Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סחתיין נראה שהיה טוב, חבל שלא יצא לי להגיע לשתי המפגשים האחרונים (בצפון ולנוכחי),

מקווה מאד להגיע למפגש הבא.

יחיאל, בתמונות נראה שאתה ממנגל קבבים והמבורגרים של "טירת צבי" מה נהיה ?

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לכולם

נהנתי מאוד במפגש...שמחתי לעזור קצת עד כמה שיכלתי, לראות אנשים חדשים ואת האנשים "הישנים".

אני די שמח שהפעם המערכת שלי לא היתה פעילה, עקב שדרוג, כי יצא לי סוף סוף לשמוע מערכות אחרות ולעזור לאנשים, במקום

להשמיע את המערכת נונ-סטופ....:-)

תודה במיוחד ליחיאל וליטל שדאגו לכל נושא האוכל - חשוב ביותר....

אני חושב שצריך לעשות יותר מפגשים בהפרשי זמן קצרים יותר...(כל עוד מזג האוויר יאפשר לנו בחורף8))

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אז הנה המנגל המהולל ששירת את כולנו נאמנה.

הבניות במונדיאו שעכשיו נראות בזוית נכונה (התמונות הקודמות לא החמיאו להן.)

IMG_3571 (Large).JPG

IMG_3566 (Large).JPG

IMG_3531 (Large).JPG

IMG_3563 (Large).JPG

IMG_3562 (Large).JPG

IMG_3561 (Large).JPG

פורסם
תודה רבה לכולם

נהנתי מאוד במפגש...שמחתי לעזור קצת עד כמה שיכלתי, לראות אנשים חדשים ואת האנשים "הישנים".

אני די שמח שהפעם המערכת שלי לא היתה פעילה, עקב שדרוג, כי יצא לי סוף סוף לשמוע מערכות אחרות ולעזור לאנשים, במקום

להשמיע את המערכת נונ-סטופ....:-)

תודה במיוחד ליחיאל וליטל שדאגו לכל נושא האוכל - חשוב ביותר....

אני חושב שצריך לעשות יותר מפגשים בהפרשי זמן קצרים יותר...(כל עוד מזג האוויר יאפשר לנו בחורף8))

ליאון? הייתה במפגש? איך לא ראיתי אותך??

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

נראה כאילו היה אחלה =)

שני הסאבים בתוך התיבה המשולשת עובדים יפה ? כי הם נראים יפה מאוד =)

אלי יכול להיות שהכלב שלך מפורסם יותר ממך ? איפה אתה בתמונות ? אני רואה רק אותו מככב עם עוד בחורה =)

לבחור עם הIDMAX כמה השקעת על כל המערכת ללא התקנה +רדיו דיסק ? סתם מעניין אותי כי עכשיו אני בונה לרכב שלי משהו כזה .

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

חייב להגיב פה על משהו

"בולי, מכיוון שלא הייתי במפגש שהיה בעפולה שמעתי אתמול את המערכת שלך לראשונה. המערכת נשמעת טוב מאוד. אני מאוד שמח שזכית במקום הראשון בקטגוריית ה - SQ כאשר המגבר שמפעיל את המערכת שלך הוא ה - JBL GTO75.4 שכמה מחבריי הפורום הזה השמיצו אותו וטענו שהוא מעוות."

המגבר הזה הוא מגבר שמעוות בעוצמה גדולה, לזכיה אין שום קשר לנושא, עד כמה שהבנתי נבחנו שם מאפיינים של במה ואיזון צלילים, לא נבחנה נאמנות למקור או "צליל נקי"

לא צריך לקחת את המגבר לדברים שהוא לא ובטח ובטח לא כמשהו שקשור למושג כמו SQ

בעוצמה גבוהה המגבר הזה פשוט לא טוב

פורסם

לבחור עם הIDMAX כמה השקעת על כל המערכת ללא התקנה +רדיו דיסק ? סתם מעניין אותי כי עכשיו אני בונה לרכב שלי משהו כזה .

אתה מדבר על הרכב שלי ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם יש לך את מה שבתמונה בצד אז לא .

אם אתה זה מהתמונה הזאת : http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=101298&d=1196019018

אז כן

וגם לכללי כמה עלה לך כל העניין הזה עם ה IDMAX אצלך ברכב ? לא כולל התקנה חיווט כו'ו +וגם לא כולל רדיו דיסק .:o

לילה טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...