Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדבריות אלסקה אתה מתכוון אולי, קור אימים.

לא קר בכלל, אני עם חולצה קצרה.

אולי אתה עייף.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

גם ברחובות חוץ מעננים לא קיבלנו זיפט - טוב לא איכפת לי - שבוע הבא גם ככה פחחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתמול לפני הצהריים הרכב של אבא שלי חטף ברד בגודל כדורי פינג פונג באיזור שפיים-געש.

יש למישהו שרשור טוב מהעבר המייעץ איך נוהגים מבחינה ביטוחית ,ודרכים מומלצות לתיקון הנזק ?

ביצעתי חיפוש ולא העליתי יותר מדי בחכתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עזבו אתכם, ברד זה פאסה...

בואו לב"ש תראו שיחים בגודל של חיפושית (הרכב...) "מטיילים" על הכביש עם הרוח, ממש כמו במערב הפרוע...

היום שיח כזה כמעט הוריד לי את הרכב הצבאי, נסעתי באיזור חוצות להב בב"ש על כ100 קמ"ש, ואז אני קולט שיח בגודל של חצי מהרכב שלי מתקרב במהירות מצד שמאל, איכשהו הצלחתי לבלום בחוזקה ולסטות טיפה ימין, ובסוף הוא רק פגע במראה השמאלית (יש לציין כי מעוצמת המכה, המראה פשוט נסגרה :shock:)...

פורסם
בשביל לתאר מידת גודל של כדור מספיק רק את הרדיוס... זו לא מלבן :roll:

יופי חכם, אבל זה שמדדתי ישב על הריצפה ונמס בצד אחד יותר וכך הוא לא היה עגול.

איך אני? מספיק מתחכם בשבילך? :screwy:

פורסם
עזבו אתכם, ברד זה פאסה...

בואו לב"ש תראו שיחים בגודל של חיפושית (הרכב...) "מטיילים" על הכביש עם הרוח, ממש כמו במערב הפרוע...

היום שיח כזה כמעט הוריד לי את הרכב הצבאי, נסעתי באיזור חוצות להב בב"ש על כ100 קמ"ש, ואז אני קולט שיח בגודל של חצי מהרכב שלי מתקרב במהירות מצד שמאל, איכשהו הצלחתי לבלום בחוזקה ולסטות טיפה ימין, ובסוף הוא רק פגע במראה השמאלית (יש לציין כי מעוצמת המכה, המראה פשוט נסגרה :shock:)...

סירה קוצנית היא לא כזו כבדה, אחרת היא לא הייתה יכולה להתגלגל ככה. דרוס אותה בלי חשש מעיכה, מקסימום שריטות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ארז על קוטר ממוצע שמעת? :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתמול לפני הצהריים הרכב של אבא שלי חטף ברד בגודל כדורי פינג פונג באיזור שפיים-געש.

יש למישהו שרשור טוב מהעבר המייעץ איך נוהגים מבחינה ביטוחית ,ודרכים מומלצות לתיקון הנזק ?

ביצעתי חיפוש ולא העליתי יותר מדי בחכתי.

אני זוכר שבשנת 1997, היה ברד עצבני בב"ש.

ואכן, חלונות ושמשות נפגעו, וגם גגות של מכוניות.

אייל, מה קרה לרכב של אביך?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...