Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בניגוד לשאר החברים, אולי מכיוון ולא ערכתי סקר רחב מספיק בין חברות שונות, דווקא חושוב שהמחיר הוגן.

במיוחד בהתחשב בעובדה שכלפני חודש וחצי הצעת המחיר שקבלתי מהחברה המדוברת עמדה על 1400 ש"ח + 300 ש"ח התקנה. אני חושב שהנחה של 400 ש"ח לכל רכב שהם כ23.5% הנחה זה דיל יפה. במיוחד כאשר הקיטים הסינים הזולים עולים כ900-1000 ש"ח והמחיר של ההתקנה כבר מגיע למחיר הנ"ל. ולפי הביקורות (גם בפורומים בחו"ל, כמה שאפשר לתרגם גרמנית בעזרת גוגל) מחמיאות מאוד.

לא יודע מי ניסה למכור לך קיט סיני באלף שקל אבל טוב שלא קנית כי ניסו לעבוד עליך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מרק, אני מסכים שבMK4 אני מסכים שזה לא ייראה אידיאלי עם הרפלקטור המקורי,

(למרות שאם יש רכב שהרפלקטור שלו מספיק איכותי כדי לשים קסנון בלי עדשה , אז זה הגולף-4.)

לכן אני מנסה לייבא מחו"ל את הבייבי בתמונה המצורפת. (מאוד יקר ודיי נדיר)

פנס מקורי של HELLA עם עדשה לקסנון... מה צריך יותר מזה?

אין בכלל מה להשוות לאנג'ל אייז סוג ז' שמוכרים בארץ ,בהם הטבעות מפסיקות לעבוד אחרי חודש חודשיים.

אגב, האופציה הזאת היא בעדיפות שניה אחרי פנס מקורי של R32 (תמונה מצורפת גם)

מותר לי לחלום, לא?

hella-xen.JPG

r32-xenon.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, תחסוך את הכסף לתרמוסטט מקורי :-)

בדיוק היום ראיתי גולף דור 4 עם פנסי קסנון שנראים כמשהו שלא שייך לרכב לצערי. ב-BMW הקסנון המקורי נראה אחלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק צר לי שאת הרושם אתה מקבל מהתקנות סוג ז', קסנון על כל רכב נראה מעולה אם ההתקנה והכיוון טובים ואיכותיים, ואם הגוון הוא בצבע נטרלי ויפה כמו 6K ולא מעל....

ואם ניקח את האספקט הבטיחותי של תאורה טובה יותר אין בכלל מה להשוות במיוחד למי שמבלה זמן רב בלילה על הכבישים, במיוחד כבישים חשוכים ונטולי תאורה,

אייל צדק פעמיים פה, עם הפנסים שהוא רוצה לייבא זה יראה מדהים, וגם הרפלקטור המקורי מסתדר יופי עם קסנון כל עוד מכוונים כמו שצריך

פורסם
ומאוד מסנוור את הנהגים הבאים ממול

יגאל

לא אם מכוונים כמו שצריך ועם פנסים יעודיים.

דווקא לי המחיר נראה אטרקטיבי.

אני לא מבין לאיזו הנחה ציפית, RS. חמישים אחוז?

מה זה, מבצע סוף העונה לקסנון?

בהנחה והמערכת איכותית ויש למי לפנות אם העסק מתקלקל, המחיר נראה לי מאוד הוגן.

פיליפס blue vision זה נחמד, אבל זה לא הדבר האמיתי. היו לי גם כאלו וגם עוד כמה סוגי נורות לפני הקסנון. אין מה להשוות.

אייל, הפנסים נראים מעולה! ברגע שתתקין, פרסם תמונות. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא אם מכוונים כמו שצריך ועם פנסים יעודיים.

דווקא לי המחיר נראה אטרקטיבי.

אני לא מבין לאיזו הנחה ציפית, RS. חמישים אחוז?

מה זה, מבצע סוף העונה לקסנון?

בהנחה והמערכת איכותית ויש למי לפנות אם העסק מתקלקל, המחיר נראה לי מאוד הוגן.

פיליפס blue vision זה נחמד, אבל זה לא הדבר האמיתי. היו לי גם כאלו וגם עוד כמה סוגי נורות לפני הקסנון. אין מה להשוות.

