שמדובר בהחלט ברכבים משופרים ברמה גבוהה ביותר, כל העוקץ מוסר ברגע שמדובר בדרכים ציבוריות, הסכנה המוחשית לעוברים ושבים, והתדמית הקשה שהנ"ל גורמים לתרבות המוטורית בארץ היא לעיתים בלתי ניתנת לתיקון, חשבת פעם על זה ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
CX25GTI

אמרתי קודם" אוברחוכם".למה? כי זה לא מוצא חן בעיניך? תקבל ביקורת כמו גבר ואם תהייה חכם אז גם תפנים ואולי תעודד את החבר'ה האלה לבצע את התחרויות (שאני לא מוצא בהן קירבה לספורט) במקום מרוחק, סגור ומבוקר.

אין לי עניין להתנצח איתך, אבל:

אם ברצונך לפתח את העניין

בוא ניכנס לג'מקאנות- לא זה לא חוקי.למרות שיש אישור מפעיל. איך אתה משווה מסלול מבוקר עם מרשלים מקצועיים וגידור במהירויות אפסיות לכביש ציבורי באמצע הלילה במהירויות מטורפות (אני משער שקרוב או יותר מ-200 קמ"ש? תקן אותי אם אני טועה)?

בוא נכנס ל "ראלי"- לא זה (עדיין לא בדיוק) חוקי.איך אתה משווה מסלול מבוקר עם מרשלים מקצועיים, אמבולנס + רופא, בקרת בטיחות ברכבים בהתאם לתקנות ה-FIA (כלובי התהפכות, רתמות בטיחות וכו') באיזור הנגב לאיילון בלילה, בלי שום בקרה או סגירת הכביש?

בוא נכנס לאין ספור תחרויות מוטוריות משונות

שההגדרה המשטרתית שלהן ע"פ בקשת מארגן היא:

אירוע רב משתתפים+ רישום סיבה ומטרת האירוע.

ועל סמך זה מקבלים אישור משטרתי.אין לי ידע בעניין אז אין תגובה.

ואם נכנס לנושא הת'רד, נגלה כי אותם אלה

שעורכים דראג רייסינג, הלכו בטוב ודרשו ממשטרת ישראל

אישור מסודר לקיום אירוע דראג ע-נ-ק בדרום

אך בסופו של דבר המשטרה התקפלה.מישהו דאג לפוצץ את האירוע.לא סיבה לסכן אזרחים חפים מפשע!

באירגון, בסדר, ובחשאיות.אין שום בעיה עם זה, להיפך, אבל איילון בלילה זה לא בדיוק מרוחק, חשאי, מאורגן וכו'!!!זאת טיפשות וביזוי הספורט המוטורי ורק בגלל זה יש לספורט כזאת תדמית בארץ! בושה!

עוד יש להוסיף כי בכל תרבות יש תת תרבות. או אם תרצה עשבים שוטים.ולעשבים השוטים האלו אתם נותנים תפיחה על השכם וחיזוקים חיוביים...המשך לבזיון!

אני לא מעוניין לומר מי כן, שכן לא תאשימו אותי בגזענות.

מעבר לזה

ידוע בעולם שמסלולי מרוצים , לא מנעו מרוצי רחוב.לא נותן שום לגיטימציה לסכן אנשים תמימים בנסיעה חזרה מהעבודה לארוחת ערב עם הילדים!!!

REMF1

ולשלייקס (:-D) - למה אתה מתרעם על ביקורת? זה לגיטימי לגמרי, במיוחד כשמעודדים ומחזקים אנשים כאלה שמתחרים בכבישים ציבוריים ומסכנים אנשים סתם כדי להוכיח למי יש XXX יותר גדול.

אם באמת זה היה במקום סגור, עם מרשלים שישגיחו שהמסלול נקי מאדם וחיה, מישהו שיבדוק אמצעי בטיחות ברכבים (לפחות חגורות בטיחות) והכי חשוב שהמקום יהיה רחוק וללא אזרחים "רגילים" (כמו המנחת בערד), אם זה היה ככה אז יאללה, תנו בראש ותהנו, אבל באיילון או איפה שזה לא יהיה, זאת לא הדרך!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לכל אלו שמעירים בחריפות נגד.

אפשר לסכם כך.

בואו נרכוש כרטיס לנורבורגרינגׁׁ(שווה ביקור מניסיון) ,ואם כבר ישורת אפשר גם במונזה(אחלה ישורת מניסיון).

וכאן (בישראל)בכביש ננהג רק על 80 קמ"ש מקסימום .

ורק בכביש מס' 1 + 6 ננהג רק על 110 קמ"ש.

