Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתקפים ומצבי רוח!

זה קורה בכל שעות היום, ולרוב כאשר הרכב בעמידה (בנסיעה זה לא קורה)

למישהו יש אולי רעיון?

אני משאר שזה חיווט לא טוב של מינוס..

:shock:

תודה, אדם.

פורסם

כשאתה אומר מערכת נכבת האם אתה מתכוון לרדיו דיסק? מגברים? איזה חברה?

מתי התקנת אותה והאם זה היה מההתחלה או שזו תופעה חדשה?

כמו כן נסה לשים לב אם אתה שם לב לעוד אילו שינויים כאשר אתה נעמד כמו עוצמת האורות הקדמיים, אורות בלוח המחוונים וכו' ואם זה משתנה כאשר אתה לוחץ על הגז (נסה גם לבדוק אם יש שינוי כשאתה נותן גז בניוטרל ואם המערכת לא נכבת במצב הזה)

פורסם
כשאתה אומר מערכת נכבת האם אתה מתכוון לרדיו דיסק? מגברים? איזה חברה?

מתי התקנת אותה והאם זה היה מההתחלה או שזו תופעה חדשה?

כמו כן נסה לשים לב אם אתה שם לב לעוד אילו שינויים כאשר אתה נעמד כמו עוצמת האורות הקדמיים, אורות בלוח המחוונים וכו' ואם זה משתנה כאשר אתה לוחץ על הגז (נסה גם לבדוק אם יש שינוי כשאתה נותן גז בניוטרל ואם המערכת לא נכבת במצב הזה)

רדיו דיסק + 4 רמקולים (מגנט ופיוניר)

התקנתי אותה ממזמן ורק לאחרונה החלה התופעה.

לא שמתי לב אם עוצמת האורות משתנים אבל אני חושש שכן.

(שמתי זוג פנסים חדשים - שונים מאלה שהיו).

חוץ מזה שנורת המצבר דולקת כל פעם בהתנעה..

תודה.

פורסם

מה שאתה מתאר לא נראה לי כל כך בתחום של אודיו אלא יותר בתחום של בעיות חשמל פרופר.

זה נשמע כאילו המתח נופל כאשר אתה עומד ויורד למתח כזה שבו הHU לא יכול לעבוד ולכן נכבה. הבעיה יכולה להיות או במצבר גמור או שילוב של מצבר גמור ואלטרנטור גמור שפשוט לא עובד טוב בסל"ד נמוך.

אני חושב שאין מנוס מלגשת לחשמלאי שיבדוק את המצב.

פורסם
מה שאתה מתאר לא נראה לי כל כך בתחום של אודיו אלא יותר בתחום של בעיות חשמל פרופר.

זה נשמע כאילו המתח נופל כאשר אתה עומד ויורד למתח כזה שבו הHU לא יכול לעבוד ולכן נכבה. הבעיה יכולה להיות או במצבר גמור או שילוב של מצבר גמור ואלטרנטור גמור שפשוט לא עובד טוב בסל"ד נמוך.

אני חושב שאין מנוס מלגשת לחשמלאי שיבדוק את המצב.

תודה לך אייל.

:D

פורסם
אין על מה (באמת אין כי לצערי לא יכולתי לעזור :( ) בכל מקרה תעדכן אותנו מה הייתה הבעיה ואיך היא נפתרה (בתקווה שתפתר :) )

אחלה! מחר בבוקר אני אנסה לעבור אצל החשמלאי לבדוק את העניין, חוץ מזה שיש נוזל ליד ה + של המצבר שמאוד מציק לי ועוד איזה בעיה עם איתות ימין.

אני אעדכן.

• תוכן חדש...