Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת אתר עם תוצאות בדיקת רכב

Nemesis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברה,

עקב ריבוי המקרים בהם מוכרי רכב מוכנים להישבע באחותם שהרכב במצב מושלם ובלי תאונות - ותוצאות בדיקה במכון מראות שזה בעצם רכב שהורכב משאריות של 10 רכבים שונים, מדוע לא יתארגן איזה אתר בו אפשר לרכז ולהעלות תוצאות בדיקת רכב?

כלומר, אם אתרע מזלך ונפלת במלכודת כזאת, וכבר שילמת את עלות הבדיקה - תוכל להעלות את הבדיקה לאתר בצירוף מספר הרכב, שם המוכר ומספר טלפון, למען ישמרו לנפשם האחרים ויחסכו את עלות הבדיקה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון טוב.

מה הבעיה לסרוק את תוצאות הבדיקה ולהעלותן לשרשור זה, אותו פתחת :?:

אתה מוזמן להיות הראשון ובא לציון גואל. :wink:

דניאל

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה, זה לא כזה עניין פשוט.

אם כבר מארגנים משהו, עדיף לעשות אותו כמו שצריך - עם מנגנון חיפוש, לפי מס' רכב, סוג רכב, שם בעלים, טלפון וכו'.

למעשה, יש לי דומיין, עם מעט שטח אכסון שאני מוכן להשמיש למען הנושא באם לא ימצא פתרון אחר, אולם מי יצור את האתר עם כל האפשרויות הדרושות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתרון באתר עם חיפוש על פי מספר רישוי

שאם התגלו דברים כמו פגיעות שילדה כאשר הבעלים הבאים ירצה למכור אחרי X זמן

אנשים יוכלו לראות באתר שפעם מישהו עשה בדיקה והיו פגיעות בשילדה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אבל האתר יהיה חשוף לתביעות, במיוחד אם תהיה אופציה לחיפוש עם מספרי רישוי.

רעיון גרוע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תביעות?

מאיזה בחינה אתה מאמין שניתן יהיה לתבוע את מפעילי האתר?

האתר סה"כ מאכסן דוחות בדיקה (לא יהיה אפשרי לרשום משהו על רכב ספציפי ללא סריקה של דו"ח בדיקה), ומקטלג אותם לפי שדות מסויימים.

לפני שמקימים מאגר כזה, ניתן ואף מומלץ להעזר בחוות דעת של עורך דין, אולם ההגיון הצנוע שלי אינו מוצא כל בעיה בקיום מאגר כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה הבעיה לזייף תוצאות בדיקה או את הבדיקה עצמה?

הסברים למושגים:

זיוף תוצאות בדיקה - בעזרת מחשב כמה דקות של מאמץ והתוצאות משתנות להפליא

זיוף הבדיקה עצמה - הליכה למכון מטעם המוכר וביצוע בדיקה במקום שאתה מכיר שיתן תוצאות לא אמינות.

מה לגבי הבדלים של בדיקות, היו הרבה מקרים שלמשל בנושא השילדה,,,מנוע,גיר קיימים אי תאימויות לגבי מצב המכלולים הללו.

בקיצור, לא אמין בעליל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תביעות?

מאיזה בחינה אתה מאמין שניתן יהיה לתבוע את מפעילי האתר?

האתר סה"כ מאכסן דוחות בדיקה (לא יהיה אפשרי לרשום משהו על רכב ספציפי ללא סריקה של דו"ח בדיקה), ומקטלג אותם לפי שדות מסויימים.

מן הסתם, אולי מפעילי האתר גולשים לפרטיות ?

באותה מידה, זכותם של החברים שמגיעים למפגש לאסור על "צלמים" לפרסם את תמונות רכביהם.

הכל עניין של פרטיות.

חוץ מזה, הייתי רוצה לראות איך תגיב אם מישהו יפרסם את תוצאות הבדיקה של רכבך ברשת כאשר תרצה למוכרו.

לא תכעס ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה הבעיה לזייף תוצאות בדיקה או את הבדיקה עצמה?

הסברים למושגים:

זיוף תוצאות בדיקה - בעזרת מחשב כמה דקות של מאמץ והתוצאות משתנות להפליא

זיוף הבדיקה עצמה - הליכה למכון מטעם המוכר וביצוע בדיקה במקום שאתה מכיר שיתן תוצאות לא אמינות.

מה לגבי הבדלים של בדיקות, היו הרבה מקרים שלמשל בנושא השילדה,,,מנוע,גיר קיימים אי תאימויות לגבי מצב המכלולים הללו.

בקיצור, לא אמין בעליל.

1. זיוף תוצאות בדיקה: מן הסתם אין הרבה שניתן לעשות נגד תופעה זו, וזה מעשה פלילי בעליל.

2. זיוף הבדיקה עצמה: ייתכן שבעל הרכב יבצע בדיקה אשר במכוון לא תציג פגמים רלוונטיים, אולם מטרת האתר אינה לחסוך עלות בדיקה לרכב שהוא בסדר, אלא לחסוך עלות בדיקה לרכב שכבר נבדק ונמצא שעבר תאונות וכדומה.

שמוליק:

פגיעה בפרטיות? אני לא מעוניין בפרסום תמונה של רכב התובע, אלא בפרסום חוות דעת של מכון מוסמך, ששילמתי עליה מכיסי.

אם מישהו ירצה לפרסם תוצאות בדיקה של רכבי כאשר ארצה למוכרו מדוע שאכעס? בהנחה שאני אדם ישר, אין לי מה להסתיר ואין לי שום כוונה להונות את הקונה לא תהייה לי שום התנגדות לפרסום התוצאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר מארגנים משהו, עדיף לעשות אותו כמו שצריך - עם מנגנון חיפוש, לפי מס' רכב, סוג רכב, שם בעלים, טלפון וכו'.

למעשה, יש לי דומיין, עם מעט שטח אכסון שאני מוכן להשמיש למען הנושא באם לא ימצא פתרון אחר, אולם מי יצור את האתר עם כל האפשרויות הדרושות?

יש כאן אנשים מוכשרים כמו עומר ו-Adam S , לדוגמא.

אך האם לא יהיה קל ופשוט יותר להשתמש בפלטפורמה הקיימת של מנוע החיפוש של הפורום?

בכל הודעה ניתן לרשום את מספר הרישוי, לאחסן את הבדיקה הסרוקה

ולאחר מכן למצוא אותה חיש קל בעזרת מנוע החיפוש.

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן אנשים מוכשרים כמו עומר ו-Adam S , לדוגמא.

אך האם לא יהיה קל ופשוט יותר להשתמש בפלטפורמה הקיימת של מנוע החיפוש של הפורום?

בכל הודעה ניתן לרשום את מספר הרישוי, לאחסן את הבדיקה הסרוקה

ולאחר מכן למצוא אותה חיש קל בעזרת מנוע החיפוש.

הרבה לפני שמגייסים את הפורום, חשוב לוודא את סוגיית החוקיות, שבכלל לא נראית לטובתכם (מאותה סיבה בדיוק שאסור לפרסם היסטוריית טיפולים של רכב ברבים ללא הסכמת הבעלים. אבל שוב, צריך לברר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל , אתם עושים טובה גם לבעל הרכב... אני ששילמתי 400 ש"ח על בדיקה... והריי בעל הרכב מת לדעת את הממצאים כגון נזילות שונות וכו, אני בטח שלא אתן לו עותק שהוא יוכל להוריד מהאינטרנט ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...