ואז יאמרו וואלה תראו את האלה , איזה דוגמא הם מביאים יש ללמוד מהם.

הם למרות מכונית ספורט/יבית חזקה נוהגים כמו זיידה(סבאל'ה-ביידיש).

פשוט כל הכבוד.

נכון שתחרויות על הכביש הציבורי זה מסוכן.

נכון שמכונית ספורטיבית "משדלת" אותך לזה.

נכון שהנהג ברכב ספורט/יבי, מרשה לעצמו.

אבל

נכון שנהגים שיכורים (לדוגמא)במאזדה מסוכנים יותר.

נכון שכל חולי הנפש והשרוטים בראש שחותכים אותך-לא מאותתים ,מדברים בנייד, נתקעים בנתיב השמאלי,

מסוממים, (רוב)נשים שחושבות שהן על מכונת כביסה במצב אוטומט, מעשנים באוטו(שנופלת להם סיגריה בין הרגליים!!!)

ושאר מרעין בישין -

מסוכנים ב ה-ר-ב-ה, מאותם נהגי מרוצי דראג בלילות ירח -החיה הזו שעושה גורו גורו,גורו גורו.....

REMF1

פורסם

אז מה מראה לנו הסירטון הזה ?

3 חולי נפש אשר הלאימו כביש ציבורי בו נוהגים אזרחים בדרכם הביתה, והפכו אותו למסלול מירוצים פרטי.

אין התחשבות באילו אשר משתמשים בכביש הנ"ל ויכולים להיפגע ולההרג מהמאוץ המטורף הזה, וגם לא באילו אשר עומדים בצד הדרך בניגוד גמור לכול תקנות התעבורה וצופים במירוץ הנ"ל.

אובדן שליטה באחד מכלי הרכב המתחרים או תקלה טכנית, תביא להתרסקות באילו אשר צופים בצד הדרך, ולמוות ודאי.

אבל מה זה חשוב ? , העיקר אנחנו והכיף שלנו.

הדבר הטוב ביותר הוא שבסירטון נראים פניהם של אילו אשר התחרו, אני באופן אישי מקווה שמשטרת ישראל תעשה שימוש בסירטון זה כדי להעמיד את המתחרים פה לדין, ואני מקווה שגם לקחת להם את כלי הרכב.

אנשים אשר במודע מגיעים לכביש ציבורי על מנת להתחרות בפראות תוך סיכון המשתמשים בדרך דינם שלילת רישיון לצמיתות, והחרמת הרכבים שלהם.

התגובות הילדותיות עד גיחוך של REMF1 מתנפצות על סלע המציאות כאשר במפעל בו אני עובד נהרג במירוצים הציבורים האלה אח של אחד העובדים כאשר איבד שליטה על הרכב והתרסק לתוך הרכב של חברו, זה היה ליד טבריה לפני כשנה..

אני מזמין אותך לראות מה זה עשה למשפחה שלו..

פורסם

ממש 980223-108.gif מה שהולך פה...

נכון שתחרויות על הכביש הציבורי זה מסוכן.

נכון שמכונית ספורטיבית "משדלת" אותך לזה.

נכון שהנהג ברכב ספורט/יבי, מרשה לעצמו.

אבל

נכון שנהגים שיכורים (לדוגמא)במאזדה מסוכנים יותר.

נכון שכל חולי הנפש והשרוטים בראש שחותכים אותך-לא מאותתים ,מדברים בנייד, נתקעים בנתיב השמאלי,

מסוממים, (רוב)נשים שחושבות שהן על מכונת כביסה במצב אוטומט, מעשנים באוטו(שנופלת להם סיגריה בין הרגליים!!!)

ושאר מרעין בישין -

מסוכנים ב ה-ר-ב-ה, מאותם נהגי מרוצי דראג בלילות ירח -החיה הזו שעושה גורו גורו,גורו גורו.....

REMF1

בהחלט ההודעה הכי אמיתית שהיתה פה עד עכשיו, ולא התעסקה ב"אני צדיק, וכל מי שבסרט עבריין שיש לעצור"

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
אז מה מראה לנו הסירטון הזה ?

3 חולי נפש אשר הלאימו כביש ציבורי בו נוהגים אזרחים בדרכם הביתה, והפכו אותו למסלול מירוצים פרטי.

אין התחשבות באילו אשר משתמשים בכביש הנ"ל ויכולים להיפגע ולההרג מהמאוץ המטורף הזה, וגם לא באילו אשר עומדים בצד הדרך בניגוד גמור לכול תקנות התעבורה וצופים במירוץ הנ"ל.

