Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוז מצת...

shali15
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבית של המצת לא עובד לי ואני לא יכול לשאוב תרכב אם מישהו יוכל להגיד לי איפה נמצא הפיוז אני ישמח...

יונדאי אקסנט 98'.

תודה!

פורסם

בספר רכב לא מצויין לך איזה מבין הפיוזים שייך למצת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז תאתר את קופסת הפיוזים ותבדוק אחד אחד (מי יודע? אולי תמצא עוד כמה שרופים).

בד"כ המצת יושב על אותו פיוז של תאורה פנימית או רדיו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני מבין שאתה ירוק לגמרי (טירון), לכן אצרף תמונה.

בתמונה ראה פיוזים לא שרופים. על הפיוז השקוף הקפתי בעיגול אדום פיסת מתכת , המגשרת בין שני הדקי הפיוז. אם פיוז הוא שרוף אתה תראה שהפיסה הזו מנותקת ומותכת.

יש פיוזים שנראים מעט שונה, אבל בכולם העיקרון דומה.

1.jpg

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קודם כל, אני מקווה, שאתה בודק, כשמפתח ההתנעה בסוויטש, והסוויטש פתוח.

ברוב המכוניות מצת סיגריות מחובר דרך הסוויטש, וכשהרכב כבוי אין מתח בשקע מצת.

שנית, אין פיוז נפרד למצת, הוא משותף עם צרכנים אחרים, כמו תאורה פנימית, רדיו, ודברים אחרים. לכל יצרן יש את הסידור שלו.

אם הכל ברכב עובד, חוץ מהמצת, הבעייה כנראה לא בפיוז.

פורסם

לא בכל הרכבים זה ככה יש רכבים שיש פיוז בניפרד למצת סיגריות.(ברכב שלך אני לא יודע אם הוא משותף או בניפרד.)

פתח את המיכסה של הפיוזים וכתוב עליו איזה פיוז שייך למצת ואיפה הוא נימצאץ

פורסם

ארז תודה גבר .. עכשיו הבית של המצת עובד לי אבל זה בגלל שהחלפתי מפיוז שכתוב עליו 10 לפיוז שכתוב עליו 30(הפיוז של ה10 באמת היה שרוף) ... האם זה בסדר?

פורסם

לא, זה לא בסדר. אם אין לך ספר רכב, אתה לא תוכל לדעת, איזה פיוז צריך להיות שם במקור. אולי במקרה על מכסה קופסת הפיוזים מצויינים גם הערכים שלהם ?

הסבר על קצה המזלג - פיוז בערך קטן מידי ישרף ללא סיבה.

פיוז בערך גדול מידי לא ישרף, כשצריך, והמעגל החשמלי, שהוא מגן עליו, ישרף קודם.

בתור התחלה תרכיב שם פיוז 10 אמפר, ותראה, אם הוא לא נשרף.

פורסם

שקוףז זה 25 אמפר

צהוב - 20

כחול -15

ירוק- 30

אדום-10

כתום-5

חום-1

וואלה , אני זוכר את זה בע"פ , אז למה קשה לי לזכור ערכי נגדים לפי צבעים בע"פ? :?

פורסם
הפיוז הוא כמו בתמונה המצורפת וצבע שקוף, מה אומר צבע שקוף?

שקוף זה 25 אמפר

אז הערך של הפיוז של המצית צריך להיות 20A

הא ?

ואתה מדבר על הרכב שלך או על יונדאי אקסנט 98 ?

• תוכן חדש...