אייל, הפנסים נראים מעולה! ברגע שתתקין, פרסם תמונות. :)

מחזק בכל מילה!

גם לי היו BlueVision וגם CrystalVision, ואין מה להשוות בכלל לקסנון שנמצא היום.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מרק, גם אני לא הבנתי מה כל כך מיוחד בקסנון עד שקניתי את הקליאו שלי.

אייל, תדבוק בפנס המקורי של R32, מהמם וגם בר השגה. המינוס היחיד (לא שמישהו שם על זה בארץ או שזה באמת יעיל) הוא חוסר במתזי פנסים.

גלעד וטל, אצלי מותקנות כרגע שתי מנורות H7 של diamond vision בתור אור גבוה. אחרי שתנסו את הסוג הספציפי הזה, תסכימו איתי שאין צורך בהתקנת שום קסנון יותר.

Veni Vidi Vici

פורסם
לא יודע מי ניסה למכור לך קיט סיני באלף שקל אבל טוב שלא קנית כי ניסו לעבוד עליך.

לא ניסו למכור לי, אך שיטוט זריז בזאפ נותן פחות או יותר את טווח המחירים הנ"ל. גם אם המחירים בזאפ מופרזים ונניח שקיט סיני עולה 600 ש"ח + ~300 ש"ח התקנה, אני עדיין חושב שהתוספת של 400 ש"ח מצדיקה את זה. במיוחד לאור העובדה שיש למי לפנות ואחריות לשנתיים.

בכל אופן, הדיון הזה הוא לא בעניין נחיצות/איכות/הצורה שבא נראה הקסנון על רכב X. הדיון בא בעצם רק לתת את האפשרות לאנשים שרצו לרכוש את הקיט בת'רד שנסגר ע"י המנהלים בגלל פרסומות.

כל אחד פה ילד מספיק גדול ועובד מספיק קשה כדי להחליט על מה הוא רוצה "לבזבז" את כספו.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
גלעד וטל, אצלי מותקנות כרגע שתי מנורות H7 של diamond vision בתור אור גבוה. אחרי שתנסו את הסוג הספציפי הזה, תסכימו איתי שאין צורך בהתקנת שום קסנון יותר.

חדש: נראה לכם תחליף ראוי לקסנון?

Osram night breaker +90%

אוסרם מצהירים שהנורה 10% בהירה יותר מנורה רגילה אך לא מציינים כמה קלווין הנורה מפיצה.

פורסם

אוסרם מצהירים שהנורה 10% בהירה יותר מנורה רגילה אך לא מציינים כמה קלווין הנורה מפיצה.

הם גם לא מצהירים שאורך החיים שלהם הוא רק חצי מנורה רגילה...

פורסם

עם כבר משקיעים אז להשקיע עד הסוף...הגימור המושלם של קסנון זה הסט הנ"ל.

פנסי אנגל ועליהם קסנון זה נותן גימור מושלם לא מסנוור ומתשווה לBMW שלהם..

חשוב לציין שהקסנון לבד נראה פשוט וזול מה שממקד את האור זה האנגל אייז שהוא בעצם "בית" לקסנון..

אולי כדאי לבדוק הצאת מחיר לפנסי אנגל אכותיים וטובים...

ליאור.

פורסם
הם גם לא מצהירים שאורך החיים שלהם הוא רק חצי מנורה רגילה...

הם דווקא מצהירים שאורך החיים של המנורה דומה לנורות המתוגברות האחרות כמו COOL BLUE ו- 50%+

פורסם

נא לפנות אלי רק במייל!!

תיבת ההודעות מלאה!

לכל האחרונים שמעוניינים נא ליצור קשר לפני קביעת מועדי התקנה בדצבר

פורסם

התחלתי להתעניין אצל מכרים\בעלי חנויות בת"א שעוסקים בתחום הרכב ונאמר לי שעדיף

לחכות עם עניין הקסנון איזה חודש חודשיים עד שמשרד התחבורה שהחליט כבר "להתלבש"

על עניין הקסנון ובימים אלו עובד על תקנות שיסדירו מה מותר ומה אסור כולל המלצות עבודה

למשטרה לגבי אכיפת כלי רכב עם המערכות התאורה הנ"ל שלא יזכו לאישור.

המלצתי האישית, לחכות מה מתפתח ויקבע בעניין התקנות.

• תוכן חדש...