Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש מצויין, מזג האוויר מעולה ואווירה טובה. נהנתי :-)

אגב, במפגש העברתי למישהו את המערכת ל BI AMPING (שינוי מדהים), אני לא זוכר את שמו, אבל אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לפנות אליי גם בפרטי

תודה רבה על העזרה :mm_yeah:

השינוי באמת מדהים, הוופר התחיל לבעוט כמו שצריך והבמה מורכזה. עכשיו נותר רק לגרום לפלסטיקים להפסיק להרעיש :lol:

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליטל הגעת הביתה?

אני וליטל היינו אחרונים. (הלכנו ב 9 )

היה ממש כיף. יש שיפור ניכר באנשים. ובכמות.

היה כיף להכר המון אנשים. אבל חבר שאין את האפשרות להכיר בין האיש והכינוי.

אני מציע לעשות שרשור של תמונות. שתהיה תמונה של האיש. + השם הפרטי. שיהיה אפשרות לעשות קישורים למפגשים.

שלו היה ממש כיף לראות אותך אחרי כל כך הרבה זמן.

יחיאל כרגיל.

איתמר על האירגון. (אבל היה חסר בסוף פיתות. :)

ולדעתי לראות את הפנים של אנה (החברה של בולי. תומר) כאשר הבס הגיע. והיא קפצה. היה ממש כיף.

ולכולם שביקרו אצלי ברכב. שמחתי לארך אותכם. אבל פעם הבאה אני מתכנן לשם קופה. וכל מי שנכנס תורם משהוא למאמץ המערכתי. (:

לילה טוב.

אגב משהוא יודע איך אני מעלה תמונה מהפלאפון?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן אני בבית :-) תודה על הדאגה

תודה לכל מי שטרח, עמל, וכיבד אותנו בנוכחותו.

אחד המפגשים המוצלחים שהיו לאחרונה כן יירבו.

שמחתי להכיר פנים חדשות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לילה טוב לכל חברי הפורום שהגיעו למפגש!

היה מפגש נורא איכותי וסבבה חברה טובים ומביני עיניין

יצאתי מפ"ת בייחד אם AC/DC=מיכאל היה נחמד להכיר את כל החברה ליאון על הסיוע בכיוון המערכת

אלי על הסיוע במתן עזרה ובחירה של רכיבים בעתיד ודעתך בכלל

רומן על ההתמצאות שלך ועל ההכירות בכלל

אתגר שהגיע לשמוע את האקליפס שלי מקווה שתהנה בשלך בעתיד גם

יחיאל וליטל באמת תודה עמדו ועמלו כל היום על המנגל ובכלל גם ואדים על ההכנות ועוד ועוד הרבה שהגיעו והיה אחלה באמת!

שוב נוסיף נחמד שככה משתפים ופותחים תרכב לכל אחד ואחד מהחברים לשמוע להתרשם להתנסות ולנסות זה מצויין ומקווה לעוד ועוד מפגשים בעתיד אם יותר חברים ורכבים שיהיה מה לשמוע

(חבל שלאון ורומן בבניה ולא היה אפשר לשמוע את המערכות שלהם)

סה"כ שבוע טוב והמשך שבוע מצויין!

אדם-הגולפנית (הבחור אם היונדאי גטס)

נ.ב

ליטל ואיתמר נשאר המון בירות וסכו"ם חד פעמי אצלי בצידנית ממתין למפגש הבא!

:roll:

פורסם

כן כן היה נחמד למדתי המון עכשוו אני יודיע שאני S.P.L.NEK שמעתי איזה 5 מערכות כל אחת מדהימה ושונה מהאחרת..

התפעלתי המון רציתי כזה וכזה וגם כזה..

מקווה החודש לסיים לאסוף את הרכיבים:roll: נראה מה ייצא ומשם נשפר..

מבטיח עוד להפתיע..

שברולט קאווליר קופה..

פורסם

מאד נהנתי מהמפגש, קיבלתי פידבקים משמעותיים על המערכת שלי שלוו בהדגמות ממערכות אחרות לאיך הדברים יכולים להישמע ואני מקווה באמצעות זה לשפר. אז בעניין הזה תודה למי שעזר לי, במיוחד אדי ולאון איתמר ויחיאל.

