Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריי נגד אדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לימשהו כאן יש ניסיון עם הספריי נגד אדים שמוכרים באוטו דיפו(בקבוק קטן עם נוזל שקוף בתוכו)

הנסיעה אתמול בלילה היתה ממש קשה וחשבתי לנסות את המוצר,עוזר או לא עוזר?

פורסם

עוזר במידה. יש הרבה פתרונות בצורת ספריי, מטליות וכו'. הרעיון הוא למנוע לאדים, שהם בעצם טיפות קטנות מאוד של מים, להדבק לשמשה.

זה לא פותר את הבעיה לחלוטין וזה מאבד אפקטיביות אבל בד"כ הם עובדים לזמן מה...

הייתי משתמש בזה לחלונות הצדדיים, מכיוון שלשמשה מספיק האיוורור.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לא עדיף להפעיל את מפשיר האדים?

אם החימום אצלך לא עובד כמו אצלי אפשר להפעיל את המזגן על קור ולחסום את פתחי הוצאת האוויר לנוסעים.

פורסם

כל שבוע שירשור חוזר...חיפוש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תבדוק מה יש לנהגי האוטובוסים, ראיתי שהם משתמשים גם כן באיזה ספריי.

אני מאמין שאם אגד משתמשים במוצר שכזה אז סביר להניח שהוא אחד הטובים.

Polo 2012

פורסם

אני משתמש כבר כמה שנים בתכשיר של Never Fog. עוזר. צריך לחדש את הציפוי בערך פעם בחודשיים או אחרי כל ניקוי שמשה עם חומרי ניקוי. לאותה חברה יש גם מוצר דוחה גשם - Rain Vision. גם מומלץ.

Spirit In The Dark

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...