Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לעדכן שרכשתי מצבר ורטה שחור 56 א"ש ב520 ש"ח עם אחריות ל21 חודש. נאמר לי שהאחריות מתחילה מתחילת השנה ל20 חודש + חודש דצמבר. קרי 21 חודשי אחריות :)

מדובר בפיג'ו 205, שנת 94. חשוב לציין שהורטה מחליף מצבר של וולטה שהחזיק 5.5 שנים, כמעט. מכובד לכל הדעות :) מקווה שהנוכחי יחזיק לא פחות.

הוצע לי מצבר וולטה ב450 ש"ח, מצבר שנפ ב500 ש"ח ומצבר ורטה ב400 ש"ח כולם 52 א"ש וכולם עם אחריות לשנה אחת. העדפתי ראש שקט לתקופה ארוכה יותר.

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי השאלות שלי למעלה: אשתף במידע שנאסף בינתיים -

באוטודיפו אין מצברי קטנועים.

באיציק מצברים וורטא 7A נמכר ב380 (אגב בייקר בצלנוב ביקש על אותו מצבר 450, והתעקש שהוא הכי זול בשוק!)

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

משתף במידע:

חיפשתי מצבר 65A. מצאתי טווח מחירים רחב כולל מחירים שגירדו את האלף מלמטה.

לצערי, תואמי VARTA, כלומר SPARK PowerUp StartUp שעל רכישתם באוטודיפו המלצתי בעבר, כבר לא הציגו מחיר אטרקטיבי (אא"ט, כ-750 ש"ח + אחריות לשנה).

מחירי אטרקטיבי מצאתי אצל הפרסי:65A ב450 ש"ח לשנפ + אחריות שנה.

בסופו של דבר קניתי מגהוואט 70A + אחריות שנה בחנות מקרית במסגר תמורת 450 ש"ח. העדפתי ללכת על יותר אמפר ופחות מותג, באותו מחיר. מקווה שהבחירה נכונה. מי שירצה הכוונה מדוייקת לחנות - בה"פ.

פורסם

SPARK מצבר מעולה !!!

בקרוב יהיה לי את המצבר 5 שנים ללא שום בעיות והמחיר שקניתי אותו באוטו דיפו היה מצחיק.

עם שנפ תמיד הגעתי לאיזור ה- 3 שנים.

פורסם

אצלי ספרק החזיק בדיוק 4 שנים אחרי נקנה במחיר מצחיק באוטודיפו והווה עסקה מצויינת מבחינתי. לצערי, המחיר שלו / של תואם כבר לא זול באוטודיפו, ויצא לי הרבה יותר משתלם לקנות כפי שרשמתי למעלה.

• ספונסר פורום
פורסם

מותג מגהוואט הינו של חברת לירז - בעבר יובא מטורקיה ומאיטליה בעיקר כיום מיובא מקוריאה (לרוב מכסה כחול) או מבולגריה קופסה שחורה למיטב ידיעתי רוב מצברי FIAM שמיובאים על ידי לירז מאיטליה נמכרים תחת מותג FIAM.

מותג SPARK הינו של טלרון - בעבר הרחוק יוצר בספרד על ידי (TUDOR (EXIDE, החברה השניה בגודלה אחרי VARTA, לאחר מכן על ידי TAB מסלובניה וכיום משווק כמו כל מצברי טלרון על בסיס מצבר VARTA.

הניסיון הטוב שצויין מעלה הינו כנראה מTAB.

נכון להיום אין באוטודיפו מצברים של טלרון (או מצברים תוצרת VARTA)

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
מותג מגהוואט הינו של חברת לירז - בעבר יובא מטורקיה ומאיטליה בעיקר כיום מיובא מקוריאה (לרוב מכסה כחול) או מבולגריה קופסה שחורה למיטב ידיעתי רוב מצברי FIAM שמיובאים על ידי לירז מאיטליה נמכרים תחת מותג FIAM.

מותג SPARK הינו של טלרון - בעבר הרחוק יוצר בספרד על ידי (TUDOR (EXIDE, החברה השניה בגודלה אחרי VARTA, לאחר מכן על ידי TAB מסלובניה וכיום משווק כמו כל מצברי טלרון על בסיס מצבר VARTA.

הניסיון הטוב שצויין מעלה הינו כנראה מTAB.

נכון להיום אין באוטודיפו מצברים של טלרון (או מצברים תוצרת VARTA)

יש לי מצבר "מגהוואט" כתוב עליו שהוא מיוצר ב FIAMM איטליה

• ספונסר פורום
פורסם

בעבר, לפני יותר משנה זה היה שכיח יותר, היום הרבה פחות.

איני יכול להתיחס למשמעויות הטכניות והמסחריות באופן אוביקטיבי

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לגבי מחירי מצברים.

הפנו אותי למוסך המרובע בנס ציונה.

מצברי VERTA נמכרים שם ללא הבדל משמעותי במחירי הספקים של 46-60 אמפר בערך 400 ש"ח לשנה או 500 ש"ח ל20 חודש.

נראה איך השרות ונדווח...8)

Honda CRV 2009

Mazda 2 2010

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
לגבי מחירי מצברים.

הפנו אותי למוסך המרובע בנס ציונה.

מצברי VERTA נמכרים שם ללא הבדל משמעותי במחירי הספקים של 46-60 אמפר בערך 400 ש"ח לשנה או 500 ש"ח ל20 חודש.

נראה איך השרות ונדווח...8)

ומקורותינו מנס ציונה מדווחים ש..

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום נכנסתי במקרה לחנות חלפים "אורן חלפים" בשמוטקין 11 בראשון.

אז קודם כל השירות שלהם אחלה וקניתי במחירים זולים ביותר צינור דלק לקרבורטור ופילטר דלק (שקלים בודדים כל אחד).

מי קירור פשוטים שמיובאים על ידי לירז עולים 20 ש"ח ל 5 ליטר.

ולנושא השרשור, יש להם מצברי VOLTA מכל הסוגים עם שנה אחריות במחיר של 50% הנחה ממחירון וולטה, שזה יוצא בערך 390 ש"ח למצבר 55 אמפר כמו באלפא שלי או בפיאטים. מחיר טוב בהחלט לדעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז קודם כל השירות שלהם אחלה וקניתי במחירים זולים ביותר צינור דלק לקרבורטור ופילטר דלק (שקלים בודדים כל אחד).

ולנושא השרשור, יש להם מצברי VOLTA מכל הסוגים עם שנה אחריות במחיר של 50% הנחה ממחירון וולטה, שזה יוצא בערך 390 ש"ח למצבר 55 אמפר כמו באלפא שלי או בפיאטים. מחיר טוב בהחלט לדעתי.

תודה על העדכון .מתחת לאף שלי ולא ידעתי.

בברכה

מוטי

פורסם

לא מגיע לרמה שלמצברי TOPLA מסלובניה שעולה כמעט חצי מחיר

• תוכן חדש...