פורסם

אז כן היה מפגש מאוד מהנה!

חבל שבמפגשי על האש אנשים עסוקים יותר מדיי באוכל ומתוך 40 רכבים רק 3 זוכרים שהם באו להראות את הרכבים/רכיבים שלהם.

כל הכבוד ליחיאל על ההתמדה על המנגל! חבל שלא טעמתי כלום והיו לי בחילות כל היום.. ואנשים ראו איך זה נגמר בסופו של דבר.

בולי: יש לך מערכת מכוונת להפליא! אני חייב לשמוע אותה עוד קצת.

עופר דותן: מצטער שגרמתי לך לפתוח את הרכב ראיתי ששעתיים לאחר מכן עדיין היה תור לשמוע את מוצרי ה- ID שלך!

סה"כ נהנתי מאוד! מקווה שבמפגש הבא אולי יהיה לי משהו לשמוע כבר~!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

עופר דותן: מצטער שגרמתי לך לפתוח את הרכב ראיתי ששעתיים לאחר מכן עדיין היה תור לשמוע את מוצרי ה- ID שלך!

אין לך מה להצטער .. להיפך ..

זה בעצם מהות המפגש ואני שמח שיצא לאנשים לשמוע מוצרים שונים ושמחתי לקבל פידבקים על המערכת שלי ..

השתדלתי מאוד להשמיע לכל מי שביקש .. אם לא הספקתי להשמיע לכולם אני מתנצל מראש ומקווה שזה יצא פעם הבאה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

היה מפגש מוצלח מאוד.

תודות למנהלים איתמר עופר ואיציק על האירגון והנוכחות. (דני היית חסר - אבל היית בליבנו)

תודות לליטל ויחיאל על אירגון האוכל.

שמעתי אתמול מערכות ב - 2 רכבים.

המערכת הראשונה ששמעתי אתמול הייתה של עופר, היא מערכת מ ד ה י מ ה כשיצאתי מהרכב של עופר הבנתי שבתקופה הקרובה החור בכיס יגדל בצורה משמעותית :shock:. עופר, מה ההתנגדות של כל סליל בסאב שלך?

בולי, מכיוון שלא הייתי במפגש שהיה בעפולה שמעתי אתמול את המערכת שלך לראשונה. המערכת נשמעת טוב מאוד. אני מאוד שמח שזכית במקום הראשון בקטגוריית ה - SQ כאשר המגבר שמפעיל את המערכת שלך הוא ה - JBL GTO75.4 שכמה מחבריי הפורום הזה השמיצו אותו וטענו שהוא מעוות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מפגש מעולה, מאוד נהניתי לראות את כל החברים וגם כמה מן העבר שקפצו לבקר.

עד לפעם הבאה.

איציק.

פורסם

המערכת הראשונה ששמעתי אתמול הייתה של עופר, היא מערכת מ ד ה י מ ה כשיצאתי מהרכב של עופר הבנתי שבתקופה הקרובה החור בכיס יגדל בצורה משמעותית :shock:. עופר, מה ההתנגדות של כל סליל בסאב שלך?

הסאב אצלי הוא 2 סלילים של 2 אוהם. הוא עובד אצלי ב 4 אוהם מגישור של הדואל מונו.

בולי - תומר - איתך שמענו את הקטע של תופים המהיר ?

איך קוראים למתופף הזה ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, אני שמח לדעת שגם אתה נהנת ממשהו במהלך הסשיין השמעה שלי ;)

המתופף הוא מייק פורטנוי - Mike Portnoy

המתופף האגדי של דרים ת'יאטר. קשה למצוא הופעות יחיד שלו, אבל קיימות אם תחפש מספיק.

בעיקר הרבה מהסולואים שלו הן מתוך הופעות של דרים.

http://www.mikeportnoy.com

http://www.dreamtheater.net

היה באמת מפגש נהדר, אחלה אוכל, תודה לליטל ויחיאל על האוכל המעולה.

מקווה שלאט לאט אני אוכל לקשר יותר ויותר שמות לפרצופים.

כל פעם מחדש אני שמח לראות את האנשים מאחוריי הכינויים.

לאט לאט אני אכיר את כולכם.. :)

אוטוטו תמונות מהמפגש... כבר מתחיל להעלות..

• תוכן חדש...