Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצובישי גאלאנט שנת 2000 יש לי בעיה כאזת הרכב מתחמם(בקיץ) בעמידה כשהרכב בנסיעה לא מתחמם או כשאני מדליק מזגן החום מנוע יורד אמרו בהתחלה שיש בעיה ביוניט החלפתי זה עדיין לא עזר אמרו אוליי יש לך סתימה במערכת המים או ברדיאטור עשיתי ניקויי וזה עדיין לא עזר עכשיו אמרו אז צריך להחליף נגד מהירות שנמצא מאל המאוררים וזה יקר מאוד....

*המאוורים פועלים אבל ממש חלש האם זה בעיה בנגד מהירות או שיש בעיה אם המאוררים אצמם?

תודה מראש לכל מי שעוזר!!

:evil:MITSUBISHI GALANT:evil:

פורסם

"פועלים חלש" וחוו"ד על נגד מהירות של המאווררים נשמע הגיוני.

ניסית לתת למאווררים מתח ישיר ולראות איך הם מגיבים?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אצלי יש בעיה בלתת מתח ישר כל הקבלים מחוברים לנגד מהירות ולא רציתי לרפק אבל כשאני מנתק את היוניט אז המאוררים מתחילם לעבוד ממש מהר ולא עוצרים אז האוטו לא מתחמם אבל הוא כל הזמן קר והההאה בבוקר היא מאוד קשה

פורסם

כנראה כשאתה מנתק את היוניט, הרכב נכנס למצב "חירום", ולכן הוונטות עובדות מהר. זה שולל בעיה בוונטות עצמן.

אין אפשרות להשיג נגד מהירות כזה, ולבדוק איתו האם זו באמת הבעיה?

זה נראה לי הכיוון הכי בטוח בשבילך כרגע, לפני קניית אחד כזה בעצמך בהמון כסף. עדיף להיות בטוח.

אולי כדאי לחכות לשעות יותר "נורמליות", בהן המומחים שמכירים רכב זה/נתקלו בבעיה דומה יוכלו לתת מידע יותר מדוייק.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

חשבתי גם על זה נסיתי להשיג מפירוק ולא מצאתי וככה להזמין אחד כזה זה מאוד יקר זה נעה בין 700-900 שקל ואם זה לא בעיה בזה אז בזבוז של כסף אני לא יודע מה לעשות?

פורסם

את האמת דיברתי אם כמה מומכים אפילו יש לי חבר הוא חשמלאי שפיץ גם הוא בהתחלה לא ידע מה קורה אבל כשהוא דיבר אם חברים שלו מארצות הברית שהם גם מומכים הם גם אמרו שכמאת בטוח מדובר בנגד מהירות וג מתי שנקיתי את הרדיאטור המוסכניק אמר לי שהמאוררים שלי עובדים חלש אחד בכלל היה מתומתם אמר לי זה לא בעיה בנגד זה בעיה בפקום ראש רציתי להרוג אותו:-))

אוליי אתה יכול לעזור בקטע הזה מאיפה אפשר להביא נגד כזה מפירוק או לקנות יחסית בזול?

פורסם

"אם זה נראה כמו מטוס, ועושה רעש כמו מטוס, זה כנראה מטוס".

טיפלת בכל הדברים האחרים, קיבלת כמה חוו"ד שאמרו שהנגד הוא האשם, עושה רושם חזק שזה אכן הוא.

אין לך הרבה אפשרויות, או פירוק או חדש. עבור אחד מפירוק, תפוס דפי זהב ותתחיל לעשות טלפונים.

במוסך מורשה כבר היית?

אם יש מצב, גש לאחד כזה, ואם יתן לך חוו"ד דומה , תאמר לו שאתה מעוניין לתקן, ואם הבעיה לא נפתרת, אתה לא משלם על החלק, ושישמור אותו אצלו (על עבודה תצטרך לשלם כנראה). ושלא ימכרו לך את הסיפור" הזמנו הבאנו, אי אפשר להחזיר את החלק", כשהם רוצים, תהיה בטוח שהם יכולים (אני מדבר מנסיון כמובן).

אבל תבדוק קודם בפירוק, אם ההחלפה פשוטה, תוכל במקום להחליף את החלק ולראות אם הבעיה נפתרה. אם לא, בד"כ הפירוקיות לא יביעו התנגדות להחזרת החלק (עדיף שתבדוק זאת במקום אצלם, לפני התשלום וכו').

ציינת שהרכב מתחמם בעמידה, אז זה יהיה קל לבדוק כבר שם במקום.

פורסם

הייתי פעם אחת במוסך מורשה אחרי שגילית שטיפול והחלפת טיימינג יעלה לי בסביבות ה-2600 ברחתי משם ולא חזרתי לשם :-)))

בכל זאת תודה על העזרה!!

פורסם

יש תחילה לבדוק את התרמוסטט (מתי הוחלף לאחרונה ?).

בלי קשר לגשת לחשמלאי רכב לבדיקת הוונטות (מאווררים).

ייתכן שבמהירות הגבוהה יותר של המאוורר- מהירות מס' 2 יש בעיה והוונטה לא נכנסת לפעולה במצב זה.

בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי פעם בבנק. היה שם תור של 40 דקות אז לא חזרתי לשם.

מה זה השטויות האלו? זה לא כל כך יקר הטיפול, ובמוסך מורשה בטוח יכולים לאבחן את הבעיה בלי בעיות.

עדיף להיות בטוח במה שעושים ולא לקנות חלק שאתה לא בטוח מה עושים איתו.

• תוכן חדש...