Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצברי עופרת חומצה אטומים עם מכסה בצבע צהוב של חברת אופטימה מתאימים גם להתנעה וגם לפריקה עמוקה.

מתח טעינה הדרוש כאשר המצבר מותקן ברכב הינו 13.3-15.

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, מצבר 60A ברכבי שבק חיים.

חיפשתי באינטרנט, מצאתי את חברת "בוסטר מצברים", מאלעד.

הבטיח בטלפון מצבר של ורטא 60A במחיר של 399 שח, עם 12 חודשי אחריות

אפשר בתוספת 30 שח לקבל 18 חודשי אחריות

מכיוון שזה באזור עבודתי נסעתי אליו, ושם גיליתי כי מדובר במעיין "מאעכר" חרדי, שפתח במקלט הבית מעיין חשמליה פיראטית קטנה, ומוכר מצברים ספק חדשים ספק משומשים.

מה שהרגיז אותי, היא העובדה שהוא לא טרח לציין בטלפון, שמצבר "ורטא" הוא בעצם "סטרט אפ" או משהו כזה.

אני יודע שאלו חברות זהות, וזה אותו המצבר, אבל להגיד ורטא, ולמכור סטרט אפ, זה כבר לא לומר את האמת.

לפי אתר האינטרנט שלו מדובר בחברה רצינית יותר ממה שמתגלה בפועל, מקלט בתוך בניין מגורים.

כמובן שויתרתי על התענוג, בעיקר מתוך עיקרון.

בסופו של דבר קניתי מצבר מגאוואט מלירז מצברים.

לידיעתם

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

ברכב שלי התקנתי מצבר לפני שנה 60a של וולטא, לפני חודש הוא נפרק פריקה מלאה, כמובן שהתנעתי את האוטו עם כבלים, אבל אז ראיתי שהוא מניע קשה, הרבה זמן על הסרטר, אז שאלתי מכונאי והוא אמר לי לבדוק את המים במצבר. בדקתי את המים וראיתי שקצת חסר, אז הוספתי. ככל הנראה מילאתי יותר מידי, וקצת נזל. מה שקורה עכשיו שנוצרה הרבה קורוזיה סביב הצמה של המינוס, וגם בחלק המתכת שמחזיק את המצבר לרכב, הכל מתמלא קורוזיה לבנה מתקלפת.

מה שרציתי לשאול, מה זה הדבר הזה, האם זה מזיק למצבר? אפשר לרוקן קצת מהמים במצבר או שאי אפשר? כמה מיםן באמת צריך למלאות?

אציין שעכשיו הרכב מניע בנגיעה, בלי מאמץ.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

לגבי הקורוזיה: תרתיח קומקום מלא מים, רד עם זה לרכב ושפוך על השכבה הלבנה. זה יוריד אותה. שים לב שאתה לא מרטיב את כל המצבר ולא מקצר בין 2 ההדקים. (וגם אם כן, פשוט נגב את המים עם סמרטוט).

לגבי ריקון מים, נראה לי שניתן ע"י מזרק או שיטה דומה, או ע"י החדרת קצה של סמרטוט נקי שימשוך את המים למעלה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לגבי קניית מצבר חדש - חוזר על המלצתי המבוססת על נסיון של שנים, על סקר שוק מקיף ועל הסברים שסיפק פה החבר VARTA:

גשו לאוטודיפו קנו את המצבר הזול ביותר התואם וורטה (יש כמה כאלה, סטרטאפ ועוד, עשו חיפוש למעלה) וסעו הביתה בשלום אחרי שחסכתם זמן וכסף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קניתי עכשיו מצבר StartUp ורציתי לדעת לאיזה סדרה של ה Varta הוא מקביל, לפני כן היה לי Varta מהסדרה הכחולה שהחזיק 3 שנים.

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

• ספונסר פורום
פורסם
קניתי עכשיו מצבר StartUp ורציתי לדעת לאיזה סדרה של ה Varta הוא מקביל, לפני כן היה לי Varta מהסדרה הכחולה שהחזיק 3 שנים.

כפי שכתבתי מספר רב של פעמים בפורום וגם בשרשור זה

ההבדל היחיד בין הסדרות הוא רק בצבע של המכסה - הטכנולוגיה זהה לחלוטין

לאחר שבחרת מצבר שמיוצר בVARTA - מה שחשוב זה זרם ההתנעה והקיבול של המצבר, צבע המכסה משמש רק להפרדת מחירים בארופה ואינו רלוונטי בארץ

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
לגבי הקורוזיה: תרתיח קומקום מלא מים, רד עם זה לרכב ושפוך על השכבה הלבנה. זה יוריד אותה. שים לב שאתה לא מרטיב את כל המצבר ולא מקצר בין 2 ההדקים. (וגם אם כן, פשוט נגב את המים עם סמרטוט).

לגבי ריקון מים, נראה לי שניתן ע"י מזרק או שיטה דומה, או ע"י החדרת קצה של סמרטוט נקי שימשוך את המים למעלה.

הקפיצו אז רק עכשיו שמתי לב שהגבת לי.

תודה בכל אופן.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

מצברים זולים וטובים תוכל לקנות במצברי איכות שנמצאים ברחוב חלוצי התעשיה בקריות איפה שרמי לוי נמצא

נוסעים בכביש לכיוון הים עד שמצד שמאל תראה רחבה גדולה שיש שם מועדון בשם "המעבדה" תיכנס עד הסוף ותראה את החנות.

יש להם כל מיני מצברים במחיר שפוי

קניתי משם לדייהו שהייתה לי החזיק עד שמכרתי את האוטו( 3 שנים אצלי, כנראה שעדין הוא עובד )

ולפני חודשיים קניתי לדייהטסו מצשם מצבר MEGAWATT ב300 ש"ח עם שנה אחריות

יש שם גם חשמלייה לרכב

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש מצבר לקטנוע דיוק 125, (לא זוכר את הAH המדוייק כרגע).

1. האם קיימים בנישה זו מצברים תואמי VARTA, כלומר SPARK PowerUp StartUp?
  2. האם ניתן להשיג אותם ברשתות אוטודיפו, הום סנטר וכד'?
  3. האם בכלל ניתן להשיג מצברי קטנוע באוטודיפו או הרשתות האחרות?

תודה,

• ספונסר פורום
פורסם

1. האם קיימים בנישה זו מצברים תואמי VARTA, כלומר SPARK PowerUp StartUp?

תודה,

טלרון אינה מייבאת עדיין מצברי אופנועים, כל השוק הינו תוצרת המזרח הרחוק ואנו מייבאים רק מצברים מארופה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

וורטא, תודה על התשובה. לתגובה שלך חיכיתי.

האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש מצבר קטנוע באוטודיפו?

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מקום לקניית מצבר לקטנוע 125 סמ"ק? כמה זה אמור לעלות?

• תוכן חדש...