אובדן שליטה באחד מכלי הרכב המתחרים או תקלה טכנית, תביא להתרסקות באילו אשר צופים בצד הדרך, ולמוות ודאי.

אבל מה זה חשוב ? , העיקר אנחנו והכיף שלנו.

הדבר הטוב ביותר הוא שבסירטון נראים פניהם של אילו אשר התחרו, אני באופן אישי מקווה שמשטרת ישראל תעשה שימוש בסירטון זה כדי להעמיד את המתחרים פה לדין, ואני מקווה שגם לקחת להם את כלי הרכב.

אנשים אשר במודע מגיעים לכביש ציבורי על מנת להתחרות בפראות תוך סיכון המשתמשים בדרך דינם שלילת רישיון לצמיתות, והחרמת הרכבים שלהם.

התגובות הילדותיות עד גיחוך של REMF1 מתנפצות על סלע המציאות כאשר במפעל בו אני עובד נהרג במירוצים הציבורים האלה אח של אחד העובדים כאשר איבד שליטה על הרכב והתרסק לתוך הרכב של חברו, זה היה ליד טבריה לפני כשנה..

אני מזמין אותך לראות מה זה עשה למשפחה שלו..

1NIV1

1.צר לי על מותו של אח של חבר שלך-בהחלט מוות סתמי. אני מנחש שהוא לא קשור לחבריי

וכתוצאה מכך הידע/ הניסיון והבגרות המוטורית לא היו מנת חלקו(ואני מוסיף שככל הנראה הוא נהג בדמוי ספורטיבית...)

אלה,בדיוק אלה אותם אנשים שאתה קורא להם שורש הרע-במה שאתה קורא" גיוואלט-דראג לא בבית ספרנו."

2.אתה ודאי לא מאבחן בעל מומחיות המגובה בדוקטורט,בכדי לכנות את תגובתי ילדותית עד גיחוך(תקן אותי אם אני טועה).

הגיחוך אותו פסקת , מורה על למעלה מXXX הרוגים עד עכשיו. וממה?ׁ(ראה קישור סיכום תאונות דרכים 2007)

מכל אלה שהזכרתי בהודעה שהגדרת "ילדותית עד גיכוך". הגיחוך הזה שווה XXX הרוגים עד עכשיו. (ראה קישור סיכום תאונות דרכים 2007)

מבלי שנכנס ל XXX פצועים. וראה זה פלא, ב 99 אחוז מהמקרים ההרוגים, זו לא תוצאה של תאונת

מרוצי דראג. אלה מאותן הסיבות שכתבתי כבר בתגובה הקודמת.

זה מראה לך עד כמה מרוצי הדראג (לא)מסוכנים.-כלומר מוות הוא פשוט אפסי ביחס למטורפים אחרים בכביש.

3. מכונית ספורט קיצונית, לא הורגת.

זה הנהג שלא יודע לנהוג,(יודע להזיז את הרכב לא לנהוג)לא בוגר מספיק,אין לו ניסיון, והוא פשוט

אקדח טעון שעלול להרוג מישהו , ואת עצמו. התרבות המוטורית שלו שואפת לאפס.

וזה נכון לרוב המכריע של נהגי ישראל מגיל 17 עד 80 .

4.ובפינתנו -פרט נמק והבא דוגמאות-הנה כמה מהן:

סופ"ש קשה: 4 הרוגים בתאונות דרכים- 16.12.07

שווה להכנס לקישור ולקרוא

http://www.glz.msn.co.il/NewsArticle.aspx?newsid=11730

"במהלך סוף השבוע נפצעו 228 בני אדם"

לעיונך:

סיכום נתוני תאונות דרכים שנת 2007 מ 1.1.07 עד 16.12.07 .

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אני/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/LMZWRIQ0/%25D7%259E%25D7%25A6%25D7%2592%25D7%25AA%25D7%25A4%25D7%259C%25D7%25A1%25D7%259E%25D7%2594%25D7%2599%25D7%2595%25D7%259E%25D7%2599%25D7%25AA%5B1%5D.ppt#256,1,סיכום נתוני תאונות דרכים שנת 2007

עכשיו תראה לי כמה בעלי מכוניות ספורט/יביות משתוללים עשו תאונת דרכים קטלנית

ביחס ל "מכוניות הליסינג" ושאר שוטי ישראל?

חבל לברבר באוויר ולהיות צבועים יתר על המידה.

נ.ב

ילדון ה-5 טורבו - אהבתי(מאוד) את "סיפורי צדיקים"...

REMF1

• תוכן חדש...