Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בה"ד 20 - איך אני יוצא משם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן ההמתנה לקורס אתה בבית? או שקוראים לך לחכות בבה"ד 20 עד שהקורס יתחיל?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני רוצה להיות בבסיס עם בנות.... זה חשוב לי.

ושנית כל,איך המקצוע עצמו?

העבודה קשה?

האם זה תרם לך משו?

האם ניתן לחתום בקצונה משם?

קבע?

כל פרט שאתה יכול להוסיף יעזור לי :wink:

אין יותר מידי בנות בגדוד, אבל חימוש רכב שייך למפקדה, כך שלאלו שיהיו שם, אתה תהיה יחסית קרוב (אבל רובן בשלישות/קשר/תחזוקה).

המקצוע עצמו, במידה ואתה מתעניין ברכב, סה"כ מעניין, כאשר העבודה בגדוד הינה בדרג א' בעיקר, משמע שלא תחליף/תשפץ גירים, מנועים ותיבות העברה, תיבות הגה וכו' (מכלולי שליטה) - לדעתי כל ההתעסקות בחלקים הללו מאוד מונוטוניות אגב - אין מקום לאילתורים, רק לפרק, להרכיב וזהו.

הרבה טיפולים הינם טיפולי 10K - החלפת שמנים וכו' אבל גם הרבה "קוסמטיקה"(זה החלק הנחמד יחסית): החלפת גלי הנע, פגושים, קפיצים וכל דבר אחר שאינו כולל מערכות שליטה (שגם אותן אולי יצא לך לפרק ולהרכיב, אבל במקרים מאוד יוצאי דופן) כמו כן חלקי פנים הרכב (אני למדתי חשמל רכב בצורה בסיסית, על הדרך).

לגבי קצונה וקבע - ניתן לצאת לקצונה לאחר שירות של 10 חודשים בערך וקבע תלוי בתקנים.

העבודה, לטעמי ולטעם רבים הינה הכי קשה במפקדה, אבל נראה לי שגם הכי מעניינת וגם כמובן בין היחידות שיתרמו לך בהמשך החיים.

לי אישית זה נתן את הכיוון של הלימודים שלי - הנדסת מכונות ועד כה אני שלם עם ההחלטה הזו.

פורסם

דרג ב',זה החלפת גירים וכאלה.

אחי גויס לבה"ד 20 אחרי עריקות של 90 יום,קיבל 30 יום כלא,העבירו אותו לפיקוד העורף ברמלה,מ 9 -14,אישור עבודה ובלי תורנות ושבתות.

אז האופציה הכי נכונה לצאת משם,עריקות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...